Şimdi Ara

ADSL 512'ye geçiş İle İlgili Tüm Yorumlar BÖLÜM 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
0
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

ADSL 512'ye geçiş İle İlgili Tüm Yorumlar BÖLÜM 4

(En Son Oy Tarihi: 7.11.2005)
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4583949/tm.htm bölüm4
    http://forum.donanimhaber.com/m_4569553/tm.htm bölüm3
    http://forum.donanimhaber.com/m_4542179/mpage_1/key_/tm.htm bölüm2
    http://forum.donanimhaber.com/m_4409827/mpage_1/key_/tm.htm bölüm1

konunun geçmişi yukarıdaki linklerdedir

lütfen daha dikkatli olalım
    sizler mesajlarınızda biraz daha dikkatliolursanız bende elbette elimdn geldiğinc size yardımcı olmaya çalışırım
    adsl 512 konusunun geçmişi yukarıdaki linklerdedir

BU TOPİC'DE SADECE ADSL 512 İLE İLGİLİ GELİŞMELERİ YAZINIZ
    TEPKİ MESAJLARINIZ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ KULLANINIZ
    http://forum.donanimhaber.com/m_4583912/tm.htm

Arkadaşlar
    hepiniz biliyorsunuz ki 1 KASIM'dan itibaren ADSL nin minimum hız olarak 512 kb/s olacağı yönünde ,Sayın bakanımız tarafından gerekli açıklamalar yapıldı..
    elbette hepimizin aklında bir takım soru işaretleride var .
    işte tüm bu aklınızdaki soruları sorabileceğiniz , cevap alabileceğiniz , kaynak ve görüş belirtebileceğiniz bir üst konu açtık
    şimdi sizden ricam bu topicden azami derecede faydalanabilmek için gereksiz yorumlar yapmamanız ayrıca kişi ve kurumlara hakaret içerikli mesaj yazmamanızdır
    topic , tüm diğer topiclerinde olduğu gibi takibimiz altındadır

hepinize iyi forumlar dilerim

yoğunluğu azaltmak ve sayfa açılımlarını kolaylaştırmak adına arada bir yeniliyorum topic'i
    bu arada çok özür dileyerek post sevdası ile sürekli "evet-hayır-katılıyoruım-haklısın " gibi mesajlar yazan arkadaşlarıma şunu belirtmek istiyorum topicler kilitlenip konu dışına gönderildiği ve daha sonrakilerinde gönderileceği için atılan mesajların post bakımından bir önemii yoktur
    gerçekten topic ve konu ile ilgilenen arkadaşlarım lütfen alınganlık yapmasın
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 6 Kasım 2005, 22:17:44 >

• teşekkürler ado1973, umarım herkesin kafasındaki soruişaretleri bir an önce giderilir. bugüne kadar bu konudaki tüm topiclerde bulundum, görüşümü belirttim. şimdi nasıl olacak bu adsl herkes 512 ye geçecek mi gibi sorularınızı lütfen yukarıdaki linkleri kontrol ederek önceki topiclerde arayınız. tüm cevaplar orada mevcuttur. aynı açıklamaları tekrar tekrar yapmaya gerek yoktur. herkes adına olumlu olmasını dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

teşekkürler ado1973, umarım herkesin kafasındaki soruişaretleri bir an önce giderilir. bugüne kadar bu konudaki tüm topiclerde bulundum, görüşümü belirttim. şimdi nasıl olacak bu adsl herkes 512 ye geçecek mi gibi sorularınızı lütfen yukarıdaki linkleri kontrol ederek önceki topiclerde arayınız. tüm cevaplar orada mevcuttur. aynı açıklamaları tekrar tekrar yapmaya gerek yoktur. herkes adına olumlu olmasını dilerim.

bende iyi niyetine ve anlayışına teşekkür ederim
    umarım bu şekilde daha pozitif ve faydalı bir topic olur
    arkadaşımızın belirttiği gibi bu konu hakkında yapılmış olan tüm yorumlar için daha önceki topic'lerin linklerini tıklayabilirsiniz

Edit 1: Anket yeniden eklenmiştir
    Edit 2: Rica ederim görevimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 30 Ekim 2005, 11:02:43 >

• buraya da anket eklense iyi olur bölüm 3 teki anket sonucu:

Telekom'un yeni uygulamasını beğendim. 6% (20)

Telekom'un yeni uygulamasını beğenmedim. 93% (274)
  • Teşekkürler ado1973
  • Bu aradawww.internetime-dokunma.com da manifesto yayınlanmıştır...Haberiniz ola...

Arkadaşlar ben bakanın sayfasındaki ziyaretçi defaterine naçizane bişeyler yazdım ama adamlar sadece kendilerini övcü sözleri koyuyorlar sanırım...bu nedir böyle anlamadım...insanlar elştirlerden neden bu kadar korkarki...doğru işler yaptıkları sürece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iloveanarchy -- 30 Ekim 2005, 11:21:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveanarchy

Bu aradawww.internetime-dokunma.com da manifesto yayınlanmıştır...Haberiniz ola...

Arkadaşlar ben bakanın sayfasındaki ziyaretçi defaterine naçizane bişeyler yazdım ama adamlar sadece kendilerini övcü sözleri koyuyorlar sanırım...bu nedir böyle anlamadım...insanlar elştirlerden neden bu kadar korkarki...doğru işler yaptıkları sürece...

bu girişimi %100 destekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bölüm 3 e baktımda hala bakan öyle demedi böyle dedi gibi şeyler konuşuluyor. arkadaşlar bakanın sözleri tamamen saçmalık. 29 milyonluk limitli tarifenin %100 ucuzladığı söylemi bence tam bir saçmalıktır. indirdiğiniz veri miktarı değişmezken verdiğiniz para da değişmezken kim hangi indirimden bahsediyo ben anlamadım. bunun ismi olsa olsa hizmet kalitesindeki artıştır. zaten bizim tepkimiz de buna. limitsiz kullanıcısına neden bu hak tanınmamaktadır. cevap çok açık. çünkü ucuzlama falan yoktur. yaptıkları sadece bizi salak yerine koymaya çalışmak. bazı uyanık limitli kullanıcıları da kalkıp "ben uygulamadan memnunum" derken konuyu ne kadar düşündükleri ortadadır. aldığınız malın miktarı ve ödediğiniz para aynı. sadece mal daha çabuk elinize ulaşacak. durumun özeti budur...

• ayrıca şunu da merak ediyorum... kalkıp 3 gb sınırlıyda kaldırıp onun yerine min 6 gb ve 49 milyon olan tarife taban olursa, bu MEMNUN arkadaşlardan kaçı memnun olmaya devam edecekler. eminim hepsi keşke 256 limitsiz olsaydı aynı paraya diyeceklerdir. biraz daha mantık lütfen....
  • Beyler şikayet edicek başka neresi var??

Ben durmadan mail yollamaya çalışıyorum

Siz de durmadan üşenmeden yollayın...
  • Arkadaşlar son iki gündür tepki yazılarımızda gözle görülür bir azalma mevcut!!! Yavaş yavaş verdiğimiz tepkiler azalıyor gibi!!!
    Ben hafta sonu olmasına rağmen iki gündür P.C'de hiç bir oyun oynamadım ve tamamen kendimi protesto olayına konsantre ettim.Bu protestolar bizim için çok önemli.
    Herkesi tekrar tüm milletvekillerine,tüm gazetelere ve tüm televizyon kanallarına mail atmaya davet ediyorum.Bu eylemi her gün tekrerlamılyız.
    Protestodan bir sonuç alınamaz diyen arkadaşlara da şunu sormak istiyorum.Ne kaybederiz?????Protesto yapıyoruz diye elimizdeki bağlantıyı da kesecek halleri yok ya!!!!Protestolarımız dan bir sonuç alamazsak yine de 256/64 sınırsız bağlantımız bizimdir.Fakat bu yaptığımız protestolarla 512/128 bağlantıyı söke söke alırsak çok şey kazanmış oluruz.
    Tek yapacağımız günlük yarım saatimizi bu işe adamak.
    Haydi tüm internet kullanıcıları üzerinizdeki ölü toprağını atın ve bildiğiniz her yere protesto mailleri gönderin.Bu mailleri aynı zamanda tüm tanıdığınız kişilere de gönderin ve onları da bu eyleme davet edin.LÜTFEN..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 30 Ekim 2005, 12:19:34 >

• Artık Telekomun çıkıp bi açıklama yapması gerekiyor... Böyle tabloları sitelerinde yayınlayarak olmaz... Herkesi bilgilendirecek bir basın toplantısı yapması gerekiyor... Ve tabii ki sorulacak sorulara da cevap verecek cesaretleri de olması lazım...
  • ntv kendi sitesinde yayınlamış bile ve hiç bir TIK YOK!!!!

Bağırmak yetmedi ANIRMAMIZ lazım!!!!!

http://www.ntvmsnbc.com/news/347479.asp
  • dünden beri bi yığın mail attım... bana hiç cevap gelmedi... hiç cevap alan war mı???
  • Ayrıca göremeyen arkadaşlar için....
    Mirc'te de toplandık...

Server : Zurna.net
    Kanal : adsltepki
  • Evet HaberTürk dün sabah altyazı geçmiş.... HERKES AYAKTA diye...
  • malesef daha gelmedi fakat hafta içi mutlaka haber alacağız bi şekilde.bayram tatili nedeniyle yazmamışlardır bide bugünde pazar.
    quote:

Orjinalden alıntı: ninca

dünden beri bi yığın mail attım... bana hiç cevap gelmedi... hiç cevap alan war mı???
  • haberturk te olmasa işimiz iş
    quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Evet HaberTürk dün sabah altyazı geçmiş.... HERKES AYAKTA diye...
  • http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14016

adresine bir bakın. turk.internet.com'da ilk defa bu kadar haklı ve kızgın bir yazı görüyorum...
  • şa habere bak ya 93 tane yorum var bu gazeteyi okuyan takip eden ama hala sesiz kalıyo doğan moğan ama yinede bu kadar olmamalı

http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/3454382.asp?gid=58
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.