Şimdi Ara

\\\ PALIT 8600GT SONIC+ YAKINDAN GÖRMEK İSTEYENLER BURAYA ////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kart elime dün ulaştı. İlk test ettiğimde beni çileden çıkarttı bu kart çok rezil puanlar alıyordu. Ama pc ye format attım ve temiz bir sistemle testler yaptım

İşte 3DMark2005. Kart : 700/2100 de ve imzamdaki sistemle beraber yapıldı.(E2160@3,0ghz ile 12500)

3Dmark2006 @ 700/2150

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=10476194

E2160@3,0ghz ile 3DMark2003 den 22000 gibi bir puan aldı ona ss almayı unutmuşum

Güncel skor

Kartın fan bağlantı vidalarından birisine garanti etiketi yapışık olduğu için fanı çıkartıp fotoraf çekemedim

Call Of Duty 4 @ 8600gt sonic plus screen shot için alttaki link
    http://forum.donanimhaber.com/m_18409503/mpage_1/key_//tm.htm

CRYSIS Demo @ 8600 GT Sonic Plus (SS) için alttaki link
    http://forum.donanimhaber.com/m_18789723/tm.htm

Vmod test sonuçları ve crysis very high mod performans sonuçları
    http://forum.donanimhaber.com/m_19791391/tm.htm

Testleri yaptıkca sizlerle paylaşmak bana mutluluk verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 2 Ocak 2008; 21:12:23 >

• Hayırlı olsun O kadar kişi almış bu sonıc+ yı ama kimse bi oyun testi yapmadısen koy bari oyun ss leride bakalım nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

Hayırlı olsun O kadar kişi almış bu sonıc+ yı ama kimse bi oyun testi yapmadısen koy bari oyun ss leride bakalım nasılmış

Saol Fakat pc yeni format yedi yawaş yawaş yüklüyorum herşeyi onun için sarkacak biraz oyun ss leri

• Hayırlı olsun.Daha kimse oyun s lerindn koymadı sen de koymadın

8600 gt sonic ile arada biraz fark varmış parça kullanımında.
  • selam.oncelıkle hayırlı olsun.

kartın resımlerı cok ıyı cıkmıs rıca etsem kartın arka kısmının yuksek netlıkte foto laronı cekıp buraya koyabılırmısın.vmod ıcın sormak ıstedıgım ama resım upload yapamadıgım ıcın soramadıgım seyler varda
  • palit güzel+peformanslı de insan biraz şekil yapar söyle cancan lı olsa daha bi güzel olacaak......
    Bende de sonic var sonic+ modlanmıyormu? acaba*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 10 Ağustos 2007; 21:49:01 >
  • Yahu sende X1950Pro yok muydu ?

Eger öyleyse hayatimda gördügüm en acaip upgrade oldu bu... Hatta buna ne kadar upgrade denebilir orasi bile tartisilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • default hızları 600 e 2000 mi?
  • @myd
    hayırlı olsun arkadaşım, kurtulmuşsun mega katranlı şakşaklı kartından
    evet oyun ss isteriz
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim

İlk ss ler nfs carbon oyunundan. Olabileceği en yüksek ayarlarda daha fazlası yok Oyun çok nadiren 40 fps nin altına iniyor genelde 40 üstü

Değişik oyunlar yükledikce ss vermeye devam ederim

@bahrikutlu: kartın def. hızı 625/2000

@Kurt_78: o kartı bi ara almak üzereydimki son anda bişey oldu alamadım. Anti katranlı mega şakşaklı onbord ekran kartım vardı

@MMX 166: bi kaç gün içinde kartın arka kısmını makro çekim yapıp fotorafı paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 11 Ağustos 2007; 2:13:16 >

• kardeş ilk mesajdaki kart fotoları sana mı ait??foto makine marka model nedir ayrıntılarda VQ falan yazıyor çok iyi çekmiş merak ettim de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

kardeş ilk mesajdaki kart fotoları sana mı ait??foto makine marka model nedir ayrıntılarda VQ falan yazıyor çok iyi çekmiş merak ettim de?

Evet fotoların hepsi benim makinamdan çıkma benim ekran kartım tabikide. Makro çekim 5cm ye kadar çekiyor meret Markası o kadar iyi bişey olduğunu söleyemicem foto makinamın ama gerçekten çekimleri olağan üstü tavsiye ederim

Makinanın marka ve modeli orite VC-3010Zhttp://images.techtree.com/ttimages/story/orite-VC3010Z-ft.jpg

sharp lens ve casio lcd kullanıyor, tambir f/p ürünü

• ben her ne kadar giriş orta seviye bir makine de olsa sony ile o kaliteye ulaşamıyorum
  • quote:

ben her ne kadar giriş orta seviye bir makine de olsa sony ile o kaliteye ulaşamıyorum

Benim zamazingoyu geçen sene 200 ytl ye almıştım fiyatına göre canavar
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

ben her ne kadar giriş orta seviye bir makine de olsa sony ile o kaliteye ulaşamıyorum

Benim zamazingoyu geçen sene 200 ytl ye almıştım fiyatına göre canavar

Bende bir tane 5.1MP sony cybershot var bit pazarından 80 e almıştım vallahi deli gibi çekiyor

Herneyse konuyu dağıtmadan diyelim ki DX10.1 yaygarası ne kadar deva etse de DX9 alacaklar için bile x1950pro yerinekesinlikle bu kart DX9 da da geçer DX10 da zaten desteği yok x1950pro nun lost planet dx10 ss lerini heyecanla bekliyorum

• cpu limit yemişsiniz... 3ghz civarı bir c2d olsa 3d05'ten 11k üzeri çok rahat görürdünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

cpu limit yemişsiniz... 3ghz civarı bir c2d olsa 3d05'ten 11k üzeri çok rahat görürdünüz.

Evet dediğin gibi cpu takoz 3DMark 2001 den çok kötü sonuçlar aldığı için onu koymuyorum bu yüzden
    ss lere call of duty 2 ile devam ediyorum Ayarlar yine olabileceğinin en sonunda

• grafikler çok ii çıkmış
  • gercekten cod2 de detaylar en ust sevıyedemı?
    ben max cozunurlukte aa,af full 10fps alıyordum.acaba bu performansta cıft cekırdegın etkısı varmı.varsa hemenm venıce yle bosanıcam
  • benim palit 8600gt sonic 600/1600@750/1800'de benim amd x2 4000 2100@2700 işlemci ile 3dmark 06'dan 5900 puan alıyor bir ara 850/1950 yaptım hızları 3d mark 06'dan 6400 puan aldı afkat sıcaklık 95 dereceye kadar çıkıyor o yüzdende oyun oynanmıyordu 5 dakika içinde pc donup kalıyordu tek sorunum sogutucunun pekte iyi olmaması parayı bulunca iyi birde sogutucu aldımmı buna gpu hızını 900 üzerine çıkarmam an meselesi peki benim kart 750/1800 5900 puan alırken seninkisi nasıl 700/2100'de 5600 civarı alıyor işlemcidenmi farkediyor acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvis21 -- 11 Ağustos 2007; 10:13:09 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.