Şimdi Ara

Gotham Knights Sadece PC'de 60 FPS Oynanabilecek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda grafik namina birsey yok,yapimci isguzarligini ve tembelligini sistemler uzerinden yutturmaya calismis.Unreal engine 5 i series s bile 30 fps bile olsa catir catir actiysa,otesini ps5 ve xsx rahat acar.Pc de bir 4080 parasi ps5 ve xsx e denk maliyette.Yurt disindaki adamlar bile bundan sikayet ediyor ama bizdeki andaval sozde oyuncu kitlesi bu yapimcinin isguzarligini dahi savunmaya kalkiyor.Hakkaten iflah olmazsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Grafikleri güzelde 60 FPS olmayacak kadar yeni nesil bir grafiği yok..Sen GTA 6 falan değilsin..
  • Önce eski nesil sürümü iptal ettiler. Sonra 60 fps'yi iptal ettiler. Sonra ertelediler. Sonra erkene çektiler. Bu oyundan iyi bir şey bekleyen, kafasındaki boşluğa 2-3 litre su doldursun da sokaktaki hayvanlara ihtiyaçları dahilinde yürürken sağda solda su koysun, o boşluk bir işe yarasın.


    Bu arada okuduğunu anlamayanlar derneği için amme hizmeti gerçekleştireyim. Oyun sadece FPS kilidi açık. 5 yıl önce aldığın tek fanı bozuk laptopun ile 60 fps alacağın analamına gelmiyor bu.


    "Gücü yeten alsın" demiş adamlar, hala daha konsol PC savaşı. Bu gün konsollar fps açık iken R6 gibi bir oyudna 240 fps'leri verebiliyor. COD, BF, Dirt gibi oyunların 120fps modları var.


    Ortalama 3600x-3500g gücünde işlemcileri olduğu biliniyor bu konsolların. 12900k ve üstü işlemciler gerekecek bu opimizasyonsuzluğu kompanse etmek için.


    Halo Infinite, oyun motoru sorunları nedeni ile co-op'u komple iptal etti ve adamalar Unreal Engine 5'e geçiyor.


    Sıfır bilgi, sıfır okuma, anlama becerisi ya. Nasıl tiplerdir bunlar. 5 konsol parasına sistem toplayıp 60 fps ile övünecek hale geldiler.


    5800x ve 3070ti ile Almanyadan bunları yazıyorum. Cahil olmayın !





  • Konsolda 60 ve üstü kare olan oyunlar da zaten bir şeylerinden kısılarak oluyor. VRS gibi adaptasyon teknolojileri ile gözle pek seçilemeyen, ama belli başlı yerlerde detay azaltarak fps yükseltiyorlar genelde.


    Normal bir şey, konsolun fiyatı belli, eti belli butu belli. Konsol alan bir insan böyle şeyleri çok fazla takmaması gerekiyor. Heralde yani high-end pc gibi grafik + performans beklenemez. Oyuna göre de değişkenlik gösteriyor. Oyunlarda en ufak detaylar bile sistemde bir kaynak harcıyor sonuç olarak.


    Para yetiyorsa, iyi bir PC toplayıp onda oyun oynamaktan daha iyisi yok. Monitörüne kadar her şeyiniz güzelse eğer konsoldan daha iyi deneyim yaşatacağı her zaman bir gerçek. Hani geriye tek bir argüman kalıyor o da klavye mouse ile oyun oynamak istemiyorum olayı. PC'de hem xbox hem ps5 kolu çalışıyor, üstüne sayısız joystick seçeneği var.  


    Konsolda ne varsa, PC'de kat-kat fazlası var, seçenek çok. Ama bir şartla, paran olacak. Yoksa da konsol hala güzel bir seçenek. Parasına göre gene eli yüzü düzgün şekilde oyun oynuyorsun hiç değilse.





  • Yaa eninde sonunda Bu konsollarda 30 FPS'den başka seçenek göremeyeceğiz ama o zaman tam anlamıyla yeni nesil oyunlar çıkmış olacak, Mesela GTA 6 gibi.. İşte o zaman kimse ağzını açamaz ama şuan bu oyunda 60 FPS modu olmaması çok garip..1080p'de bile verilebilirdi..
  • Ben bu nesilde Unreal Engine demosu seviyesine yakın görünmeyen ve buna rağmen sadece 30 FPS modu olan her oyunu çok garip karşılayacam..
  • Oyun PC’de oynanır buna kesinlikle katılıyorum ama burada yapımcının beceriksizliği söz konusu. Yeni nesil konsollar bu oyunu 60 fpste çalıştırabilecek güçte.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesil konsollar güçsüz değil bu aralarda geliştiricilerde bir becerisizlik aldı başını gidiyor, 2k rt 60 fps oyun yapanlar var firmalar bir yana bu tembeller bir yana.
  • Hocam konsollarda parası olan adama hitap ediyor artık..Fakir işi değiller ki. PS5 parasına 6700 XT' li sistem satılıyor...Ortada bir fark kalmadı.
  • beceriksizler ya yemin ediyorum puh

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Doğrudur Eski konsolları boşuna iptal etmediler.Oyunun içindeki kaplama kaliteleri çevre detayları poligon sayısı yeni nesile göreyse 30 fps olması normal.Pc da 60 Fps oynanır tabi PC'ın sabit donanımı yok konsollar gibi.İnsanlar bu 60 fps 30 fps karşılaştırmaları benim malım daha iyi heyooo moduna girsinler die inatla yapılıyor. Önemli olan Oyun iceriği güzelmi bu önemli. İsterse 100 fps olsun şu Oyun şu haliyle hiç ilgimi çekmiyor benim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 16 Ekim 2022; 19:1:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NCK: 1050 Tİ ekran kartı yerine rx6600 aldım, FPS sonsuz yapınca ya da Dikey Senkronizasyon açıksa en yüksek ayarlarda, ekran kartı coşuyor, fanlar deli gibi çalışıyor, ben de 60 FPS sınırlıyorum. Bu oyunun bu fiyata alamam zaten, Batman™: Arkham Knight pc'y sorunlu çıkmıştı, indirimle almıştım. bunu da bir iki sene sonra 100 tl altına satarlarsa, üstüne bir oyun çok çok iyi bir oyunsa, alırım anca.
  • 1080p - en düşük LOW ayarlarda PC sistem gereksinimleri:


    Processor: Intel Core i5-9600K (3.7 GHz) OR AMD Ryzen 5 3600 (3.60 GHz)


    Memory: 8-12 GB RAM


    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti OR AMD Radeon RX 590


    Minimum ayarlarda 1080p için istedikleri sistem bu. CO-OP dışında !


    4k Ray Tracing, 60fps ve üstü, co-op... Sistem gereksinimlerini düşünebiliyor musunuz ? Titretir. Konsollarda 30'a sabitlemeleri zorunlu olmuş bu beceriksizlik ile. Bu arada 4 karakter olmasına rağmen co-op 2 kişi ile sınırlı, 4 kişiyi becerememişler. Unreal Engine 4 üzerinde yaptıkları modifakasyonlar limitlemiş onları.


    Ne oyun güzel gözüküyor, ne de tek bir güzel haber var oyunla ilgili. Dying Light 2 , 4 kişi co-op ve bütün dünyayı açık bir şekilde sunabildi.

  • 30 FPS'den nefret ediyorum. Sırf 30 FPS saçmalığından kurtulmak için PS4 Pro konsolumu satmıştım.


    Çözünürlük 720p olsun ama 60 fps olsun.

  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    30 FPS normal falan değil. 30 FPS beni çok rahatsız ediyor, görüntü kasım kasım kasılıyor. İnanılmaz rahatsız edici bir his. 60 FPS yağ gibi akıyor.

  • Hadi PS3 neslinde 30 fps normal bir şeydi.. PS4'e geçtik 60 FPS standartlaşır dedik olmadı, PS4 Pro çıktı onda olur dedik olmadı. PS5 çıktı bu konsolda teklemeye başladı.. Bence son 3 yılında Full 30 FPS dayayacaklar iyi gözüken oyunlarda...Gözlemlediğim kadarıyla konsol kullanıcıları az ile yetinen insanlar.. Bu bana Türk halkını hatırlattı.
  • Yazık ne olacak bu konsolcuların çilesi, Bi 60 FPS'yi standartlaştıramadılar... Kendi paralarıyla rezil oluyor aslında..Üstüne bide konsol alma nedeni olacak özel oyunları falanda kalmadı.. Fantazi olarak alıyorlar bence konsolu, Ucuzda değil çünkü...
  • 30 FPS artık çağdışı yaa, Ne normali..Youtube'ta video izlerken bile 60 FPS fark ediyor..Bir PS5 kullanıcısı olarak bunu söylüyorum. Adamlar yeni kartlarda 4K 200 FPS'lerden bahsediyor..Bizim kıçı kırık konsollar Daha 2K'da 60 FPS verecek mi vermeyecek mi diye beklentiye giriyoruz..Daha bismillah 2 yıl oldu. Ki bunlar pazarlanırken 8K'lar, 4K 120 FPS'ler havalarda uçuşuyordu.. Ben anlamam abi konsollar her zaman ilk 3 yılından sonra çöp oluyor, Uzun dayandıkları falan yok.. Adam uzun dayanıyor diyor, Halbuki Low ayarlarda, 30 fps'de oynatıyor ömürünün sonunda... Ulan ona dayanmak diyorsan PC'de dayanıyor öyle...
  • Devamlı 60 FPS isteyen PC almalı, PC konsol mantığında çalışmıyor..Adamların konsollar çıkmadan önce vaad ettikleri belli çözünürlük değerleri var.. 4K veremese bile 2K'nın altına düşmemesi lazım yeni nesil konsolların..Ondan dolayı grafikler arttıkça illa biyerlerden feragat edilecek konsollarda.. Ama PC'de oyuncu kendi istediği gibi feragat ediyor..Mesela online oyunlarda oyunu LOW'a alıyor veya çözünürlüğü düşürüyor.. Konsolda yapımcı ne belirlerse o...Çoğu zamanda yapımcılar ilk FPS'yi kısar Çünkü görsellik daha ön Plandadır. Ben ekran kartımın gücünü istediğim gibi özgürce kullanırken konsol sahipleri o donanımın gücünü kullanamıyorlar... PC özgürlüktür. Ayrıca şuan Konsollar 20 Bin TL'ye dayandı, 17K civarına daha güçlü PC alınıyor.. Hatta 20 Bine full 2. el 3090'lı 4K PC'si bile dizebilirsiniz.. Ekran kartları çok düştü...




  • Ps5 ve series x pro modellerini geliyor mazeretleri de hazır zaten 🤣

    https://www.donanimhaber.com/yeni-playstation-5-ve-xbox-series-konsollari-oldukca-yakin--154736

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.