eger temaları patchsiz de yukeleyebiliyosanız patch e gerek kalmaz... isterseniz once patchi deneyin sorun cıkmazsa (bazı dosyaları bulamaması shellstyle hatası vermesi gibi) themes klasorunu resources e atıp goruntu ozelliklerinin gorunum sekmesinden secin...
-*eggy13 arkadasımıza gecmis olsun diliyorum. dedigine gore verdigim temaları yukledikten sonra masaustu kaybolmus. bilgileri kaybolmus... 3 makinamda kullanıyorum temaları. ve de birsuru arkadasıma verdim boyle bi sorun duymadım. cogu gelen sikayet de cozuldu... ancak eger boyle sacma bi sebepten beni suclıyacaksanız direk cıkın derim topicden. boyle bise olabilir mi ya..? 100 kiside sorunsuz calısan temaya bilginde cıkan sorun yuzunden suc atıcaksın. ve de usenmeyip 3 4 saatini veren nman in suresiz banını isticeksin. yok artık! bi ornek vericem: diyelim bi sirket bedava laptop dagıttı. sen de dolabın ustune koydun. ve kardesinin kafasına dusup yardı kafasını. suc bedava laptop dagıtanın mı olur?-
Kurulum: Dosyaları rardan cıkardıktan sonra UXTheme patchini calıstırın. patch, ok vs ilerledikten sonra windowsun istegine iptal deyin ve patchin sonunda tamam deyin ve bilgisayar resetlensin. Sonra Themes klasörünü windowsun icindeki Resources klasorune atın. sonra da goruntu ozelliklerinin gorunum sekmesinden secimlerinizi yapın...
geçenkinin içinde illegal dosya varmış galiba..öyle demişlerdi senden önce açan arkadaşın konusunda sanırım..tema konusu yazılım bölümünde üst konu oraya açın diye kaldırmış olabilirler..orası da arapsaçı gibi oldu ya..
geçenkinin içinde illegal dosya varmış galiba..öyle demişlerdi senden önce açan arkadaşın konusunda sanırım..tema konusu yazılım bölümünde üst konu oraya açın diye kaldırmış olabilirler..orası da arapsaçı gibi oldu ya..
o konu da bnm zaten de o ilk ya da ikinci kapanmadaydı. sonuncuyu anlayamadım. illegalleri cıkarıp icerigi genisletip tekrar koydum gene sildiler..
Deviant'dan indirdiğim ikonlar png uzantılı. ican packager programı theme uzantılı dosyaları tanıyor. Nasıl tanıtacağız bu png uzantılı ikonları?
png uzantılıları ancak ek menu programlarıyla kullanabiliyosun... iconpackager icin ona uygun uzantılı patch olarak var. yani iconpackagerla yuklersen uygun olarak tum iconlarını bi temaya gore yapmıs oluyosun. ayrıca istersen .ico uzantılıları da kullanabilirsin...
ben de deviantartdan indirdim ve kullanıyorum su an .
*iconpackager tema olarak yuklemek istiyosan .ip uzantılıları indirmen lazım. tabi zipde de olabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 21 Ocak 2008; 12:15:27 >