Bildirim
Pro Evolution Soccer 2011 Oyun İçi Video
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mükemmel ya
ölüyü diriltmiş ölüyü
efsane olucak_____________________________ PSN: NANOSUITX6 -
Ağzım açık izledim
Süper görünüyor_____________________________ -
. . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 14 Ekim 2011; 2:38:28 >_____________________________ -
FOREVER EFSANE EFSANE
FİLELERE BAK YAAA OLAMAZ BÖLE BİŞE_____________________________ PSN: NANOSUITX6 -
Fena olmuş _____________________________ -
harika bir oyun bekliyor bizi. bekleyip göreceğiz.
-
Konsolda Fifa ağlatır bunu, pek etkilenmedim doğrusu. _____________________________
-
KOŞMA BARI FALAN ÇOK İYİ _____________________________ PSN: NANOSUITX6 -
libertadores kupasınında lisansını almışlar.hareketler mükemmel olmuş gerçekten süper bir video olmuş. _____________________________ PS4/XBOX ONE S
PSN:tfun/XBOX LİVE:TFUNFB -
Mükemmel görünüyor. Lisans sorununu da büyük çoğunlukla halletmişler sanırım. _____________________________
Gondorian
Ranger of Ithilièn
The Battle for Middle-Earth Serisi (2004-2006) [ANA KONU] | Kurulum Rehberi -
goller kolaymı atılmış gibi geldi bana yoksa?sizce nasıl? _____________________________ INTEL İ3 6100 @ 3.7 GHZ --GIGABYTE H110M Pro -- 2X4 =8 GB DDR 4 2400 RAM -- 128 GB SAMSUNG SSD -- 500 GB HDD-- TX 450 WATT KASA -- 24 inch BENQ IPS LED 81 HZ MONİTÖR -
Fifa gene ağlatır konsolda da..
PC de neler olacak göreceğiz.._____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
Güzelmiş harbiden.
Sonundaki kupa ne lea diyodum libertatores miş .
_____________________________ -
Harika :) Messi oyunda da Messi ya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı