< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirdalgic -- 15 Şubat 2019; 22:48:15 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirdalgic -- 15 Şubat 2019; 22:48:15 > |
|
merhaba fabrika çalışanı olarak bu konuya cvp yazmadan edemedim bundan 15-20 sene önceki hyundailer için teneke diyebiler belki ama bugün tam tersi başka bir otomobil fabrikasında da çalıştım başka markaların servislerinde de şunu kesin söylüyorum dış sac her markada aynı kalınlıkta ve hyundai bügün çelik üretiminde dünya liderliğine oynuyor kendi çeliğini kendi yapıyor ki bu bile bi artı iç şaseye gelirsek ki önceki kasadan kat kat üstün önceki kasa ncap testinden 5 yıldız almıştı hyundaiye binmeden çamur atmak kolay her aracın artısı eksisi mutlaka var araç içinize sindikten sonra kimseye kulak asmamak lazım önemli olan bu başkası kullanmayacak kendiniz kullanacaksınız.
|
|
Konuya veda ediyorum. Bilgi amacli yaziyorum. 2022 Aralik ayinda hyundai bayisinden ikinci el olarak 18bin km de 545bin e aldigim 2022 i20 style aracimi, 24bin km de arabam.com.trinsat ile 740bin e sattim. Sorunsuz gayet memnun bir yil gecirdim. Tam fiyat performans araci imis. Ortalama ise 7 litre yakti. |
|
şimdi kabataslak bir hesap yapacak olursak 10.000 km yılda yapmak için benzinde 40 krs mazotta 25 krs yaksaniz 15 krs km de avantajiniz var buda yıllık 1500 TL tasarruf demek siz aracı alırken 12.000 TL fazla verip alacaksiniz yılda 1500 TL den hesaplarsak tam 8 yılda amorti etmiş olacaksınız burada karar sizin ancak ben 8 yıl sonra amorti edeceğim diye dizel şahsen almazdim he derseniz senede 30 bin yaparım o zaman da dizel tabiki
|
Hyundai i20: Tam Bir Rehber
Hyundai i20, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle popüler bir hatchback modelidir. İster yeni bir Hyundai i20 satın almayı düşünün ister mevcut aracınızdan en iyi şekilde yararlanmak isteyin, bilmeniz gereken her şey burada.
Hyundai i20 Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Hyundai i20 Teyp Şifresi
Teyp şifrenizi kaybettiyseniz, genellikle aracın kullanım kılavuzunda veya yetkili bir Hyundai bayisinde bulabilirsiniz.
Hyundai i20 Gizli Özellik Açma
i20, aşağıdakiler gibi gizli özellikler sunar:
Diğer Gizli Özellikler
Hyundai i20 Radyosu Çalışmıyor
Hyundai i20 radyonuz çalışmıyorsa şu adımları deneyin:
Bu rehber, Hyundai i20'nizden en iyi şekilde yararlanmanız için kapsamlı bilgiler sağlar. Daha fazla bilgi veya yardım için yetkili bir Hyundai bayisine başvurmaktan çekinmeyin.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIKOY -- 7 Haziran 2009; 18:47:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIKOY -- 15 Temmuz 2009; 11:46:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muteber -- 7 Haziran 2009; 23:44:46 > |
|
HP dv2580 : 14.1" LCD • Core2 Duo 7300 • Nvidia 8400GS • 2 GB Ram • 160GB HDD • Lightscribe Super Multi DVD-RW • PRO/Wireless 3945 • Bluetooth + Webcam + 5in1 kart okuyucu + Parmak izi okuyucu + HDMI port + IEEE 1394 + uzaktan kumanda • 2.43 kg w/ 6cell
((( UBUNTU ))) ((( PARDUS ))) ((( ANDROID ))) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIKOY -- 8 Haziran 2009; 0:04:14 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 8 Haziran 2009; 9:40:10 > |
|
|
HYUNDAİ i20 1.25 DOHC TEAM-Metalik Gri |
|
|
|