Öncelikle istedigimiz boyutta yeni bi sayfa acıyoruz psde.
Sonra istedigimiz resmi boyut gozetmeksizin yapıstırıyoruz ana tuvalimize. ctrl+t ile boyutlarını ve cercevede nasıl durmasını istedigimizi belirliyoruz
İlk resmimizi arkaplanla birlestirmek icin flatten image secenegini kullanıyoruz
İkinci bi resim ekliyoruz ve bu otomatik olarak yeni katmanda (layer) cıkıyo
Bu şekilde ekliyoruz istedigimiz resimleri ve sıralıyoruz layer bolumu yardımıyla (surukle bırak şeklinde)
Ardından goruldugu gibi ImageReady e gecis yapıyoruz
Animasyon penceresinde duplicate current frame secenegi ile kac sahne istiyosak o kadar kopyalıyoruz ilk sahneyi
Ardından sahne sahne secerek sagdaki layer bolumunden hangi sahnede hangi layer ın gorunmesini istedigimizi secioruz
Sahnelerin ne kadar sure durmasını istedigimizi secioruz. Sahnelerin surekli mi 1 posta mı sıralanacagını da animasyon bolumunden secebiliriz
File menusunden save optimized as diyoruz.
Kaydetmek istedigimiz klasoru seciyoruz
Ve .gif animasyonumuz hazır. gerci boyut dh imza kurallarına uymadı (veri olarak) image sizedan 90x90 yaparsak olcak gibi...
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
Hocam eline sağlık.Ama çok çok daha basit bir program var.Aynı işi gören 3 hareketle
isteyen pm atsın yollarım
"Benim oğlum heryerde anlı açık dolaşıyor ben Rıdvanın oğluyum diyor ama Fenerbahçeli Rıdvanın.. Bugün Can bartu kim diye soruyorlarmı?Rıdvan olarak doğdum öyle öleceğim.Beni milyarlarla alamazlar yarın başka kulüplerde gelebilir.Kocaelisinden Galatasarayından Beşiktaşından. Hepsine saygı duyuyorum.Hepsi büyük camialar.Teşekkür ediyorum.Sadece teşekkür ediyorum. Çünkü ben Fenerli rıdvan olarak mezara gitmek istiyorum." Rıdvan Dilmen