Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.703
Cevap
3
Favori
143.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar merhaba , ses problemi için önerdiğiniz ekran kartı drıver ını ındırdım , hatta son surumunude ındırdım ,fakat ikisindede yukleme yapmaya baslayacagı sırada resımdede belırttıgım gıbı bır hatayla karsılasıyorum.bu aralar baya bı sıkıntı cıkarttı bılgısayar canımı sıkmaya basladı.bı yardımcı olursanız cok sevınırım ..cevaplarınızı beklıyorum..... ( T9600 kullanıyorum )

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ
  • arkadasım eski driverı silip öyle kurmaya çalıştıysan ondan bole bi hata vermiş olabilir.muhtemelen eski driverı görmediğinden bu yeni beta sürümü yeni bi sürüm olarak kabul etmio hata yazısından anladıım kadarıyla.
    Intel core2duo E8400 3.0 ghz--Asus P5QC ddr2/ddr3 combo--kıngston hyperx 4gb ram--Western Dıgıtal cavıar black 1TB--Sapphıre ATI RADEON HD3870--Hıghpower 600W--COOLER MASTER RC-333 full mod--Logitech X-540 5.1--Microsoft wireless mobile mouse 6000--Packard bell TJ65-008tk--Logitech KINETIK Notebook çantası*
  • quote:

Orijinalden alıntı: jönntürk

arkadasım eski driverı silip öyle kurmaya çalıştıysan ondan bole bi hata vermiş olabilir.muhtemelen eski driverı görmediğinden bu yeni beta sürümü yeni bi sürüm olarak kabul etmio hata yazısından anladıım kadarıyla.

yok hiçbir drıver ı kaldırmadım . oyun oynuodm ındırme tamamlandı , tıkladım yuklerken bu hatayı verdı drıverlar normal duruyo...2 surumunude denedım olmadı....

arkadasım eski driverı silip öyle kurmaya çalıştıysan ondan bole bi hata vermiş olabilir.muhtemelen eski driverı görmediğinden bu yeni beta sürümü yeni bi sürüm olarak kabul etmio hata yazısından anladıım kadarıyla.

ındırıp denedıgım drıverların resmını koyuyorum bak burdan , hepsı aynı hatayı verıyor.napmam lazım bılemedım.....

• Birde şunu sormak istiyorum :
    1- Mute dokunmatık tusuna basınca calsıyor fakat ışığı yanmıyor
    2- Dokunmatik tuşları kullandığımda ekrada ses seviyesi vs. aktif etme iptal etme simgeleri çıkmıyor nedendir .. şimdiden teşekkür ederim..
  • valla orjinal drıver 186.xx geri yükle bakalım ondan sora bi daha dene.bende direkt yeni drıverı farketmiş yeni bi sürüm mevcut güncelleyelimmi die sormustu önce kendi eskiyi kaldırdı sora yeniyi yükledi.sende bu yeni drıverı görmemiş bidaha sıfırdan denersen.
    su dokunmatik sorunu bendede var. daha bugün simgelerden biri ekranda takılı vaziyette kaldı yeniden baslattım gecti bazende ekranda aynı sendeki gibi hiç simge cıkmadı buda yeniden baslattımda gecti.sendeki sorun dokunmatiklerin oldugu panelin temasıyla alakalı olabilir bide ilk acılısta bilgisayar tam acılmadan ve masaüstünü görmeden wıreless tusunu kapatmaya calısma bende genellikle o zamanlarda takılma oluo...
    Intel core2duo E8400 3.0 ghz--Asus P5QC ddr2/ddr3 combo--kıngston hyperx 4gb ram--Western Dıgıtal cavıar black 1TB--Sapphıre ATI RADEON HD3870--Hıghpower 600W--COOLER MASTER RC-333 full mod--Logitech X-540 5.1--Microsoft wireless mobile mouse 6000--Packard bell TJ65-008tk--Logitech KINETIK Notebook çantası*
  • bi de şöle bi durum var ben en kral oyunları takılmadan oynuyorum ( red faction da bıraz kastı sanırım bugun ) eger drıver olmasa oyunları oynayamam degılmı sonucta.. guncel drıverlarda sonucta adamlar demıs su kadar performans artısı olur oyunlarda dıye yuzde wermıs adamlar . yanı yenı drıverları yuklemem benım yararıma olcak kanısındayım.eskı drıverı tekrar yuklememe gerek warmı hıcbı deısıklık yapmamıstım ben drıverlarımda sonuc olarak...
    Htc Sensation
    Htc Hero Beyaz
    Nintendo wii
    Packard Bell TJ65-DT-022TK
  • bu sırada bendede win7 ultimate 64bit yüklü fakat ekrana dokunmatik simgeleri çıkmıyor hangi uygulama veya driver ile sağladınız bunu???

valla p .bell kullanıcıları olarak üvey evlat muamelesi görüoruz bence acer kullanan arkadasların cogunun kargolar ellerine ulasmıs.yani p.bell 2.sınıf dagıtıma girio benim forumlardan okudugum anladıım ...

Niye bu kadar sorun ettiniz ki arkadaşalar kasım sonuna kadar yolu var gelir merak etmeyinBayağı sevdiniz heralde win7 yi ki heyecandan duramıyorsunuz.Bakın aşağıda bir alıntı var gönderilme tarihi ile ilgili;

"Estimated Ship Date: November 2009 onwards, or two weeks after your order is accepted, whichever is later."

Ödeme kabul edildikten sonraki 2 hafta içinde veya kasım boyunca-ki 2 hafta çoktan geçti:),kasım sonuna kadar yolu var-.

• xperence sen şu mute tuşunu yaptınmı
    birde ekrana gelen arayüz tarzı birşeyi win7 de nasıl getiriyoruzz

Orijinalden alıntı: XPerience

quote:

valla p .bell kullanıcıları olarak üvey evlat muamelesi görüoruz bence acer kullanan arkadasların cogunun kargolar ellerine ulasmıs.yani p.bell 2.sınıf dagıtıma girio benim forumlardan okudugum anladıım ...

Niye bu kadar sorun ettiniz ki arkadaşalar kasım sonuna kadar yolu var gelir merak etmeyinBayağı sevdiniz heralde win7 yi ki heyecandan duramıyorsunuz.Bakın aşağıda bir alıntı var gönderilme tarihi ile ilgili;

"Estimated Ship Date: November 2009 onwards, or two weeks after your order is accepted, whichever is later."

Ödeme kabul edildikten sonraki 2 hafta içinde veya kasım boyunca-ki 2 hafta çoktan geçti:),kasım sonuna kadar yolu var-.

he tek sorunumuz bu olsun diosun anladım ben seni... acer kullanıcılarına 6 kasımda gelmiş kargolar bize bir bilgilendirme maili bile atılmadı ben bunu dedim yoksa aman aman yanıp tutusmuorum wın7 için arkadasım zaten ocaktan öncede yüklemem bu kadar drıver sıkıntısı varken sonucta para vermişiz tabiki takipçisi olcaz beleş olsa içim yanmaz.çevirin içinde ayrıca tşşkür ederim

• Arkadaslar bana win 7 ultimate ürün anahtarı lazım..suan Kopya dvd den yükledim ama aero özelliği falan kaltı..kısıtLı kullanıorum pc yi yönetici ayrları aarlanmadı falan dior..hiç bişe yapamıorum sadece net..windows updateyi de kullanamıorum..ürün anahtarı bulsam düzelir mi ? lütfen yardım..wistaya dönmek istemiorum

quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

quote:

he tek sorunumuz bu olsun diosun anladım ben seni... acer kullanıcılarına 6 kasımda gelmiş kargolar bize bir bilgilendirme maili bile atılmadı ben bunu dedim yoksa aman aman yanıp tutusmuorum wın7 için arkadasım zaten ocaktan öncede yüklemem bu kadar drıver sıkıntısı varken sonucta para vermişiz tabiki takipçisi olcaz beleş olsa içim yanmaz.çevirin içinde ayrıca tşşkür ederim

Rica ederim ne demek.Bu arada ne driver sıkıntısı varmış ki pek anlamadım? Ben Win7 32 bit Ultimate kullanıyorum.Ne driver sıkıntısı ne,program uyumsuzluğu ne de benzeri birşey var.Şahane ve çok da hızlı.Bu arada ben de istemiştim Win7 hatta ilk isteyen benim yani ben de takipçisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 20 Kasım 2009; 0:57:15 >

• herşey bir yana ürün harika. güle güle kullanın.

1PACKARD BELL EASYNOTE TJ65-DT-015TK (KDV Dahil : 1,378.83 TL KDV Dahil )
    MODEL: TJ65-DT-015TK
    İŞLEMCİ: Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz 2 MB 800MHz
    HDD: 320 GB SATA
    RAM: 3 GB DDR-2 800 Mhz Max. 4 GB
    EKRAN: 15.6" WXGA Diamond View LED HD (1366x768)
    EKRAN KARTI: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 Paylaşımsız
    CD-R / DVD / CD-RW: DVD Double Layer DVD+RW
    Ses : High Definition Audio
    Ethernet: 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
    Wireless: Wifi 802.11b/g/n
    Port çıkışları: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon Girişi,1 x E-Sata Çıkışı
    İşletim sistemi: Win 7 Home Basic
    Ağırlık: 2.7 kg
    Batarya: 6 Cell Lithium-Ion Pil
    Bluetooth: Var
    Kart Okuyucu: 5-in-1 Kart okuyucu
    Web Cam: Dahili WebCam
    Garanti: 2 Yıl

2PACKARD BELL | PB TJ65-DM-004TK P7350/15,6/4/320/G240 VGA (KDV Dahil TL : 1,396.39 TL )

telefon ile sordum bunda sadece e-sata yok işlemcisi P7350 + olarak

yorumlarınızı bekliyorum bu modelleri kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyorum

• oyun performans puanımın derecesı normalmı arkadaslar,drıve yukluyorum oyunları calıstımadı bende ılk drıvera dondum puan bu :s yorum sızın

Orijinalden alıntı: tripleE

arkadaslar ekran kartının 195.55 surumunu yukledım . prototype call of mw2 vb oyunlar calısıyo en cok oynadıgım pes 2010 calısmıyor. bu uyumsuzlugun sebebı nedır sızce ??

Bende çalışıyor,sorun driverda değildir oyununuzun sürümünde olabilir.Başka kaynaktan yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz veya patch 1.02 çıktı onu yükleyin gerçi sistemle ilgili pek fazla yenilik getirmiyor ama performansa katkısı olduğu söyleniyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.