Şimdi Ara

ADSL 512'ye geçiş İle İlgili Tüm Yorumlar BÖLÜM 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.073
Cevap
0
Favori
26.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4409827/mpage_1/key_/tm.htm

konunun geçmişi yukarıdaki linkdedir

lütfen daha dikkatli olalım
    sizler mesajlarınızda biraz daha dikkatliolursanız bende elbette elimdn geldiğinc size yardımcı olmaya çalışırım
    adsl 512 konusunun geçmişi yukarıdaki linkdedir

Arkadaşlar
    hepiniz biliyorsunuz ki 1 KASIM'dan itibaren ADSL nin minimum hız olarak 512 kb/s olacağı yönünde ,Sayın bakanımız tarafından gerekli açıklamalar yapıldı..
    elbette hepimizin aklında bir takım soru işaretleride var .
    işte tüm bu aklınızdaki soruları sorabileceğiniz , cevap alabileceğiniz , kaynak ve görüş belirtebileceğiniz bir üst konu açtık
    şimdi sizden ricam bu topicden azami derecede faydalanabilmek için gereksiz yorumlar yapmamanız ayrıca kişi ve kurumlara hakaret içerikli mesaj yazmamanızdır
    topic , tüm diğer topiclerinde olduğu gibi takibimiz altındadır
    bende bulabildiğim kaynakları buraya ekleyeceğim
    hepinize iyi forumlar dilerim

http://www.milliyet.com.tr/2005/10/14/son/soneko13.html
    http://www.ntvmsnbc.com/news/345270.asp

• Şu ana kadar yapılan açıklamalara göre sadece 256 kotalılar da bir yükselme olucak. Bakana da eksik açıklama yapıyor diye kızıyorduk. Bu işin doğruluğuna hiç inanmadık. Eğer gerçektende böyle olursa bu ülke kesinlikle kalkınamaz. Çünkü çok vergi,ücret alıp az hizmetle gelişemezsin kardeşim.
  • @ado1973 - dostum TurkTelekom 'a protesto maili başlattık.. Bu konuda forum yöneticileri olarak bize yardımcı olursanız seviniriz... Kolay gelsin
  • Janissary_TURK
    ve diğer arkadaşlar umarım gönlünüz olmuştur topic yenilendi
    eski bilgilere ulaşabilmek için lütfen ilk mesajımdaki linke taıklayınız
  • Örnek mail arkadaşlar bence bu maili aşağıdaki adreslere yollayalım. Artık 3. şahıslarla muhattab olmayalım!

quote:

Sayın Türk Telekom yetkilileri,

Belli belirsiz yaptığınız açıklamalar, aboneleriniz tarafından fazlasıyla
    tepki çekmektedir.Bu konuda yapılan spekülasyonlar yetmiyormuş gibi yaptığınız açıklamalardaki
    anlamsızlık bizi iyice çileden çıkarmıştır. Hali hazırdaki uyguladığınız tarifelerdeki bağlantı
    hızları günümüzde artık kabul edilebilecek çerçevelerin çok gerisinde kalmış olmasına rağmen diğer
    dünya ülkelerindeki, yüksek hızlı bağlantı fiyatlarını bulmaktadır.

Bu durumun düzelmesi için ne kadar çaba sarfettiğinizi, aboneleriniz olarak bilmek istiyoruz.
    Ama tek duyduğumuz, ADSL ücretlerinden ne kadar kar ettiğiniz. Ettiğiniz bu karların yatırıma dönüşme vakti ne zaman gelecek?

Aboneleriniz olarak,

-Eğer fiyat indirimine gitmeyecekseniz;

1-)Kotaların en az 10GB ta çekilmesini
    2-)En düşük internet hızının 1024Kb olmasını

istiyoruz.Bunun dışında yapacağınız tarifeler de Türkiye'de büyük bir iş yaptığınızı düşünmeyin
    ve bu şekilde kendinizi lanse etmeyin.Çünkü bu tarifelerde bile Dünya ülkelerinin gerisinde kalmaktayız.

Aboneleriniz olarak isteklerimizin en kısa zamanda sağlanmasını istiyoruz.

Eğer isteklerimizde haksız olduğumuzu düşünüyorsanız , "Haksız Olduğumuzu" diğer dünya ülkelerinden örnekler vererek , ulaşılabilir (canlı yayında soru sorulabilir) bir basın-yayın organından tartışmaya
    mahal vermiyecek şekilde açıklamanızı istiyoruz.

Bir açıklama yapılana kadar veya isteklerimiz yürürlüğe girene kadar hakkımızı savunacağımızı bilmenizi isteriz.

quote:

Ben bir iki e-mail adresi seçtim beyler sizlerde ekleyin bi harman yapalım

http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=217

ozhiz_isdn.adsl@turktelekom.com.tr
    tfm_tarife@turktelekom.com.tr

bilgiedinme@tk.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunsonu -- 27 Ekim 2005, 14:29:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SilentNight

@ado1973 - dostum TurkTelekom 'a protesto maili başlattık.. Bu konuda forum yöneticileri olarak bize yardımcı olursanız seviniriz... Kolay gelsin

tarafsız bir forum yönetimi olarak , protesto etmenize izin vererek zaten yardımcı olduğumuz kanaatindeyim

bu arada yeri gelmişken hemen belirteyim
    protestolarınız ve tepkileriniz belli ölçüleri aşmasın lütfen
  • Ne bicim adamlar bunlar ayin 26 oldu hala duzgun bir aciklama yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ado1973

quote:

Orjinalden alıntı: SilentNight

@ado1973 - dostum TurkTelekom 'a protesto maili başlattık.. Bu konuda forum yöneticileri olarak bize yardımcı olursanız seviniriz... Kolay gelsin

tarafsız bir forum yönetimi olarak , protesto etmenize izin vererek zaten yardımcı olduğumuz kanaatindeyim

bu arada yeri gelmişken hemen belirteyim
    protestolarınız ve tepkileriniz belli ölçüleri aşmasın lütfen

zaten mesajımızı okumuşsundur herhangi bir kötü birşey yoktur. yanlız eger foruma atılan 1-2 kişinin TurkTelekoma kötü söz kullanımı yüzünden topic kapanmaz umarım. Biz sadece hakkımızı arıyoruz. Desteklerinizi esirgemeyin Kolay gelsin dostum

• yakında gereken açıklama yapılır merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda

yakında gereken açıklama yapılır merak etmeyin

evet yapılır tabii hemde çok yakında 1 kasımda
  • zaten 256 ya geçerken de bi anda çok salakça bi şekilde geçmiştik
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevengeR

zaten 256 ya geçerken de bi anda çok salakça bi şekilde geçmiştik

Nasıl olmuştu???

Modemi kapatıp açmak gerekiyomuş heralde... Öyle mi???

Bu arada Ado sağol... Oh be mis gibi tertemiz topic

İnşallah bu da öbürü gibi olmaz
  • neresi mis gibi, iki tane bos mesaj var hemen senin mesajinin ustunde, kaldi ki benim mesaj da mis gibiydi, adamin biri siliyor.. ya ugrasma benle ado

512'ye gecis ile ilgili ne resmi aciklama var ne detay, ne de gecn varken telekomu bu 512'ye gecisden dolayi protesto edemeyiz.. ha ederiz, fiyatlar yuksektir eywallah. o zaman topigin basligini degistirmek icab eder. simdi ado'yu, goreve davet ediyorum ve topigin gidisatinin hangi yonde oldugunu belirlemesini talep ediyorum...

yoksa ben versem buranin linkini telekoma ne olur? hicbisi olmaz di mi..

• Yanlız bu mailde bir hata var kanımca açıklamayı Telekom yapmadıki bakan yaptı.. Oyle değilmiydi??

quote:

Orjinalden alıntı: yolunsonu

Örnek mail arkadaşlar bence bu maili aşağıdaki adreslere yollayalım. Artık 3. şahıslarla muhattab olmayalım!

quote:

Sayın Türk Telekom yetkilileri,

Belli belirsiz yaptığınız açıklamalar, aboneleriniz tarafından fazlasıyla
    tepki çekmektedir.Bu konuda yapılan sipekülasyonlar yetmiyormuş gibi yaptığınız açıklamalardaki
    anlamsızlık bizi iyice çileden çıkarmıştır. Hali hazırdaki uyguladığınız tarifelerdeki bağlantı
    hızları günümüzde artık kabul edilebilecek çerçevelerin çok gerisinde kalmış olmasına rağmen diğer
    dünya ülkelerindeki, yüksek hızlı bağlantı fiyatlarını bulmaktadır.

Bu durumun düzelmesi için ne kadar çaba sarfettiğinizi, aboneleriniz olarak bilmek istiyoruz.
    Ama tek duyduğumuz, ADSL ücretlerinden ne kadar kar ettiğiniz. Ettiğiniz bu karların yatırıma dönüşme vakti ne zaman gelecek?

Aboneleriniz olarak,

-Eğer fiyat indirimine gitmeyecekseniz;

1-)Kotaların en az 10GB ta çekilmesini
    2-)En düşük internet hızının 1024Kb olmasını

istiyoruz.Bunun dışında yapacağınız tarifeler de Türkiye'de büyük bir iş yaptığınızı düşünmeyin
    ve bu şekilde kendinizi lanse etmeyin.Çünkü bu tarifelerde bile Dünya ülkelerinin gerisinde kalmaktayız.

Aboneleriniz olarak isteklerimizin en kısa zamanda sağlanmasını istiyoruz.

Eğer isteklerimizde haksız olduğumuzu düşünüyorsanız , "Haksız Olduğumuzu" diğer dünya ülkelerinden örnekler vererek , ulaşılabilir (canlı yayında soru sorulabilir) bir basın-yayın organından tartışmaya
    mahal vermiyecek şekilde açıklamanızı istiyoruz.

Bir açıklama yapılana kadar veya isteklerimiz yürürlüğe girene kadar hakkımızı savunacağımızı bilmenizi isteriz.

quote:

Ben bir iki e-mail adresi seçtim beyler sizlerde ekleyin bi harman yapalım

http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=217

ozhiz_isdn.adsl@turktelekom.com.tr
    tfm_tarife@turktelekom.com.tr

bilgiedinme@tk.gov.tr

• Hadi hayırlısı bende attım maili. inşallah bişiler değişir. bayrama güzel kıyakla girersek çok iyi olacak. ben şöyle tahmin ediyorum. telekomdan bayram hediyesi diye reklam yapabilirler. Ama bu tepki verdiğimiz tarife olucaksa bayramdan sonrasını bekleyin. sonrasına bırakırlar
  • Bakanın mailini ver ozaman gerekli kişilerin kulagına gider merak etme
  • Lütfen DİKKAT
    Arkadaşlar bir yerde yanlış yapıyorsunuz;

şimdi siz neyi protesto edeceksiniz ;
    Telekom kendi web sitesinde gerekli açıklamayı yapsın ve fiyatları belirtsin ondan sonra gereken protestoyu hep beraber yapalım.

ama otada fol yok yumurta yok siz birşeylere kalkışıyorsunuz hele bekleyin 1 kasım gelsin listeler açıklansın tamam o zaman hepimiz gereğini yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 26 Ekim 2005, 18:27:54 >
  • Birkaç sorum var,

Şimdi atıyorum ben 1 kasım sabahı bir kalkıcam ve bakıcam 512 olucak dl larım artık 50 kb ın altına inmicek ölemi?
    Eğer öle ise çok saçma kardeşim.
    eminim bu uygulamadan haberdar olmayan çok kişi olacak
    eğer geçilecekse bukadar saçma bir yolla geçilmemeli yahu
    yani en azından birileri çıksada adam akıllı resmi bi açıklama yapsa
    Sayın Bakanımız belki şaka yaptı?
    Kim yargılayablirki sonuçta?
    Somut bir bilgi yok ortada arkadaşlar... Benim hala şüphelerim var. Yani sanki şey diye düşünüyorum, böle saat tam 23.59 da tt yetkilileri parmaklarının altında bir tuşla geri sayım yapıcak ve biz sonsuza kadar mutlu yaşıcaz ölemi? Saçma şeyler bunlar arkadaşlar...
    Birde bilenler 256 ya geçişin nasıl olduğunu anlatablirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Dayı

Lütfen DİKKAT
    Arkadaşlar bir yerde yanlış yapıyorsunuz;

şimdi siz neyi protesto edeceksiniz ;
    Telekom kendi web sitesinde gerekli açıklamayı yapsın ve fiyatları belirtsin ondan sonra gereken protestoyu hep beraber yapalım.

ama otada fol yok yumurta yok siz birşeylere kalkışıyorsunuz hele bekleyin 1 kasım gelsin listeler açıklansın tamam o zaman hepimiz gereğini yapalım

512K seni tatmin edicekse sen durabilirsin. zaten bu tartışmaların sebebi TürkTelekomdur. Açıklama yapıldımı herşeyiyle tam yapılır
  • açıklama cuma günü olmazsa pazartesi günü kesin olur gibi görünüyor sabredip bekleyecez. zaten forumlar sayesinde hemen hemen herkesin bilgisi oldu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.