Şimdi Ara

ADSL 512'ye geçiş İle İlgili Tüm Yorumlar (AÇILMIŞTIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
0
Favori
49.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepiniz biliyorsunuz ki 1 KASIM'dan itibaren ADSL nin minimum hız olarak 512 kb/s olacağı yönünde ,Sayın bakanımız tarafından gerekli açıklamalar yapıldı..
    elbette hepimizin aklında bir takım soru işaretleride var .
    işte tüm bu aklınızdaki soruları sorabileceğiniz , cevap alabileceğiniz , kaynak ve görüş belirtebileceğiniz bir üst konu açtık
    şimdi sizden ricam bu topicden azami derecede faydalanabilmek için gereksiz yorumlar yapmamanız ayrıca kişi ve kurumlara hakaret içerikli mesaj yazmamanızdır
    topic , tüm diğer topiclerinde olduğu gibi takibimiz altındadır
    bende bulabildiğim kaynakları buraya ekleyeceğim
    hepinize iyi forumlar dilerim

http://www.milliyet.com.tr/2005/10/14/son/soneko13.html
    http://www.ntvmsnbc.com/news/345270.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 23 Ekim 2005, 12:55:50 >

• Dİger Konular Kilitlenecegine Silinse olmazmi yada bu baslik altinda toplansa bütün mesajlar Yapmayalim bu tür işler. Kominizm TAvrını bırak ado1973
  • evet çok sevindim havalarda uçuyom.. şuan 512K yım zaten online oyun oynuyorum biz nolucaz aiptir sölemesi?? 1024K ya geçmicez mi 1 kasımda otomatik? eger sadece 256K lar 512K olursa biz boşuna sevinioz abi yurt dışı hızı artcak die 1 senedır beklıoz zaten yemişim böle işi bilenler bi cvplıyı versin bagırıoz burda yaw
  • arkadaşım ben farklı bir şeymi yaptım?
    hepinizin aynı çatı altında toplanmasını sağlamaya çalışıyorum
    bunun kominizm ile ne ilgisi var,
    bu haberden sonra 50 tane topic açıldı elbette kilitleyeceğiz ,
    silersek sizi nasıl yönlendirecektik ''şuradan devam ediniz '' diye???

kilitlediğimiz her topicin altına link verdik, nerden devam edeceğinizi bilmeniz için .
    ama verdiğimiz linkdede durum çok farklı olmadı ve konu dağıldı, bu yüzden bir üst konu yaptık
    asıl siz bırakın artık bu negatif yaklaşımları
  • 1024 gecis tarihi konusunda yorumlar baslar artık saka bir yana olsun be kardesim madem A.B. kapısındaymısız ! bizde isteriz dimi yani ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeton -- 14 Ekim 2005, 12:31:56 >
  • Bu gune kadar nerdeydiniz bir konu hakkında onlarda baslik acilirdi zamanında ve o kadar yazmamıza ragmen halada acılmaya ve kontrol edilmemeye devam edilirdi sayın yöneticiler zamanında. Kızdıgım sudur bir karar verin ya hep izleyin yada hic izlemeyin bırakın onlarca konu acılsın bu gun on konu acılır önlem alınmaz yarın 2 konu acılır kıyamet kopar önce buna karar verin. evet mi hayırmı tamammı devammı yada kalıcakmı kalmıcakmı rüzgar nereye eserse ben oraya mantıgını bırakın!
    quote:

Orjinalden alıntı: ado1973

arkadaşım ben farklı bir şeymi yaptım?
    hepinizin aynı çatı altında toplanmasını sağlamaya çalışıyorum
    bunun kominizm ile ne ilgisi var,
    bu haberden sonra 50 tane topic açıldı elbette kilitleyeceğiz ,
    silersek sizi nasıl yönlendirecektik ''şuradan devam ediniz '' diye???

kilitlediğimiz her topicin altına link verdik, nerden devam edeceğinizi bilmeniz için .
    ama verdiğimiz linkdede durum çok farklı olmadı ve konu dağıldı, bu yüzden bir üst konu yaptık
    asıl siz bırakın artık bu negatif yaklaşımları

• haberi dikatli okuyunca dikkatimi cekti benmi yanlıs anlıyorum sadece sınırlıdan bahsediliyor nedemek simdi bu??????????????????? benimki sınırsız ben nolucam anlamadım yaa!!!???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu topic ile ilgili yazacağın bir şey varsa yorumunu yap lütfen ...
    diğer görüşlerin için şikayet butonunu kullanabilirsin ...
    asıl senin amacın ne ben onu anlamadım?
    bence asıl siz ne istediğinize karar verin , düzensizlikte düzen,düzende düzensizlik savunan bir zihniyet neye hizmet eder ve bu kadar düzen isteyen bir arkadaşım neden en başta yazdığım ''gereksiz mesajlar yazmayalım'' ikazını dikkate almaz acaba onuda merak ettim .
    tekrar söylüyorum bu topici amacından çıkartmayın lütfen
    ilgili sorunlarınız için şikayeti yada destek birimini kullanınız
  • Evet bencede bu konuya bakalım topic kirliliği yarmıyalım

üst konu olması iyi olmuş
  • beyler gelişmeler olursa biyerde okuyan fln buraya iletsin ya şu ayrıntıları.biri açıklasa da herkes rahatlasa kafalarda sorun kalmaz ben araştırıyom eğer başka bi detay ele geçirirsem hbr uçururum
  • tamam iste ben yukarıda sordum bu konuda bilgisi olan
  • Şuana kadarki acıklamalar sadece 29 ytl ödeyenlere 512 haber ile ilgili aciklama telekomun sitesinde bile yok ayrıntıları bir kac güne kadar haberdar oluruz inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: jeton

tamam iste ben yukarıda sordum bu konuda bilgisi olan
  • quote:

sanıyorum ordaörnek vermek istemiş ama saçmalamış.dünde 50 kez dedim adam % 100 ucuzlıcak diye bi manada kullanmış siz yorumlayın artık.halka nutuk atarken gaza gelmiş herhalde.zaten farkındaysanız burdur çıkarması fln diye bahsediliyo bu olay tüm hızlara yansıcaktır.mutlaka bize hız olarak yansır diğerlerine indirim olarak yansır.çok değil ya 1 sene önce aynı olay oldu biraz araştıran ya da o zamanlarda adsl kullananlar biliyor.bu zaten genel bi haber dün verilen daha detaylar yok ama çıkar kokusu yakında merak etmeyin.1 kasımdan önce kime ne olcak herkes öğrenir yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

quote:

sanıyorum ordaörnek vermek istemiş ama saçmalamış.dünde 50 kez dedim adam % 100 ucuzlıcak diye bi manada kullanmış siz yorumlayın artık.halka nutuk atarken gaza gelmiş herhalde.zaten farkındaysanız burdur çıkarması fln diye bahsediliyo bu olay tüm hızlara yansıcaktır.mutlaka bize hız olarak yansır diğerlerine indirim olarak yansır.çok değil ya 1 sene önce aynı olay oldu biraz araştıran ya da o zamanlarda adsl kullananlar biliyor.bu zaten genel bi haber dün verilen daha detaylar yok ama çıkar kokusu yakında merak etmeyin.1 kasımdan önce kime ne olcak herkes öğrenir yani

inşallah dedigin gibi olur... şuan 512K kullanıoz yine aynı kalcaksam napayım 49 milyona 1024K istiom.. 256K lar olunca öyle olmadımı??? aynısı olur galıba avrupa 100mbit oluyor biz daha 512K olcaz diye seviniyoz bari adam gibi yapsınlar!!!!!

• sende çok istemişin be abi 512k sınırsız şuan 99 değil mi 49 olur yani o zaman.sen 49 verip 512k da kullanabilirsin yada 99 verip 1024 e geçersin o zaman.bunlar 1 sene önce gerçekleşmiş olandan mantık kurarak şu ana uyarladığım fiyatlar.daha kesin bi açıklama yoktur ayrıntılarla ilgili.sadece tahminim yani.
  • yok 1024K kotalı olursa öyle olmaz mı ?
  • Daha yeni radyoda duydum.bence resmileşti.Yaşasın 512kbs
  • açıklamada 29 ytl ödeyenlerin tarifesi demiş, yani kotalı kullanıcıları kastetmiş, peki 256nın sınırsızı da yararlanıcak mı.. çok kötü olur öyle bişey ama açıklamadan bu anlaşılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilentNight

yok 1024K kotalı olursa öyle olmaz mı ?

heee pardon evet eğer 1024'e kotalı çıkartırlarsa evet 512k sınırsızla aynı para olur o da 49 ytl olur.doğru haklısın ben sınırsız diyosun sandım.herhalde 8 gb civarı bi kota verilir ona o zaman.
  • peki 256 için verilen paranın aynısı mı olcak yoksa şöle bi 3-5 milyon fark olcakmı....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.