Şimdi Ara

Gotham Knights Sadece PC'de 60 FPS Oynanabilecek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 13K'ya Vatandan Bundle paket olarak PS5 almamış olsam Yemin ediyorum şimdi asla bulaşmazdım..O paranın hakkını verecek bir cihaz değil..PS4 Pro'dan geçtim yemin ediyorum en büyük fark Oyunların 60 FPS çalışması, O da eski nesil oyunlar.. Şimdi GOW Ragnarok 60 fps çalışsa ne yazar, Sonuçta PS4 oyunu..Bu bir başarı değil ki. Asıl yeni nesil oyunlara hazır olmaları lazım bu konsolların.. Görünen O ki 2K ve daha altı çözünürlüklerde 30 FPS dayayacaklar ileriki dönemlerde.. PS5 Pro'yuda 4K 60 FPS konsolu olarak tanıtırlar, Halbu ki o da yalandır.. 1440p-1800p'de 60 FPS verir oda maksimum...Ben zannetmiyorum ki PS5 Pro'nun içine 3080 ve üzeri bir kart katacaklar.. Ben bu para tuzağına düşmeyecem artık.. Anasını satim Pro alırsın 2-3 yıl sonra PS6 çıkar.. Konsollar dayanıklı olsa zaten Pro'ları niye çıkıyor.. Benim gözümde bitti konsollar, Son vuruşuda Sony özel oyunları PC'ye getirerek yaptı. 1 yıl sonra çıkacaksa o özel oyun olmuyor ne yazık ki..Anasını satim ben zaten oyunun adam gibi indirime girmesini 1 yıl bekliyorum konsolda. Bekler PC'de oynardım..




  • Konsol oyuncularının konuşmaya hakkı yok, İlk 3 yılından sonra konsolların yavaş yavaş sıvayacağını bilmeniz lazımdı bu konsol üreticilerine para kazandırmadan önce.. Bu aleti alıyorsan ne ayak olduğunu hangi yıldan sonra ne ile karşılaşağını bileceksin.. İyi ki de Mesut Çevik'in yalan konsol pazarlaması videolarını izlemişim.. Bir daha hata yapıp bulaşmadım konsola. Özel oyunlarıda geliyor PC'ye daha ne olsun...Halada millet bu cihazların peşinde bu fiyatlara satılırken koşuyor aklım almıyor valla..
  • İşte sen Donanımı yetersiz yaparsan 3. Parti firmalar böyle sallamasyon işler yapar. Adam niye özen göstersin optimize etsin ki, Sen en baştan konsoluna özen göstermemişsin yaparken.. Aklı başında bir adama eski nesilde 6 Tflopsluk makine var, Yeni nesil konsollar ise sadece +4-6 Tflops daha güçlü gelecek ve 4K 60-120 FPS iddiaları var desen kıçıyla güler.. Çünkü aynı anda hem yeni nesil grafiğin, Hem 4K'nın, Hemde 60 Fps'nin var olamayacağını bilir o donanımla..15 Tflops'tan aşağı çıkmamaları gerekiyordu.. Ki o bile kurtarmıyor ama Hadi oluru bu derdik.. Belli ki PS5 Pro'ya saklıyorlar gerçek vaad edilenleri.. Konsollardan bunu anlıyoruz ki en başta vaad edilen her şey yalandır..
  • Yapımcıların tembelliğine bakar mısın? Neymiş bazı özelliklerden dolayı 30 FPS imiş, ulan sokrates böyle savunma yapamazdı adamlardaki pişkinliğine bak. Bizde bunu yedik, yapamadık çok tembeliz demiyorlar da kıvırıyorlar. Bu arada oyun normalde eski nesil konsollara çıkacaktı fakat sonradan iptal edildi. Oyuna bakınca yeni nesillik hiç birşey yok. Bildiğin eski nesil oyunu sırf paragözlülükten itelemeye çalışıyorlar. Bu oyun çok fena patlayacak benden söylemesi, ön sipariş vermek gibi bir çılgınlık yapmayın. Nasıl olsa bir sene sonra game pass'e gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapacak birşey yok hocam ona Adamlar eski jenerasyonu iptal ettiler.Eğer oyun Ps4 ve Xbox one göre yapılsaydı ozaman 60 FPS oynardın.Yani bu iş böyle her nesilde aynı muhabbet olmasının temel sebebide böyle.Oyun gelistirici Oyunu tasarlarken en düşük Donanımı dikkate alarak tasarlar.Ps4 ve Xbox one iptal etmelerinin sebebi Oyundaki metaryeller yeterli gelmedi demekki sistemi tıkadı donanımı zorladı bu yüzdende yeni nesil konsollara göre yapmayı tercih ettiler.Bir Oyunun kaplama kalitesi nekadar iyiyse çevre detayları çvreyle etkileşim bunların hepsi ekran kartına ve işlemciye yük olusturuyor Konsolların limiti bellidir herzaman Pc gibi kalkıpta içine daha iyi bir Ekran kartı ve işlemci takamıyorsun konsollarda Bu yüzden donanımın sana sunduğu ve yapımconın sene verdiğini kabullenmek zorundasın.Şöyle düşün adamlar bu Oyunu isterse 60 fps çalıştırır ama nasıl çalıştırır Oyunda çevre objelerini azaltır grafiklerini kısar o şekilde yapar ama buseferde insanlar derki bune ps4 oyunu gibi der.Bunun sonu yok pc ve konsollar arasında herzaman fark olur olucaktır.Bir sonraki nesildede olucak.Oyunu daha iyi şartlarda oynamak için pc tercih ediceksin ama Pc dada şu sıkıntı oluyor genelde optimasazyon sorunları oluyor yani yapımcı geliştirme temeli olarak konsolları baz aldıgı için Windows a oyunu yapmak için çok çaba sarf etmiyorlar bu yüzdende pc da optimazasyon sorunu haberlerini çok sık duyuyoruz malesef.Benim için önemli olan kaliteli sunum.Neyde oynadığını ve hangi fps oynadığımın benim için önemi yok.Oyun kaliteli olsun önemli olan bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 17 Ekim 2022; 13:48:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • NCK: Konsol sahipleri, 60 fps destek çıkana kadar, ALMAYIN!!! Konsolcular, BİRLEŞİN!!!
  • keşke konsollar tamamen yeryüzünden silinsede sadece pc kalsa. inanın oyunlarda öyle manyak ötesi şeyler görmeye başlarızki..
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Mining ekonomisi, vergiler ve üstüne firmaların açgözlülüğü ekran kartlarını ulaşılamaz hale getirdi.



    Şu oyun 2k 60 fps gelemiyorsa ciddi optimizasyon özürlüdür. Konsollara çamur atmayı manasız buluyorum.

  • Birileri de Türkiye dışından sistemini yazıp kendince konsolu övüp + hava civa atıyor herhalde. Ne boş tipler var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1080p 30 FPS yani öyle mi? Şaka gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8K 60fps ise neden olmasın  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine aynı meseleler xd
  • Durumu iyi olan PC'de oynar tabii. Ne yapacak konsolu. Yüksek kalite, 60FPS oynatacak bir ekran kartı fiyatı da konsol fiyatından fazla amma velakin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aman arkadaşlar çokta tartışmaya gerek yok bence
    Oyun an itibariyle balon gibi patladı 60 Fps olsa nolur 20 fps olsa nolur İgn bile 10 üzerinden 5 vermiş oyuna Ign bile en kıytırık oyuna 7 8 veren bir yayın 5 vermiş Oyun artık nekadar rezaletse yani boşverin Ragnaroka odaklanalım derim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.