Şimdi Ara

Gotham Knights Sadece PC'de 60 FPS Oynanabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Warner Bros, resmi Discord kanalı aracılığıyla süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Gotham Knights'ın PS5 ve Xbox Series S|X'te 30 FPS'te kilitleneceğini yani oynanacağını onayladı. Buradan da anlaşılacağı gibi oyunu 60 FPS'te (ve belki de üzeri) oynatabilecek tek platform PC olarak karşımıza çıkıyor. Bu durum birçok oyuncu tarafından PC'nin daha cazip bir platform olarak görülmesini sağlıyor. 
     
     
     
    Geliştirici ekip, oyunun sahip olduğu özellik ve özellikler nedeniyle kare hızını konsollarda kilitlediklerini belirtiyor. Bunun gerekçe gösterilerek yeni nesil konsollarda 30 FPS kilidi vurulması birçok kişi tarafından tuhaf karşılanıyor. 
     
    Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen açık dünyalı bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham'ın beş eşsiz ilçesinde devriye atacak ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edeceksiniz. 
     
    Gotham Knights, 21 Ekim'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.  




  • Önce eski nesil sürümü iptal ettiler. Sonra 60 fps'yi iptal ettiler. Sonra ertelediler. Sonra erkene çektiler. Bu oyundan iyi bir şey bekleyen, kafasındaki boşluğa 2-3 litre su doldursun da sokaktaki hayvanlara ihtiyaçları dahilinde yürürken sağda solda su koysun, o boşluk bir işe yarasın.


    Bu arada okuduğunu anlamayanlar derneği için amme hizmeti gerçekleştireyim. Oyun sadece FPS kilidi açık. 5 yıl önce aldığın tek fanı bozuk laptopun ile 60 fps alacağın analamına gelmiyor bu.


    "Gücü yeten alsın" demiş adamlar, hala daha konsol PC savaşı. Bu gün konsollar fps açık iken R6 gibi bir oyudna 240 fps'leri verebiliyor. COD, BF, Dirt gibi oyunların 120fps modları var.


    Ortalama 3600x-3500g gücünde işlemcileri olduğu biliniyor bu konsolların. 12900k ve üstü işlemciler gerekecek bu opimizasyonsuzluğu kompanse etmek için.


    Halo Infinite, oyun motoru sorunları nedeni ile co-op'u komple iptal etti ve adamalar Unreal Engine 5'e geçiyor.


    Sıfır bilgi, sıfır okuma, anlama becerisi ya. Nasıl tiplerdir bunlar. 5 konsol parasına sistem toplayıp 60 fps ile övünecek hale geldiler.


    5800x ve 3070ti ile Almanyadan bunları yazıyorum. Cahil olmayın !

  • Oyun PC'de oynanır tezine bir kanıt daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna pc master race demiyorlar :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu zamana kadar böyle birşey ne duydum ne gördüm. Bu adamlar oyun yapma işini bıraksınlar.Yıl olmuş 2022 sen konsollarda 60 FPS veremiyorsan bırak bu işi yapma. Zaten eski nesil konsollarada yapılıyordu oyun onuda iptal ettiler yazık....

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu açıklamadan, bakış açısına göre iki anlam çıkarılabilir:

    1) Yeni nesil konsollar, o kadar da güçlü değil. Ki bu durumda, yeni nesile çıkan yeni ve 60fps olan oyunların da olduğu düşünüldüğünde tezat oluşuyor. Gerçek şu ki PC, maddi gücü yeten herkes için her daim en güçlü oyun platformu. Yoksa düşük ya da ortalama bir sistemde yükse grafik ve yüksek fps değeri almak mümkün değil.

    2) Oyunun programlama kısmında, çokta başarılı olamadılar! Kötüleme amaçlı düşünmemek lazım. Devasa bir oyun ve sayısız insanın geliştirdiği bir proje. Herşey istendiği gibi olmuyor. Ancak, benzeri bir çok açık/yarı açık dünyalı oyunların olduğunu düşünürsek, sadece PC'de 60fps olacağının (ki o da her konifügürasyonda değildir.) söylenmesi, konsol tarafına adaptasyon konusunda geliştiricilerin bir eksikliği olduğunu düşündürebilir.

    NOT: Amacım, konsol pc tartışması çıkarmak değil. Bu saçma tartışmalar bu platformda her gün, her saat oluyor. Objektif bakarak fikrimi belirtmek istedim. Ayrıca, belirtmeliyim hem konsol hem güçlü sayılacak bir PC sahibiyim. Her 3 platformda da oyun oynuyorum. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 60 derken sadece 60 mı? 144 hz+ kullanıcılarını düşünmeyenler 2022'den sonra oyun yapmasınlar bir zahmet artık.

  • Bir konsol parasına ekran kartı alınmasa pc de oynamak mantıklı
  • Oyunun batman arkham knightdan daha kötü gözüküyor olması

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok büyük yapımcı beceriksizliği bu. Series X ve PS5 bu oyundan 2 katı iyi grafiklere sahip oyunları dinamik 4k 60fps çalıştırabiliyor. 899₺ lik fiyasko alırsam ne olayım rezil herifler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp bir oyun olacak gibi duruyor.

  • Yeni bir çöp daha. 900 lira hem de az da değil. Vallahi şu berbat ekonomide oyun alırken iki değil on kez falan düşünmek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil konsollarda 60 fps oynatamıyorsan kapat git abicim
    Ellerine yüzlerine bulaştıracakları bir oyun daha
    Zaten bu warnerbrostan adam akıllı oyun çıktığı nerde görülmüş
    Cdpr bile sorunlu çıkmış grafik şöleni cyberpunkı yeni nesil konsollarda akıcı şekilde 60 fps oynatıyor ama siz şu kici kırık oyununuzu oynatamıyorsunuz öyle mi
    Aklı olan bu oyuna para vermez açık ve net

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir sorun görmüyorum. Elbette oyunun 60 fps, yani performans modunun vs. de olması güzel olabilirdi. Açıkçası bir oyunu 1080p ya da 2k 60 fps değerlerinde oynamak yerine; 4k 30 fps (mümkünse RT özelliği aktif) oynamayı her zaman tercih etmişimdir.
    Bu arada ufak bir detaya daha dikkat etmeniz gerekiyor; oyunun en azından çıkışında 60 fps desteği olmayacağı söyleniyor. Daha sonrasında farklı grafik modlarının oyuna eklenme şansı var ve zaten eklenecektir. Bir kaç gündür insanlar bu konudan dolayı baya bir söyledi.
    Son olarak burada "PC MASTER RACE!" diye takılan kardeşlerimizin kaç tanesi oyunu 60 fps oynayabilecek merak ediyorum (: Eğer konsollar için böyle bir durum varsa, oyunun ciddi optimizasyon sorunları olacak demektir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamer-x

    Bir konsol parasına ekran kartı alınmasa pc de oynamak mantıklı


    O devir kapandı kardeş, Konsollar maaşallah PC ile yarışıyor.. Rahatlıkla konsol Parasına daha performanslı PC alırsın.
  • 2022 yılında AAA bir oyun için rezalet bir durum bu resmen yapamadık demiyor da öyleydi böyleydi grafikler zaten 2015 de çıkan Arkham Knight dan daha kötü siz ne yaptınız bu kadar zaman derler adama PS5 XSX de 60 fps çalışmaması ne demek tam fiyattan satıyorsun bu oyunu bu zamana kadar dünya kadar üçüncü parti oyun çıktı hangisinde böyle rezalet gördünüz
  • Konsollar zaten şuanın orta segment PC'lerine denk performans veriyor, Bir canavar değiller zaten.. Ama 60 Fps illa verilebilirdi 1080p olsa bile..
  • Şu grafikler Miles Morales'ten daha mı iyi yani, Yoo ama adamlar çok daha iyi çalıştırıyorlar..Bu oyunda kesinlikle bir çakallık dönüyor.
  • Saf güç olarak zaten PC önde, Birde DLSS-FSR gibi teknolojilerde konsollardan çok daha akıcı oyun oynayabiliyorsunuz PC'de.. Bu konsollar çok hızlı eskiyecek gibi.. Şuan 2K 60 FPS verebiliyorlar, Ömürlerinin sonunda 2K 30 FPS verseler dua edin.. Çünkü artık sadece donanım gücü yetmiyor, Yazılımda önem arz ediyor..
  • PC zaten her zaman daha cazip, Bikere oyunu istediğin ayar ve FPS'de oynayabilirsin... Adamların belirlediği ayarlarda kalma zorunluluğu yok.. Ama oyunun sistem gereksinimlerini görünce bu konsollarda 2K 60 FPS verir gibi gözüküyor iyi bir optimizasyonla.. Hadi onuda veremedin 1080p'de kesin verirdin.. Şuan değinmek istediğim başka bir konu var, Yeni nesil konsollar aşağı yukarı Rtx 3060 performansına sahipler.. İnanın şuan Konsolların satıldığı paraya daha güçlü PC alabiliyorsunuz, Mesela Sinerji'nin CTV-V8 sistemine bakın içerisinde 3070 dengi bir kart var ve konsolla aynı para..Yani konsolun inanın mantığı kalmadı, Özel oyunlarıda 1 yıl sonra PC'ye duyurulacak zaten, Ulan biz zaten konsolda oyunu almak için adam gibi indirime girmesini bekliyoruz 1 yıl... Bence Tek atış hakkı olan adamın PC alması daha mantıklı..Konsolunda bi 5 yıl ömrü kaldı aşağı yukarı, O üstteki sistemde sizi rahat 5 yıl götürür emin olun daha yüksek ayar ve FPS'de oynarsınız ömürünün sonunda bile..
  • Aha gene :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.