Şimdi Ara

Hellsgream Hak./Ucretsiz Esya Festivali Sona Erdi/Hile Programlari ve TBL Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
19.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [05.01.2008] Konu : Ucretsiz Esya Festivali Sona Erdi
    1 Mayis’in gelmesiyle birlikte, Power Up Store Ucretsiz Esya Festivalide sona erdi. Hediye kazanan butun oyuncularimizi tebrik eder, bu festivale katildiklari icin tesekkur ederiz.


    [04.28.2008] Konu: Hile Programlari ve TBL Hakkında.
    Oyunu kurallarina gore oynayan butun oyuncularimiza tesekkur ederiz. Unutmayinizki, hile programi kullanimi yasaktir ve oyunu etkileyecek herhangi bir hile programi kullanan butun oyuncularin hesaplari bir daha acilmamak uzere kapatilir.
    Ek olarak, oyun dosyalarini degistirmek ve modifiye etmek kurallar geregi hesap kapatimidir. Bu konuda dikkatli oldugunuz ve hicbir sekilde oyun dosyalarini modifiye etmediginiz icin tesekkur ederiz.


    04.22.2008 Konu: Cocuk Bayrami Turk Bayraklari Power Up Store'da!!
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramimiz kutlu olsun! Bu ozel gunu Knight Online Dunyasinda hep beraber kutlamak icin bayraklarinizi UCRETSIZ olarak Power Up Store’dan alabilirsiniz!


    04.21.2008 Konu: Hellsgarem PvP Event Sunucu Ozeti
    Knight Online ekibi olarak, ilk defa bu hafta acilan Hellsgarem PvP Event Sunucumuza katilan herkese tesekkur ederiz. Heyacan verici bir basari yakaladik! Kazananlar ve odulleri onumuzdeki hafta websitemizden yayinlanacaktir. Ayrica, bu event hakkinda onumuzdeki aylarda daha iyi olmasini saglayacak gorus ve fikirlerini bildiren herkese tesekkur ederiz!

    Unutmayinizki, oduller adil bir sekilde dagitilmasi icin oyuncularimizin bu eventte oyun ici yapmis oldugu her hareket kayit altina alinmaktadir. Herhangi bir hileye basvuran oyuncularimiza gerekli cezalar uygulanacaktir.


    04.17.2008
    Power Up Store'da yasanan ESN koduyla Premium alim problemi cozulmustur. ESN kodlarinizi Power Up Store'da su andan itibaren sorunsuz kullanabilirsiniz!
    Yasanan rahatsiz dolayi ozur diler, iyi oyunlar dileriz.


    04.16.2008
    Ucretsiz Esya Festivali geri dondu! Şu andan itibaren, Power Up Store’dan yapmış olduğunuz her alışverişinizde OTOMATIK olarak bedava eşya kazanma şansını elde edeceksiniz!. Peki neler kazanacaksınız?
    HERSEYİ! Power Up Store’daki hersey! En güzel yanı ise KAYBETMEK İMKANSIZ. Power Up Store’dan yaptığınız her satın almada ücretsiz eşya kazanacaksınız.
    Acele edin – bu festival sadece belirli sure yapilacaktir!


    04.16.2008
    Sizlere yeni Hellsgarem PvP Event Sunucumuz icin kayitlara basladigimizi bildirmek isteriz! Her ayin ucuncu Cumartesi gunu, Hellsgarem butun sunuculardan savascilara devasa bir PvP turnuvasi icin bir gun boyunca kapilarini acacaktir. Bunun ozel bir event olmasi yaninda, PvP sunucusu diger sunuculardan biraz farkli olacaktir.
    # Bu sunucu Knight Online Yerel Saatine gore Cumartesi gunu 12AM’de baslayacak ve Pazar gunu 12AM saatine kadar surecektir.
    # Butun oyuncular esit seviyede olacaktir.
    # Esyalar ve zirhlar her sinif icin standart olacaktir.
    # Powerup Store bu sunucuda kapali olacaktir off (daha cekismeli bir savas alani icin)
    Yetenekli oyuncularimiz icin, her Hellsgarem PvP sunucusu acildiginda bes farkli yarisma sunulacaktir: En cok Ulke Puanina sahip Oyuncu. En cok Ulke Puanina sahip Klan, En iyi Ekran Goruntusu, En Iyi Video, ve En Populer Video. Kazananlar icin birbirinden guzel hediyelerimiz yakinda forumlardan duyurulacaktir.
    Heyecanlandiniz mi? Hemen oyun-ici Power Up Store’u ziyaret edin ve kayidinizi bugun yaptirin!
    Not: Katilabilmeniz icin mutlaka G1 Portal hesabiniz veya G1 Portal hesabina yonlendirilmis bir Knight Online hesabiniz bulunmalidir. Daha yapmadiniz mi? Hemen buradan girip, kayit olun (http://www.gamersfirst.com/ ).



    04.16.2008
    Patch 1527 birkac degisiklikle birlikte sizlere sunuldu. Bu patchle beraber Dragon Tooth Soldier ve Commander Hunt gorevleri duzeltildi.
    Ikinci olarak ise, yeni bir guvenli guncellemesi yapildi. Artik bundan sonra oyuncularimiz, patchten once hangi ulkeden oyuna giris yapmislarsa, bundan sonrada sadece o ulkede giris yapabilecekler. Bu guvenlik guncellemesi oyuncularimizin daha guvenli bir oyun deneyimi yasamalari ve oyun hesaplarinin calinmalara karsi korumak amacli yapilmistir. Lutfen unutmayinizki, kurallarimiz geregi oyun hesabi paylasimi yasaktir ve bu gibi durumlarda artik oyuna giris gerceklesmeyecektir.


    04.09.2008
    Size guzel bir haberlerimiz var. Oyunularimizin uzun zamandir begenerek kullandiklari Valkyrie Armor Seti geri dondu! Artik Power Up Store’dan 320 G1 Kredisine Helmet veya 400 G1 Kredisine Armor alabilirsiniz. Merak etmeyin, Gryphon Armor Seti halen sizlerin kullanimini icin Power Up Store’da olacaktir!



    Eger oyuna baglanirken sorun yasiyorsaniz, asagida verdigimiz yontemi kullanarak bunu gecici sureligine giderebilirsiniz. Bu islemleri uygularken lutfen bilgisyarinizdaki mevcut secenekleri bir kenara not ediniz, boylece istediginiz zaman internet seceneklerinizi eski haline dondurebilirsiniz.

    1.Start menusunden Kontrol Panelini secin
     Hellsgream Hak./Ucretsiz Esya Festivali Sona Erdi/Hile Programlari ve TBL Hakkında.

    2.Network Connections ikonuna tiklayin

    3.Acilan pencerede, kullandiginiz internet baglantisina cift tiklayin

    4.Properties ikonuna tiklayin

    5.Internet Protocol (TCP/IP) sekmesine tiklayin ve Properties penceresini acin

    6.Ekran goruntusunde belirtilen secenege tiklayarak verilen numaralari girin ve onaylayarak pencereyi kapatin.
    Önerdiğimiz DNS server:
    208.67.222.222
    Yedek DNS server:
    208.67.220.220

    7.Knight Online ikonuna tiklayarak oyuna baglanin


    Knight Online 14. Dunyayi sunmaktan buyuk mutluluk duyar: Carnac! Fakat, Carnac 2 farkli sunucu olarak sunulmaktadir. Carnac West dunyasina sadece ABD, Ingiltere, Avustralya, Hindistan, Yeni Zelanda, Fransa ve Kanada ulkeleri girebilmektedir. Bu ulkelerin disinda diger butun ulkeler Carnac East sunucusuna girebileceklerdir. Tesekkur ederiz. Oyunda gorusmek uzere!

    Carnac - East sunucumuza olan asiri ilgi ve yogunluktan dolayi, oyuncularimiza daha rahat bir oyun alani saglamak amaciyla, ek olarak 3. bir sunucu acmaya karar verdik. Fakat su an icin Carnac - West 2 sunucu olarak kalacaktir. Gosterdiginiz ilgiden dolayi tesekkur ederiz.



    Yeni Hesaplarda Odemelerde Degisiklik

    Oyuncularimizin yaptigi odemelerde guvenligi arttirmak icin, yeni hesaplar TEK satinalma ile sinirlandirilmistir. Normal alisveris yapabilme 30 gun bitiminde gerceklesecektir.



    Beyaz Gun Eklentisi

    Butun Carnac halki Beyaz Gun hediyelerini almaya basladi! Peki nedir bu? Sevgililer gunundeki gibi Beyaz Gunde sevgililerinize degerli hediyeler almali ve bu hediyeler genelde beyaz olmalidir! Moradon Kalesinde bulunan “Loving Man” ve “Loved Woman” NPClerini ziyaret edip, hediyeleri nereden alacaginizi ogrenin.

    Ve ayrica unutmadan Captain Cougar geri geldi ve sizin ziyaret etmenizi bekliyor!




    KOL Yenilikleri
    Bazi degisiklikleri farketmissinizdir. Knight Online Ekibi kucuk bir bahar temizligi yapti ve sizlere yeni bir KOL websitesi hazirladi! Artik butun event zamanlarinizi Knight Online Standard Saatinden takip edebileceksiniz. Hadi hemenwww.knightonlineworld.com adresimize giris yapin ve daha detayli olarak yenilikleri kesfedin.

    Ayrica forumlarimiza girip, yorumlarinizi birakabilirsiniz.




    Knight Online Ekibinin incelemeleri sonucu Castle Siege War bazi sunucularimizda baslamamistir.

    Bu cumartesi (8 Mart), Castle Siege War butun sunucularimizda yapilacaktir. Gelecek haftadan itibaren, Castle Siege War bundan boyle Carsamba ve Cumartesi gunleri haftada iki kere yapilacaktir. Boylece daha cekismeli ve kiyasaya bir mucadele ile daha guclu olan klanlar kaleyi ele gecirecek.



    Power Up Store'da artik sizlere bes adet yeni combo paketi sunmaktayiz! Daha hizli seviye atlamak icin Max ve Seed Baslangic Paketi, veya birebir karsilasmalarda one gecmenizi saglayacak Attila'nin PVP Guclendirme Paketi ile karakterinizi guclendirebilirsiniz. Veya karakterinize Adonis Gelistirme Paketi ile onemli degisikler yapabilir, savas alanlarinda Hemes'in Guc Paketi ile butun ustunlugu ele gecirebilirsiniz.

    Digerlerinden farkli olmak ve muhtesem bir paketle karakterinizi asil bir sovalye konumuna getirmek istiyorsaniz: Royal Knight Zirhi!

    Artik bircok esyaya daha ucuz sahip olabileceginiz bu paketleri, premiumlarla birlikte Power Up Store "elite club" seceneginin altinda bulabilirsiniz. Daha detayli bilgi icin oyun ici Power Up Store’a bir goz atin!
     Hellsgream Hak./Ucretsiz Esya Festivali Sona Erdi/Hile Programlari ve TBL Hakkında.

    Royal knight Gear:
    1 Patos Glove Certificate
    1 Gryphon Armor
    1 Gryphon Helmet
    1 Magic Bag
    10 Merchant Concentration
    Fiyat:1024 G1 Kredi

    Hemes Power Package:
    1 Patos Glove Certificate
    30 300 Defense+ Scroll
    50 Teleport Item
    10 Merchant Concentration
    15 500+ HP Scroll
    Fiyat:582 G1 Kredi

    Adonis Adjustment Package:
    1 Redistribution Item
    1 Trinas Piece
    1 Name Change Scroll
    1 Tears of Karivdis
    Fiyat:2880 G1 Kredi

    Atilla's PVP Boost Package:
    30 HP+ Scroll (Stat)
    10 NP Increase Item
    30 Speed+ Potion
    10 Life of Lion Scroll
    15 150+ Defense Scroll

    Max and Seed's Starter Kit:
    10 Symbol of Gladiator
    100 Duration Item
    30 HP+ Scroll (Stat)
    30 Attack Damage+ Scroll
    30 MP+ Scroll (Stat)


    Super HP ve MP Potlari artik Power Up Storeda! Bu potlar 100luk ve 300luk olmak uzere satilmaktadir. Ayrica bu potlar, oyunda bulunan ve aldiginiz diger potlardan daha hafif olacak. Boylelikle daha fazla tasiyabileceksiniz! Bu esyalari kullanip avantajli duruma gecebilirsiniz!


    Yeni Platinum Premium Paketi!
    Sizler icin hazirladigimiz yeni Premium servisimizi sunmaktan buyuk mutluluk duyuyoruz: Platinum! Bu Premium Paketi size oyunda cok onemli bir avantaj saglayacak.

    Level 1 ila 50 arasi olan oyuncular, Platinum Premium ile %400 daha fazla EXP kazanip, bu sayede "Lunar Savasina" katilabilmek icin gerekli seviyeye en kisa zamanda ulasabilecekler! Level 51 ila 80 arasi olan oyuncular ise, Platinum Premium ile %100 daha fazla EXP kazanip liderlik cekismesinde buyuk avantaj kazanacaklar. Hepsi bu degil… Ayrica canavarlardan dusen oyun parasinda (Coin) %100 artis elde edeceksiniz!

    Bu bonuslara ek olarak, Gold Premium paketinde bulunan butun ozelliklerede sahip olacaksiniz!

    Platinum Premium ve diger premium servislerimiz hakkinda daha fazla bilgi almak icin BURAYItiklayiniz!


    Knight Online Dunyasina birkac yeni ozellik geldi ve bunlari size sunmaktan buyuk mutluluk duyuyoruz!

    - Magic Anvil artik sadece Moradonda degil, Luferson ve ElMorad kalelerindede bulabileceksiniz

    - Bulundugunuz serverin ismi artik sag ust kosede yazili olarak gorebileceksiniz

    Umariz bu yeni eklentilerden keyif alirsiniz! Yakinda yepyeni ilginizi cekecek eklentilerle karsinizda olacagiz! Knight Online oynadiginiz icin tesekkur ederiz!



    GamersFirst.com sitesinin acilmasiyla beraber Knight Online dunyasinda bazi degisiklikler oldu. Knight Cash yerini G1 Kredisine birakti. G1 Kredisi artik K2 Network bunyesindeki butun oyunlarda kullanilan ortak para birimidir. Bu demek oluyorki, G1 Kredisini Knight Online, Global Mu Online, War Rock, Sword of the New World, Redstone veya K2 Network'un gelecek oyunlarindan birinde yaratmis olacaginiz G1 hesabinizla birlikte kullanabileceksiniz! Ayrica, hesabinizda bulunan Knight Cash bakiyeniz, sizlere hicbir negatif etkisi olmayacak sekilde G1 Kredisine donusturulmustur. Bu degisimle birlikte:

    - G1 Kredisini i butun K2 Network oyunlarinda kullanabilecek
    - hesabinizi ister Resmi Knight Online, ister GamersFirst.com sitesinden kontrol edebileceksiniz.

    Oyuna baglandiginizda veya siteye giris yaptiginizda hesabinizdaki G1 Kredinizin eski Knight Cash oranina gore daha az gorundugunu farkedeceksiniz. Endiselenmeyin! Onceki Knight Cash bakiyenizi, YTL degerini goz onunde tutarak G1 Kredisine donusturmus bulunuyoruz. Yani bu degisim sonucunda tek kurus kaybetmediginize emin olabilirsiniz. Ayrica, butun Power Up Store fiyatlari da yeni G1 Kredi sistemine uyucak sekilde dusurulmus bulunuyor.

    Bazi G1 Kredisi alimlarinda sundugumuz bonuslar artik oyun para birimi turunden olmayacaktir. Artik her aldiginiz G1 Kredisi icin bonus olarak hediye esyalar kazanacaksiniz. Yeni bonus esyalari ve daha fazla bilgiyi BURAYI(http://www.knightonlineworld.com/g1_landing.php ) tiklayarak ogrenebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 11 Mayıs 2008; 20:43:48 >



  • Biligm vardi yinede saol.
  • teşekkürler sağol
  • Gırakonda 20 m gitmeden önce diyecektin...
    kimler yiyiyor acaba benim paraları..?
  • geçti borun pazarı ............
  • Akarada 1m para geldi adamı kestim
  • harbiden ya şimdi mi söylenir bu.ardreamda 10 gb ile gezdikten sonramı söylenir bu
  • tşkler
  • bilgim vardı genede saolasın
  • gem de ve borderdede gidiyor
  • bu kaçıncı konu sayamadımda
  • yahu bizim clandan adam kesiyo bana np geliyo o ne iş onu anlamadım.. server girakon

    d.n. : aynı partyde değiliz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 13 Kasım 2007; 14:13:08 >
  • O sana değil clanına gider.Yeni pelerinleri almak içinde clan count gerekiyor.Yani devlet hazinesi gibi clan hazinesi var.Ona NP akıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: j4mbon

    O sana değil clanına gider.Yeni pelerinleri almak içinde clan count gerekiyor.Yani devlet hazinesi gibi clan hazinesi var.Ona NP akıyor


    dikkat etmemiştim.. saol
  • güzellllllllllllllllll
  • dün bugu bilmeden ronarka çıkanlardan 11 gb topladım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: peka

    dün bugu bilmeden ronarka çıkanlardan 11 gb topladım

  • magelerde suan bol np vardır tovnda oturanlara bır nova arından nakıt yagmuruu bu arada bende konuyu burdan ogrendım yoksa bende nakıt kurbanı olacaktım
  • bir süre üstte
  • bilgi var yinede saol
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.