Şimdi Ara

Eniyi görüntü için SCART kablosu tavsiyesi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
59.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde profigold pgv 7000 altın uçlu scart var yeni uydu alıcısı aldım onuda component bağlantı yaptım o yuzden elimden çıkarmak istiyorum almak isteyen arkadaşlar varsa irtibat kursunlar 2 hafta kullanıldı ürün temiz...
  • arkadaşlar ben hama marka 0.75 cm uzunluğunda altın uçlu aldım çok az farketti, zaten sd yayınlardan hiç memnun değilim.
  • ben yeni aldığım samsung lcd tv'ye teknosa'da satılan monster marka scart'tan aldım(40 ytl civarı). Çok memnunum..
  • Bende yeni samsung tv aldım. Digitürk bağlattım. kumlu ve bulutlu görüntü vardı. Gittim Monster kablo aldım Teknosadan (2m) taktım, düzelme yok. Anca 5 metreden izleyeceksiniz. 1-2 metreden hala kumlu-Özellikle logolar- ve bulutlu görünüyor. DVD playerda da denedim fark etmedi

    Sizce monster markasımı iyi değil yoksa kablo mu hatalı

    Bir de teknosaya gidip geri versem alıyorlar mı?

    Yardım ederseniz sevinirim
  • bendeki 2m monster kablo altın uçlu 5 adette altın uçlu çeşitli uzunluklarda ses aktarma kablo seti getirtim dışardan orjinal made in england malı. monster 5.1 home cinama seti içinde 1 adet 2m uzunluğunda altın uçlu scart ve 5 adet altın uçlu kablo seti alan olsa 1 adet filtre kahveye ye tamamını vereceğim. yada bir adet blue ray filmde olur . bağlantı şeması ingilizce oalrak mevcut kutusu bavul gibi olduğundan kaldırdım çöpe attım. kutusu yok...kablolar hiç kullanılmadı uçları altın kaplama scart ise 1 hafta kullanıldı . açıkcası kendi görüşüm şu bunu hem plasmada hem lcd de denedim..4 ytl lik scart ile 90 ytl lik scartta en ufak farkı yok. hatta 4 ytl dün geri taktım hafif puslu görüntü cam gibi oldu..




  • Arkadaşlar, Geçenlerde 32" Full HD Philips LCD TV aldım. Ürünü satın alırken görüntü mükemmeldi evde aynı görüntüyü alamadım. Digitürk ve Uydu Receiverım ikisindende görüntü rezaletti. LCD'den tamamen soğumuşken Forumunuz sayesinde mükemmeli yakaladım. Gerçekten Altın Skart herşeyi değiştirdi. Bu Sayfalardaki tavsiyeniz üzerine Astech firmasıyla bağlantı kurdum. İnternet üzerinden (www.astech.com.tr ) veya Doğubank işHanı Bodrum kattaki mağazalarından Profigold marka skart temin edersem sorunumun çözüleceğini söylediler. Doğubanktaki mağazalarından profigold scart aldım. Görüntü mükemmel ötesi. LCD'mi artık çok seviyorum. Sizlere teşekkür ederim.




  • Bende scart kablosu alıcam ama güncel tavsiyede bulunursanız sevinirim. Ölü konuyu canlandırdık biras
  • Profigold yada monster işini görür...
  • Benimde 106 ekran Lg, lcd televizyonum var. Almışken teknosadan altın uçlu scart verdiler görüntü kalitesi iyi olur diye. Neyse Lg servisi tv'yi yerleştirirken arçelik dekoderin scartınin daha kalın ve iyi olduğunu bu altın uçluyu takmamamı söyledi. Malum bende pek anlamıyordum tamam dedim.

    Neyse, normalde dizi, film, haber vs izlerken görüntü iyi. Ama gel gelelim maçları izlediğimde yakından çekim iyi gösteriyor ama maçta genel kamera pozisyonuna geçtiğinde futbolcuların üzerinde buğulu bir görüntü oluşuyor. Yani yakından göstermezse mümkün değil o oyuncunun kim olduğunu anlıyamazsınız o derece. Acaba dekoderde fark edermi dedim düşündüm. Daha yeni Dream box dekoder aldım, maç izliyorum yine aynı. Bu sefer altın uçlu scartı taktım düzelme vardı ancak görüntüyü kumlu gösteriyordu hafiften karıncalı yani..

    Yukardaki tavsiyeleri okudum. Profigold, monster tavsiyeleri var. Acaba benim gibi bu durumu yaşayıp bu söylenilen kartlardan alındığında memnun kalan varmı?




  • Philips mi 53 Tl- Monster mı 39 Tl? Arkadaşlar şuan Eyeq 19Tl altın uclu ile kullanıyorum lcdyi. memnunum bunu tüplüye takıcam dedim lcd ye daha da kaliteli birşey alim? Ne diyorsunuz?


    Azza sana gelince şunu diyim o sorun sd yayından kaynaklanıyor bende 106 phlips var. Buğu oluyor ama o kadar da çok değil kimin kim olduğunu anlıyorum. Altın uclu scart ses te büyük sorunu hallediyor. Video da iyileşme sağlıyor. Dandik scartlarda çızırdı çok oluyor. receiver ses kapalı olsa bile ses yapıyor. Kaliteli scart çok önemli... Şuan tüplünün scartıda ondan değişiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Philips mi 53 Tl- Monster mı 39 Tl? Arkadaşlar şuan Eyeq 19Tl altın uclu ile kullanıyorum lcdyi. memnunum bunu tüplüye takıcam dedim lcd ye daha da kaliteli birşey alim? Ne diyorsunuz?


    Azza sana gelince şunu diyim o sorun sd yayından kaynaklanıyor bende 106 phlips var. Buğu oluyor ama o kadar da çok değil kimin kim olduğunu anlıyorum. Altın uclu scart ses te büyük sorunu hallediyor. Video da iyileşme sağlıyor. Dandik scartlarda çızırdı çok oluyor. receiver ses kapalı olsa bile ses yapıyor. Kaliteli scart çok önemli... Şuan tüplünün scartıda ondan değişiyorum


    Sd yayından kaynaklanıyor derken düzeltilemez bir durummu diyorsun yani? Ama bak ne diyorum, altın uçluyu takınca düzeldi. Bu seferde kumlu gösteriyor görüntüyü. Benim ses sorunum yok. Ablamın evinde Arçelik lcd var. Digiturk kullanıyorlar, akşam trt'deki maçı izledim cam gibi. Yani benimkinden çok iyi olduğu kesindi. Altın uçlu scartı sanırım 18 tl filan almıştım teknosa'dan. Bir arkadaş, teknosa'dır iyidir diyerek almayın diye yorum yapmış. Daha önce görseydim almazdım :) Bakalım şu profigold bulabilirsek alırız büyük ihtimal..




  • scatmı yok be bence almayın kullanmayın herkez bişey söylemişya bende dinliyorum günde 3 tv montaj eddiğimi düşünürsek size çok hesaplı vede scarttan daha kaliteli görntü alma yolunu söleyeyim anlaşılaca tarzda yazayım hani vcd içinden çıkan tost jaklar vardır rca gidin bir oto ses sstemcisine bu kabloladan alın hatta istrseniz 5 merelik alın anldınız sanırım RCA kalo vede girin görüntü kaltesini görün nde ordn daha kalel görüntü çıkyor diyee sormayın saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedus -- 6 Şubat 2010; 11:12:36 >
  • Benim görüntünün biraz daha iyi olması d-smarttan kaynaklanıyor. Sinyal kalitesi yüksek kendi tp si ile yayın verdiği için. Azza lg nin hangi modelini kullanıyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Benim görüntünün biraz daha iyi olması d-smarttan kaynaklanıyor. Sinyal kalitesi yüksek kendi tp si ile yayın verdiği için. Azza lg nin hangi modelini kullanıyorsun?



    LG 42LH4000 modelini kullanıyorum..
  • Model iyi aslında ayarlarla ilgiside olabilir biraz. Bakalım ben 45 liraya phlips altın uclu aldım salı günü gelir Eyeq altın uclu ile değişeceğim farkı iletirim. Şu an lig tv de gs-kys macını izliyorum açıkcası memnunum yarı hd gibi izliyorum:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Model iyi aslında ayarlarla ilgiside olabilir biraz. Bakalım ben 45 liraya phlips altın uclu aldım salı günü gelir Eyeq altın uclu ile değişeceğim farkı iletirim. Şu an lig tv de gs-kys macını izliyorum açıkcası memnunum yarı hd gibi izliyorum:)


    Bende izledim o maçı dream box ile. 100 mhz açtım, geri kapattım, ekran modunu sport yaptım. Yok yani yine aynı.. Bende dediğin modeli teknosa'dan alıp deneyebilirim aslında. Sonuçta iade yapıldığında değerinden %20 kesinti yapılıyor sanırsam.
  • 10-15 TL lik scart ile gayet güzel görüntü alınabiliyor... Daha fazlası müsriflik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.power

    10-15 TL lik scart ile gayet güzel görüntü alınabiliyor... Daha fazlası müsriflik


    İşte işin ilginç tarafıda bu. Dizilerde, filmlerde vs izlerken genelde yakın çekim gösterilir. Pek birşey anlaşılmaz. Ama maç izlediğinde bunu anlıyorsun. Film filan izlerken nadir denk geliyor ekranin iyi göstermediği.. Yoksa biz burada keyfi yardım, öneri istemiyoruz değilmi
  • Bende dreambox 500 var. Geçen gün LCD -Dreambox arası altın uçlu scart alıyım dedim, mediamarkt'a gittim 25 TL'lik HAMA aldım.
    Valla ne yalan söyleyeyim hiç bi fark görmedim. Komponent'e göre hiç fark yok.
    Öneriniz varsa alırım ama Dreambox cihazları ile ne kadar iyi kalite alırım bilmiyorum.
  • arkadaşlar konu eskide kalmış ama yeni konuda açmak istemedim

    güncel scart kablolarından önerebileceğiniz

    f/p oranı iyi olan bir şey var mı?

    digiturk kullanıyorum plus' ım yok
    yani genel anlamda sd yayınları için neler önerirsiniz.



    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.