Şimdi Ara

Eniyi görüntü için SCART kablosu tavsiyesi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
59.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Profigold veya Techlınk marka altın uçlu skart kablolardan birisini alabilirsin.
    Fiatları 60 tl civarındadır, ama işlerini iyi yapıyorlar. Normal skart kablolardan farkını kullandığın zaman
    görebilirsin. Ama kabloya bu kadar para verilirmi? dersen ona bir sey diyemem,tercih senin.
    Kolay gelsin.
  • Burada ve birçok forumda yorumları okuyarak yeni aldığım kdl-40ex700 lcd ty için kaliteli bir scart alayım diyerek fiyat açısından alabileceğim 2-3 scart markasından Monsterin (40 tl) en kaliteli scartını aldım. Taktığımda görüntü resmi normalden fazla büyüttüğünde oluşan garip görüntülere benzedi.kenarlar dağınık,bazı bölümler aşırı photoshoplanmış resimler gibi. 3 liralık scartımı taktığımda görüntü çok daha net ve renkler canlı.
  • ben ttaf dan aldım çok da memnunum

    hatta df üyelerine kampanyası var
  • monster kablomu iade edip profigold 71**profigold kablo aldım. bence şu anda hd olmayan yayınlardan alabileceğim en iyi görüntüyü aldım. şu anda 1,5 mt den seyrettiğim 40 inch tv den en ufak bir rahatsızlığım yok. kdl 40ex700 sony



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tealike -- 10 Nisan 2010; 0:44:30 >
  • arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı.yeni aldığım sammy lcd tv de normal scart kullanıyorum.dijital uydu alıcı kullanıyorum sd yayın izliyorum.
    normal scart kablo ile görüntü nede olsa hemde sd yayın olduğundan biraz forum tabiriyle"kumlu"...

    her 2 ucuda 3 renk olan kabloyu yudu alıcısyla tv arasında kullansam , yada tek tarafı scart , diğer yanı 3 renk giriş olan bir kabloyu kullansam sizce görüntüde az da olsa bir iyileşme olur mu ?

    veya fiyatları çok ta aşırı olmamakla beraber bir kablo tavsiyeniz varmı ?

    saygılar
  • Merhaba Arkadaşlar,

    LG 42LD420 model bir LCD aldım ve Next FTA 2000 receiver kullanıyorum. Nasıl bir kablo kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Şu anda piyasa malı kablo kullanıyorum ve nasıl bir fark oluşacak merak ediyorum. LCD üzerinde component girişi var. Ama scart daha iyi olur diye düşünüyorum. Altın uçlu bir scart düşünüyorum. Orta halli hangi kabloyu nereden almamı önerirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sennedjemus

    Merhaba Arkadaşlar,

    LG 42LD420 model bir LCD aldım ve Next FTA 2000 receiver kullanıyorum. Nasıl bir kablo kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Şu anda piyasa malı kablo kullanıyorum ve nasıl bir fark oluşacak merak ediyorum. LCD üzerinde component girişi var. Ama scart daha iyi olur diye düşünüyorum. Altın uçlu bir scart düşünüyorum. Orta halli hangi kabloyu nereden almamı önerirsiniz.


    Profigold,hama,techlınk markaların altın uçlu skartları iyi kablolardandır.görüntüde fark yaratıyor.
    Bu kabloların yaklaşık fiatları 60-65 tl arasındadır.
    Kendim teclınk marka altın uçlu skart kablo kullanıyorum,
    Gayet menmunum,rahatlıkla alabilirsin.
    Kolay gelsin selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e.sava

    Philips 106 lcd ekran tv aldım ama digitürk'ten istediğim gibi görüntü alamıyorum acaba nasıl bir scart kablosu kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler.....

    sana tek tavsiyem 2 metre olan altın scartların en iyi: SLX-935 ...
  • Teknosa'daki hediye çekimi değerlendirip şunu aldım:

    MONSTER 129830 1,5M SİYAH ALTIN UÇLU SCART KABLO

    Tüm sesleri kıstığımda duyulan hışırtı sesi kablo değişimi ile ortadan kalktı. Eski kablo, Migros'tan 9.9 tl ye aldigim siyah bir scart idi.

    Ancak bu sefer de, her kanal değişiminde, "cof" diye bir ses duyuluyor 0.5 sn lik. Bunu nasıl önlerim biliyor musunuz ?
    Herkese mutlu yıllar!!
  • arkadaşlar bende bir sey sorucam konuyla ilgili kişilere...elimde Ttaf Scart - 3 X Rca Komponent 24K Gold Premium Serisi 1,5 Metre kablo mevcut ve bunu yeni aldıgım Philips 42'' Full Hd Lcd Televizyon 42PFL3605/12 tv imde kullanmak istiyorum uydumda dreambox dm 500s fakat bir türlü görüntü alamıyorum...komponent girişleri tv nin arkasında exit 3 olarak görünüyor...ama tv kumandasından exit 3 seçince mavi bir ekran ve sinyal yok mesajı alıyorum...bana bu konuda yardım edicek arkadaşlara sesleniyorum bana biryardımcı olun lütfen...
  • arkadaşlar bende 82 ekran beko hd ready tv var next 2000 süper plus uydu var normal scart kullanıyorum görüntü fazla iyi değil acaba bu tv ve uyduya uygun bir altın scart önerirseniz neyi önerirsiniz en iyisi hangisidir bunun??
  • Samsung 32C530 LCD'im var. Uydu yayınları için önce normal scart kullanıyordum. Görüntü kalitesi bozuk gibi geldi.
    Daha sonra Teknosa'dan 20 TL'ye EyeQ marka altın uçlu scart aldım. Görüntü gözle görülür şekilde düzeldi.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270892&CS_Category=_KABLOLAR892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avvocato -- 20 Mart 2011; 17:06:42 >
  • Arkadaşlar konuyu bira hortlatmış gibi olcam kusura bakmayın 46d5000 tv ile digitürk sd kullanacağım bunun için altın uçlu scart almayı düşünüyorum.

    1-)Sizce görüntüde bir iyileşme olur mu ?

    2-)Şu model nasıl http://www.hepsi-burada.com/Liste/inca-scart-kablo-15mt-100-bakir-askili-isc-01/ProductDetails.aspx?productId=bs9889&categoryId=84120&SKU=BS9889 bu ürün hakkında olumsuz bir yorum görmedim fiyatıda gayet uygun siz ne dersiniz ?

    Teşekkürler




  • beyler samsung 102 ekran lcd tv aldım full hd. tvnin arkasında 2adet scart var birinde rgb yazıyor birinde av yazıyor ben bu 2scarttan hangisine bağlayayım uyduyu. Uydunun markası goldmaster normal sd yayın.
  • monster altın uçlu scart almıştım 50 tl ye , tv ye takınca kumlu bir görüntü oluşmuştu , daha sonra ttaf marka altın uçlu bir scart takınca (60 tl) kumlanma gitti ve görüntü daha netleşti. Tavsiye ederim

    panasonic servisinden almıştım tv kurulurken.
  • Arkadaşlar bu altın uçlu scartlar LCD tv'nin arkasından gelen sesi önleyebilir mi?
  • Sizdeki ses cihazla ilgili.
  • Yeni Samsung 32d550 model LCD aldım ve kurulum yapıldı. Servis yetkilisi seste cızırtı var, scart kablosunu değiştmem gerktiğini ve kendilerinde orjinal 60TL olgunu belirti. 60 TL bana göre yüksek fiyat.

    Öneriniz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.