Şimdi Ara

iphone 4 için İOS 5.1.1 guncellendı 9B206 dan 9B208 oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İOS 5 .1.1 9B206 ıpsw guncelelenerek 9B208 yukseldı apple sessiz sedasız bunu gercekleştırdı henuz jaılbreak olup olmadıgı bellı degıl yakında cıkar sanırım veye cıkmaz bekleyıp görecegız...

http://www.iphonehacks.com/2012/05/revised-ios-5-1-1-build-9b208-gsm-iphone-4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 26 Mayıs 2012; 12:08:18 >

• Ancak sunun da altini cizmekte fayda olacaktir. Simdilik sadece iphone 4 gsm kullanicilari icin yayinlanmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jb işe yaramıyor yeni sürümde bilginize.
  • 9b206 hala kuruluyor mu imzalama ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

9b206 hala kuruluyor mu imzalama ne durumda

Hocam kuruluyor ancak bır ıkı gune kadar apple kapatır gıbı cunku 17 hazıranda İOS6 Beta 1 yayınlanacak..
  • yani şimdi bu jb çıktı diye kopartılan yaygara boşamı gitmiş oldu
    bizde deneriz diye heyecanlandık biranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

yani şimdi bu jb çıktı diye kopartılan yaygara boşamı gitmiş oldu

Hocam sızın İphone 4s degılmıydı sıze guncelleme olmaz gerekte yok cunku bır sey farketmez Ali-Veli Veli-Alı hesabı olur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye boşa gitsin ki shsh aldık sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Hocam sızın İphone 4s degılmıydı sıze guncelleme olmaz gerekte yok cunku bır sey farketmez Ali-Veli Veli-Alı hesabı olur....

evet 4s di üstad yani denesek oluyormu jb acaba
    birde sitede verilen link çıkmıyor
    sağlam bir link varmı windows7 için
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 4S ıcın degıl bu guncelleme 4 ıcın vede jaılbreak celışkılı olarak sıtelerde yer aldı kımı oluyor dıyor kımı olmuyor dıyor bence bır kac gun bekleyın netlesınce yaparsınız derım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 4S ıcın degıl bu guncelleme 4 ıcın vede jaılbreak celışkılı olarak sıtelerde yer aldı kımı oluyor dıyor kımı olmuyor dıyor bence bır kac gun bekleyın netlesınce yaparsınız derım...

ha yani 4 s lere jaılbreak yapamıyoruz
    zaten benim telefon 5.1.1 e güncel durumda direkt yapsakda bir işe yaramıyor herhalde
    bunu anladım ben sözlerinizden üstad kusura bakma geç algılarım biraz özür dilerim
    sizide soru yağmuruna tuttum

• Dün 9B206 iken sorunsuz yükleme yapmıştım ama bugün cihaz 9B208'e yükselmiş ve Absinthe ile yükleme yapamıyorum:(:(
  • anlaşıldı jb sağlıklı değil şu an itibarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 26 Mayıs 2012; 13:05:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ha yani 4 s lere jaılbreak yapamıyoruz
    zaten benim telefon 5.1.1 e güncel durumda direkt yapsakda bir işe yaramıyor herhalde
    bunu anladım ben sözlerinizden üstad kusura bakma geç algılarım biraz özür dilerim
    sizide soru yağmuruna tuttum

Hocam Rıca ederım ne demek kusura bakma 4S jaılbreak yapabılırısınız ancak bu guncelleme 4 lerde ıyılestırme yapıyoprmus ne ıyılestırmesı henuz tam bır bılgı yok dun gece ckktı bu surum siz ıstersenız 4s e 5.1.1 srumde Shsh kaydınızı once alıp sonra yapabılırsınız ancak bır ıkı gun ıcınde yapmanzı gerekır cunku Apple ımzaları kapatınca shsh kaydınızı alamazsınız...

• teşekkürler üstad
    shsh kaydını bile daha bilmiyorum
    merakımı başka bir bahara gideririm artık neyse

tekrar teşekkürler üstad sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtgb

Dün 9B206 iken sorunsuz yükleme yapmıştım ama bugün cihaz 9B208'e yükselmiş ve Absinthe ile yükleme yapamıyorum:(:(

Apple 6 li versiyonu imzalamaya devam ettigini yazıyor. İnternette bulup restore ederseniz yeniden jb yapabilirsiniz

• Bugünün işini yarına bırakma demişler:p dün üşendim yasammı yapmasammı die gözümde büyüttüydüm iiki yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orijinalden alıntı: emrtgb

Dün 9B206 iken sorunsuz yükleme yapmıştım ama bugün cihaz 9B208'e yükselmiş ve Absinthe ile yükleme yapamıyorum:(:(

Apple 6 li versiyonu imzalamaya devam ettigini yazıyor. İnternette bulup restore ederseniz yeniden jb yapabilirsiniz

Deniyeyim hocam teşekkür ediyorum
  • 9b206 linkini bir türlü bulamadım indiremiyorum. bulan varsa paylaşsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: v01kan

9b206 linkini bir türlü bulamadım indiremiyorum. bulan varsa paylaşsın lütfen

buyrun ;
    http://appldnld.apple.com/iOS5.1.1/041-4346.20120427.1RuDG/iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.