Bildirim
^^^ Blue Blues Bar ^^^
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Blue Blues Band -
Hayırlı olsun.
Blues ile ilgili konu yoktu.Düşünüp açmanız uygun olmuş.
Bu konuda bilgili arkadaşlarımında konuya katkı yapacağını düşünüyorum.
Ayrıca tarihçe,blues'a gönül vermiş ustalar,müzisyenler ve gruplar,blues hakkında bilgiler verilirse daha verimli olacaktır.
Konu ilerledikçe ve bilgiler arttıkça bir ansiklopedi görünümünde olabilir.
Bunların hepsi tek bir çatı altında buluşmuş oluyor artık:))
Tekrardan kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: conjure
Hayırlı olsun.
Blues ile ilgili konu yoktu.Düşünüp açmanız uygun olmuş.
Bu konuda bilgili arkadaşlarımında konuya katkı yapacağını düşünüyorum.
Ayrıca tarihçe,blues'a gönül vermiş ustalar,müzisyenler ve gruplar,blues hakkında bilgiler verilirse daha verimli olacaktır.
Konu ilerledikçe ve bilgiler arttıkça bir ansiklopedi görünümünde olabilir.
Bunların hepsi tek bir çatı altında buluşmuş oluyor artık:))
Tekrardan kolay gelsin
Teşekkür ederiz.
Bu çatı altında Blues adına güzel paylaşımlar olacağına inanıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 21 Kasım 2010; 1:47:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Drummer
Blue Blues Band
Konu ismini zaten onları anmak amacıyla Blue Blues Bar koyduk. İlerleyen zamanlarda kendi değerlerimiz ile ilgili paylaşımlar da gelecek.. -
-
-
Blues hakkında bilgi içermesi iyi olmuş. Ben de konu açacaktım blues hakkında. Buradan öğreniriz artık. Hayırlı olsun. İçki ikramı var mıydı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
Blues hakkında bilgi içermesi iyi olmuş. Ben de konu açacaktım blues hakkında. Buradan öğreniriz artık. Hayırlı olsun. İçki ikramı var mıydı?
İlk biralar müesseseden -
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
Blues hakkında bilgi içermesi iyi olmuş. Ben de konu açacaktım blues hakkında. Buradan öğreniriz artık. Hayırlı olsun. İçki ikramı var mıydı?
Tabi ne demek
Dönersiniz
Bu arada bende konuyu sahiplenmiş gibi oldum ama yanlış anlamayın Blues seven biri olarak paylaşayım dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 21 Kasım 2010; 13:01:56 >
-
-
@St.Rendroy
Estağfrullah ne sahiplenmesi, önemli olan paylaşımlarla konuyu zenginleştirmek -
Madem böyle bir konu açılmış ben de 2 albüm önerisi yapayım hemen.
Dave Meniketti – On The Blue Side (1999)
Genre: Blues-Rock
Origin: Oakland, California, USA
Severek dinlediğim amerikalı hard rock grubu Y&T (Yesterday&Today)'in vokalitsi ve gitaristi olur kendisi. İlk solo çalışmasıdır bu albüm. Hard rock ve blues tonlarının mükemmel bir karışımı. Gitarın ağladığına tanık olacaksınız. Albümün en uzun parçası Loan Me A Dime 9 dakikalık müzik şölenidir.
Dave Meniketti - Loan Me A Dime
http://www.youtube.com/watch?v=6socdUHZD50
Blindside Blues Band – Raised On Rock (2010)
Genre : Rock - Blues
Country : USA
Heavy rifflerinin blues ile mükemmel sentezi. Tamamen şansa tandığım bir grup(Albüm kapağını beğenip indirmiştim). Yalnız gayet sert çalarlar belki bazılarınızın hoşuna gitmeyebilir ama eminim seveni de çok olacaktır.
Blindside Blues Band - Folsom Prison Blues
http://www.youtube.com/watch?v=CA7lX_LI03g&playnext=1&list=PL384612832B445043&index=30
Üstad, baba grup, sanatçı dediklerimizin dışına çıkayım dedim. Arada böyle fazla bilinmediğini düşündüğüm albümleri paylaşırım.
-
-
Takip ediyorum konuyu, blues kültürüm biraz zayıf yardımcı olacaktır umarım. -
@Mr. Crowley
Dave Meniketti, bu camiada sevdiğim adamlardan biridir. Zaten onu tanımamıza sebep olan Y&T de sevdiğim gruplardan biridir.
+ Hear'n Aid adlı efsane Heavy Metal projesinden tanıyoruz kendisini..
Bu solo albümleri söylediğin iyi oldu. En yakın zamanda indirip dinleyeceğim..
Şahsen bir Heavy Metal dinleyicisi olarak bu albümleri beğeneceğime inanıyorum.
@St.Rendroy
Estirelim valla hocam..
-
Aha pardon, texas flood paylaşılmış.Neyse..benim paylaştığım da fena değil -
83 konserinin DVD'si var, internetten mutlaka edinin.
Benzer içerikler
- damat halayı sözleri
- rock radyo frekansları
- gitar ne kadar sürede öğrenilir
- türkçe rock radyo frekansları
- nu metal nedir
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X