Şimdi Ara

Mikrop iki yıldır foruma girmemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"
  • Hiç sorma.
    Yer gök kırmızı..
  • Ne yapacağız onu geri kazanmak için ? Foruma değil kendimize...
    Yer gök kırmızı..
    Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • Msn'e de girmiyor.

• Kerem Bey de yönetici oldu, bizi unuttu. Mikrop diyince anca geliyor.
    Yer gök kırmızı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada uğruyorum ama gereksizlerin eski hali kalmadı.

• Arkadaş herkes tutturmuş yok gereksizlerin eski hali kalmadı, yok konudışı şöyle... O zaman eski haline çevirin, açın eski muhabbetleri, eskisi gibi konuşun devam edin. Sizi engelleyen ne yani 1-2 üyenin yazmaması mı? Onlara mı bağlı buraya yazmanız?

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Arkadaş herkes tutturmuş yok gereksizlerin eski hali kalmadı, yok konudışı şöyle... O zaman eski haline çevirin, açın eski muhabbetleri, eskisi gibi konuşun devam edin. Sizi engelleyen ne yani 1-2 üyenin yazmaması mı? Onlara mı bağlı buraya yazmanız?

Bir iki üye mi?

Bu sözlere alışsan iyi olur Ayhanım.

Kerem, doğru diyorsun. Yıllardır böyle gerçi de yine buluyordun akşam vakitleri gelenler oluyordu ama hani şu son aylarda gerçekten hiç kimse kalmadı.
    Yer gök kırmızı..

Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Arkadaş herkes tutturmuş yok gereksizlerin eski hali kalmadı, yok konudışı şöyle... O zaman eski haline çevirin, açın eski muhabbetleri, eskisi gibi konuşun devam edin. Sizi engelleyen ne yani 1-2 üyenin yazmaması mı? Onlara mı bağlı buraya yazmanız?

241
    Çağdaş
    _-Murat-_
    B.S.S.
    DesertRose
    jOkErGuEsT
    simurg
    t.t
    Ünal
    Yazılımcı Online
    PHI
    Ado
    StranGe_PassenGer
    TechN9ne
    buzin
    Shen
    Nikolas.
    *ORION*
    Ceylan
    fuducuk
    _OsmaN_
    ANDREI
    Tarum
    greenhell
    oktrates
    cornrose
    AseLaL
    !!!Çağrı
    .::nUr::.
    Prokizya
    Saralondé
    suzi dilara
    akaras
    juti34
    coyjonquil
    Çeşminaz
    serseri
    kemalton
    .
    .
    .

• Ben buradayım ama pek yazmıyorum, gerçekten listedeki isimler olsa forumun tadından yenmez
    Niyet hayr, akıbet hayr.
  • İyi o zaman siz de yazmayın. Orda burda sızlanmaya da devam edin. Eski tadı kalmadı nasıl olsa. Ben de kendi topiğimde kendi halimde takılıyorum zaten. Oldu bitti işte sorun da kalmadı. Arada da çıkar böyle eski tadı kalmadı falan diye sızlanırsınız birkaç konuda olur biter.
    Bi kürek bi kayık
    Zulada bir kaç şişe yakut
    Yer gök kırmızı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Eskileri anca böyle toplayabiliyoruz arkadaş, nerde o eski gereksizler deyince, birer post geliyor.

Aynen...
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• Bunlar üyeden üyeye nesil heralde Sizin nesliniz tükendi neden bunu kabullenemiyorsunuz? Siz de tükeneceksiniz ve gereksizleri bıraktığınız gün işte o gün bayram olacak

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Bunlar üyeden üyeye nesil heralde Sizin nesliniz tükendi neden bunu kabullenemiyorsunuz? Siz de tükeneceksiniz ve gereksizleri bıraktığınız gün işte o gün bayram olacak

Doğum günü 19 Aralık 1992; Lafa lüzum yok.
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.