Şimdi Ara

Giden ve Gelen Posta Kutusu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan bütün forum yetkililerine sesleniyorum.Forumda yapılan köklü değişikliklerde üyelere bir anket açarak, oylama yapmanızı daha mantıklı buluyorum.Birkaç arkadaşın kötü reaksiyonlarını forumda okudum ve bende bugün ilk defa karşılaştığım için yazmak istedim.

Giden postalarımızı görmek istiyoruz.
    Gelen posta kutusunda yeni gelen ile daha önce gelen arasında eskisinde renk farkı oluyordu, şimdi hiçbir şey anlaşılmıyor.

Eskiye dönelim diyenler?
    Böyle kalsın diyenler?

Yönetim lütfen bu oylamayı dikkate alır mısınız.

Tşk,

• valla bir altta bende yazmıştım ama buradan devam edelim çok kötü olmuş bu sistem
    eskiye dönelim

Ayrıca gönderdiğim mesajların okunup okunmadığınıda göremiyorum.

Eski özel mesaj sisteminin ne kusuru vardı

• 1.giden mesajların okunup okunmadığı önemli onu görmemiz lazım
    2.giden gelen birbirine girmiş durumda giden kutusu ayrılmalı

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Bu sistem cok güzel olmuş diyenlerdenim

Her yenilik alışma sürecini , bünyesinde barındırır.. Devam ettikce göreceksiniz ki ne kadar rahat bir kullanıs ve cok yer kaplamasını sağlamışlar.

Msj atılan kişiyle tekrar tekrar alt alta mesajlasmanız sağlanmış. Dİğer türlü her bir mesaj için farklı bölüme yönlendırıyordu

Böylesi daha güzel olmuş ama tek bildirmek istediğim

- '' X '' silme işareti var mesajlasrın yanında .. Aslında orada Yeni mesaj sımgesı konulsa daha guzel olur.Silmeyi başka türlü yapalım.Böylece okundumu okunmadımı gormuş oluruz

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Giden posta kutusunun olmaması sizin için bir sorun değil mi?Kaldı ki alt alta görüyor olmanız sağlanmış, yenilik pratiklik açısından gerekçe olmalı.Bunda pratiklik yok, klasörler halinde gelen ve giden olsun, yeni gelen belirgin olsun.Yeniliği o şekilde yapsınlar.Siz alt alta kimin yeni kimin eski mesaj gönderdiğini ayırt edemiyorsunuz.Sorun bu.

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • Aksaklık ve eksikliklerin olması çok doğal, daha yeni bir sistem sonuçta. Sizin buradaki şikayet ve önerilerinize göre sisteme yön verilecektir zaten.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

@Drif düşüncelerine baştan sona katılıyorum.

Ayrıca gönderdiğim mesajların okunup okunmadığınıda göremiyorum.

Eski özel mesaj sisteminin ne kusuru vardı

+ 1 milyar

Bu ne böyle yahu, hiçbir şey anlaşılmıyor. Eskiye dönülsün derhal.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Eksiklikler giderilecektir, şu an optimizasyon ile uğraşıyoruz.
    test 4
    test 5
  • Aslında bu görünüm daha güzel ve kullanışlı olmuş , sadece giden kutusu ve mesajların okunup okunmadığını gösterme özelliği eklense mükemmel olur bence.Kolay gelsin programcılara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 8 Ekim 2009; 16:09:43 >

Esasında pm ilgili yapılacak yenilik çoğu zaman mesaj geldiği anlaşılmıyordu bu düzeltile bilirdi , saygılar...
    | İşlemci: İntel Core i7 4790k | Anakart: MSI Z97 Gaming 7 | Ekran Kartı: Asus Gtx1080 Tİ | Ram: 4*4=16 Gb 1600 Mhz Corsair Vengeance Pro | SSD: 128 Gb Samsung 850 Pro - 512 Gb Samsung 840 Pro - 480 Gb Sandisk SSD Plus | HDD: 2* 1 TB - 2 TB Seagate Baracuda HDD | TV Kartı : Prof 7500 USB | Kasa : Thermaltake X31 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro Series H115i | Fan Kontrolcü : NZXT Sentry 3 | PSU : Corsair CX 750M | Monitör : LG 29
  • Görsel olarak yeni sistem harika fakat hatalar çok.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Aksaklık ve eksikliklerin olması çok doğal, daha yeni bir sistem sonuçta. Sizin buradaki şikayet ve önerilerinize göre sisteme yön verilecektir zaten.

Yanılmıyorsam bir kaç aydır betada bu sistem. Keşke betadayken sorunlar çözülseydi de sonradan geçilseydi.

1 mesajları sılerken eskıden ıstedığım mesajları tek tek scıp bır seferde sıllıyordum sımdı o yok
    2 mesaj yolladığım kısının mesaj okuyup okumadığını goruyordum buda yok
    3 eskıden okuduğum mesajları farklı renklı gorunuyordu buda yok
    4 mesaj yolladığımda mesajın kme gıttığı bellı değil sadece baslık var alıcının ısmı yok alıcıyı gormek ıcın mesajı acmam lazım

ayrıca lısteleme seklı bıraz karısık gıbı sankı ılk defa bugun gordum yenı mesaj kutusunu mesajı acmak ıcın nereye tıklayacağımı bulamadım bır sure sonradan cozdum konu baslığına tıklamak gerekıyormus

lısteleme seklını bıraz değiştırılınırse ve mesaj acılma seklını bıraz daha basıte ındırgenırse ve mesaj actığımızda tekrar gelen kutusuna donmek ıcın daha kolay bır tıklma sunulursa daha ıyı olacağı kanaatındeyım

• microsoft'un xp den vista geçilirken yaptıgını
    yapmışsınız yeni posta okuma sayfası
    bence ilk olarak gereksiz ikincisi kullanışsız, hantal ve alışılması zor olmuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.