Şimdi Ara

Kaspersky Internet Security v8.0.0.33 -CIKTI!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    guvenligin uc noktasi eski 7.0 versiyonun yerine 8.0 yukleyip tarattim daha once kendi korudugu sistemde 2-3 adet virus 15 civari trojan-malware bulup sildi
    iste burada BULDUKLARI

ilgilenenler icin daha fazla bilgi burada
    http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/8.0.0.33/KIS/Beta/release_notes_en.txt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demurro -- 1 Kasım 2007; 14:24:37 >

• demek ki şu anda kullanmakta olduğumuz KIS 7 de aslında o kadar iyi koruyamıyor...Bu, o anlama geliyor

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• bende tam onu diyecektim bu nasıl iş yaa
  • once bende inanmadim ama PCyi yeniden baslattim bu arada [SCAN islemi bittikten sonra PCyi yeniden baslatilmasini istiyor]tekrar bi seyler buldu tekrar scana devam ediyor du bakalim daha neler bulacak

Orjinalden alıntı: refqref

daha beta bu çok güvenmeyin

tam tersi bence BETA iken bunlari buluyorsa FiNAL surumunde kimbilir daha neler bulacaktir
  • bu nedir.adamlar 2007 yılı içinde 3. kez güvenlik yazılımı çkarıyolar.7 yi geliştirseler daha akıllıca olurdu.Lisanslı alanlar açısından sorun olabiliyor sürekli yenilenen sürüm.gerçi aynı lisansla yükseltme yapıyolar çoğu zaman ama yine de 1 yıl içinde 3 kere fazla.abarttılar bence.7 de hala giderilmesi gereken şeyler var.7 boşuna çıkmış oluyor böylece.gerçi 2008 den önce 8 versiyonu kararlı sürüme geçmez.
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • 7 sürümü güncel değilse elbette bulamaz bende kurulu iken günde iki kez güncellemye programlamıştım, ama key kara listeye düşünce silmek zorunda kaldım,
  • ben hala 6.0.2.621 versiyonlu internet security versiyonunu kullanıyorum key de buldum netten 1 yıllık paşalar gibi rahattım şimdi senin bu söylediğin önceki versiyonunda bulamadığı şeyleri bu yeni versiyonda buldu ifadesi benide şüphelendirdi.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Bende v7 kullanıyorum 6dan geçtiğime hiçde pişman değilim hem daha hızlı tarıyo hemde daha az kasıyo. Key olayınıda artık net varken söylemeye gerenk yok

Aradigin HIZ ve GUVENLIK ISE
    http://forum.donanimhaber.com/m_18772798/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.