Şimdi Ara

The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu



    Bildiğiniz üzere her yıl farklı kuruluşlar "Yılın En İyi Oyunu" ödülü veriyor. Neredeyse her kuruluş bu ödülü verdiği için de başarılı bir oyun fazlasıyla ödül alabiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Karşınızda 13.700 TL'lik Resident Evil Village Koleksiyoncu Sürümü



    Farklı kuruluşların verdiği ödüller de toplanıyor ve her oyunun aldığı ödül sayısı belli oluyor. "Yılın En iyi Oyunu" ödülünü şu ana kadar en fazla alan oyun, 2015 yılında yayınlanan The Witcher 3'tü. Kendisi 260 farklı yerden Yılın En İyi oyunu ödülünü almıştı. Ancak artık kendisi ilk sırada değil.



    261 adet Yılın En İyi Oyunu ödülünü kazanan The Last of Us Part II, The Witcher 3'ün unvanını elinden aldı. The Last of Us Part II, 2020 yılında yayınlandı ve aynı The Witcher 3 gibi kendi yılında birçok önemli rakibi vardı. The Witcher 3'e kendi yılında en çok yaklaşan Fallout 4'ken, The Last of Us Part II'ye kendi yılında en çok yaklaşan da Hades oldu. 



    Hades ise 2020 yılında toplamda 53 ödül alırken, Ghost of Tsushima da arkasından gelerek 49 ödül aldı.




    Kaynak:https://www.vg247.com/2021/01/26/last-us-part-2-witcher-3-awards/







  • TLOU2 Witcher 3'ten daha iyi oyun diyen arkadaşa ağzımla güldüm. Bir de beni bloklamış. Biri şu arkadaşa oyunların apayrı türlerde olduğunu ayrıca Witcher 3'ün 5 sene daha eski bir oyun olduğunu anlatsın. Şahsî görüşüm içinde bulunulan yıl faktörünü bile umursamasak Witcher 3 gerek senaryo, gerek atmosfer, gerek oynanış zevki bakımından TLOU2'nin içinden geçer. TLOU2 anca teknik yönlerden, grafiklerden farkını koyabilir. Zaten grafik olayının hem türlerin farklı olmasından hem yapım yılından hem de platforuma özel oluşundan dolayı bu kadar fark doğurması normaldir. CDPR Cyberpunk 2077 ile vakit ve imaj kaybedeceğine Witcher 4 için kolları sıvasaydı şu an bambaşka seviyeye getireceklerdi bu oyunu. Neyse o arkadaşı da ben de bloklayayım.

    Ödüllerin kaliteye değil ideolojilere göre verildiği. Bütün bu araçların insanları yeniden programlamak için kullanıldığı karanlık bir döneme giriyoruz.


    Artık oyun sektörü de oscarlar gibi tamamen ideolojik ödül dağıtan yerlere dönüşmüş. İnsanların ne düşünmesi gerektiği her türlü medya aracılığı ile adeta beynimizi çiviyle çakılıyor. Tam bir karanlık döneme sürükleniyoruz arkadaşlar.


    Sjw'nin yarattığı ideolojik dayatmaya karşı ne kadar durabileceksiniz bilmiyorum fakat emperyalist bir beyin yıkama altındayız artık.

  • Yakisir
  • SONY yine koymuş farkını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakediyor. Witcher 3'den çok daha iyi oyundu.

  • Sonuna kadar hak ediyor..
  • Oynamayın kardeşim, sonra başka oyun oynamazsınız.

  • Bu ödülleri neye göre veriyorlar bilmiyorum ama Witcher 3'ün daha doğrusu serinin abartılmış bir balon olduğuna düşünüyorum hala. Çoğu kez oyunu oynamaya çalıştım ama bunca oyun bitirmeme rağmen bu oyunun ne oynanış tarzı ne karakterin hala duvarlara yürüme zekasını ne de konusunu çekici bulamadım. Bu benim eksikliğimdir fanları gelip birazdan beni boğmadan diyeyim ki, genele hitap etmeyen, oynanışı kolay olmayan bu oyun nasıl oluyor da bu kadar satıp bu kadar popüler oluyor hiç bir zaman anlayamayacağım. Pazarlama stratejisi galiba, bol bol piyasaya övücü yazar yollarsın youtuberlara biraz arka çıkarsın ortaya tapmayanı linç eden bir abartılı bir hayran kitleli bir oyun çıkar gelsin paralar ödüller. Bir din bir peygamber gibi taparlar algısı ele geçirilmiş oyuncular. Umarım yanılıyorumdur.

  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

    Tamamen farklı kategorilerde yer alan bu iki oyunun karşılaştırmasını nasıl yaptığını açıklar mısın?

  • Oyunun kendisinden çok içine ne kadar lgbt koyabiliriz diye uğraşıldığı için swj medyası tarafından böyle karşılanması çok normal. Ne kadar az hetero beyaz varsa o kadar ödül demek artık.

  • Büyük prodüksiyonlara karşı en başarılı oyun Hades gibi duruyor. Tebrikler!

  • PS4 generasyonunda en iyi oyundu kinggggg sasirdik mi...? Hayır.... The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuharremAylar

    Tamamen farklı kategorilerde yer alan bu iki oyunun karşılaştırmasını nasıl yaptığını açıklar mısın?

    Last of Us Part 2, Metal Gear Survive'dan daha iyi deseydim yine aynı şeyi diyecek miydin hiç sanmıyorum. The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

    Banane bilader Mgs'den, sorduğum soruya cevap ver.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuharremAylar

    Banane bilader Mgs'den, sorduğum soruya cevap ver.

    Abovv üsluba bak. Blok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan sona efsane bir oyun , insana gerçek doğasını anlatan bir hikayesi olduğu için polyannacılar tarafından linç edildi ve bana göre değeri bilinmeyen bir oyun oldu.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.