Bildirim
Lost Oyun inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
daha diziyi izlemedik. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İnceleme güzel olmuş.Elinize sağlık.Böyle güzel tanıtım videolarını daima bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
daha diziyi izlemedik._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
daha diziyi izlemedik.quote:
Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
daha diziyi izlemedik.
Evet,, cok duydum ve forumda okudum ama daha 1 bolum dahi izlemek nasip olmadi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 23 Mart 2008; 4:20:58 >_____________________________ www.bilalarabaci.com
www.youtube.com.com/bilalarabaci
Av, Atış, Güvercin Yarışları Hakkında Videolar
-
Dizinin ilk sezonu arkadaşımda vardı. İlk bölümü izledim ve en son hatırladığım rapidden premium alıyor oluşumdu... 1.5 haftada 3 sezon bitirdim. Gerçekten güzel dizi yapmışlar. Son bölümü dün izledim ama malesef 1 ay ara vereceklermiş...quote:
Orijinalden alıntı: bilalarabaciquote:
Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
daha diziyi izlemedik.
Evet,, cok duydum ve forumda okudum ama daha 1 bolum dahi izlemek nasip olmadi.
Alıntıları Göster
Bakalım oyun nasıl olacak. Daha dizi bitmeden oyun geldi. Daha 3 sezonu var diye biliyorum.
-
Bende 3 sezonu tamamen indirdim 4ünde nekadar çıktıysa indirip bi heveste hepsini izleyip ardından oyunu oynayacam.quote:
Orijinalden alıntı: taners9
Dizinin ilk sezonu arkadaşımda vardı. İlk bölümü izledim ve en son hatırladığım rapidden premium alıyor oluşumdu... 1.5 haftada 3 sezon bitirdim. Gerçekten güzel dizi yapmışlar. Son bölümü dün izledim ama malesef 1 ay ara vereceklermiş...
Bakalım oyun nasıl olacak. Daha dizi bitmeden oyun geldi. Daha 3 sezonu var diye biliyorum.
Alıntıları Göster
Diziyi izlemedne oynarsak zevk alamayız demişsin doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 23 Mart 2008; 10:46:10 >_____________________________
Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
-
ılgınc bır oyun olmus gorevlerden basını kaldıramssın gıbı gozukuyorquote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
Bende 3 sezonu tamamen indirdim 4ünde nekadar çıktıysa indirip bi heveste hepsini izleyip ardından oyunu oynayacam.
Diziyi izlemedne oynarsak zevk alamayız demişsin doğrudur.
Alıntıları Göster_____________________________ ???
-
nedir bu Lost cilginliği ]
edit: oyunun sonunu soylemediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nero^ -- 23 Mart 2008; 11:21:14 >_____________________________
EFENDINIZZZZ -
video çok takılıyo bu crysisten daha çok mu kasıyo nequote:
Orijinalden alıntı: Nero^
nedir bu Lost cilginliği]
edit: oyunun sonunu soylemediniz_____________________________ Revo... After Life -
güzel inceleme. oyun da güzel.quote:
Orijinalden alıntı: @marki
ılgınc bır oyun olmus gorevlerden basını kaldıramssın gıbı gozukuyor
Alıntıları Göster -
Güzel inceleme olmuş. Doğru şeyler söylenmiş _____________________________ -
önce diziyi izleyelim bakalımquote:
Orijinalden alıntı: uBy
güzel inceleme. oyun da güzel.
Alıntıları Göster_____________________________ - -
İnceleme güzel olmuş. Devamını bekleriz.quote:
Orijinalden alıntı: samuel_winchester
önce diziyi izleyelim bakalım
Alıntıları Göster_____________________________ -
Gayet adil bir inceleme. Tebrik ederiz.quote:
Orijinalden alıntı: buckethead®
İnceleme güzel olmuş. Devamını bekleriz.
Daha diziyi izleyemedik.quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Gayet adil bir inceleme. Tebrik ederiz.
Türkiyede yeni yayına başlıyan TNT televizyonu Lost Dizisini vermeye başlıcak çok yakındaquote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Daha diziyi izleyemedik.
Alıntıları Göster
Gecen gece tanıtım yayınladı kanal. Kablolu tv ve Uydu yayında çıkıyor bu kanal_____________________________ -
çok güzel bi tanıtım olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Türkiyede yeni yayına başlıyan TNT televizyonu Lost Dizisini vermeye başlıcak çok yakında
Gecen gece tanıtım yayınladı kanal. Kablolu tv ve Uydu yayında çıkıyor bu kanal
Alıntıları Göster
ben diziyi izlemeye başladım 1. sezon bitti çok güzel ama oyun biraz sakin gibi bana action gerek_____________________________ -
Bende daha hiç izleyemedim ama 4 nisanda 1.Bölümden itibaren TNT de başlıyormuş. _____________________________ Mechanical Engineering -
Tesekkür ederim arkadaşlar yorumlar için.Diziyi de herkese tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: A.E.C
Bende daha hiç izleyemedim ama 4 nisanda 1.Bölümden itibaren TNT de başlıyormuş._____________________________ -
Erdinç İyikul'a teşekkürlerimizi sunalim.quote:
Orijinalden alıntı: A.E.C
Bende daha hiç izleyemedim ama 4 nisanda 1.Bölümden itibaren TNT de başlıyormuş._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X