Şimdi Ara

Elon Musk'ın 'Signal kullanın' paylaşımının ardından alakasız bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk'ın 'Signal kullanın' paylaşımının ardından alakasız bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı



    Dün sabah saatlerinde bildiğiniz gibi WhatsApp, gizlilik sözleşmesinde bir değişiklik yaptı ve kullancıların onayına yeni bir sözleşme sundu. Artık birçok veriyi Facebook ile paylaşacağını söyleyen WhatsApp'e büyük bir tepki yağdı. Elon Musk da bu olayın ardından takipçilerine bir tavsiyede bulundu.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, 185 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı oldu



    Dün akşam saatlerinde Jeff Bezos'u geçerek dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile takipçilerine "Signal" isimli uygulamayı kullanmalarını tavsiye etti. Bunu elbette WhatsApp'ın sözleşmesindeki değişikliğe tepki olarak yazdı. Elon Musk'ın yaptığı paylaşım ile Signal uygulamasının kullanıcı sayısı elbette artmıştır ancak garip olan başka bir durum var.



    Elon Musk'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımın ardından Signal uygulaması ile bir alakası olmayan, yalnızca isminin içerisinde Signal geçen bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı. Signal Advance isimli şirketin piyasa değeri, yapılan paylaşımdan sonra %526.67 yükseldi.  Signal Advance, Amerika'da kurulan teknoloji odaklı bir şirket. Piyasa değerine ait grafiği aşağıda bulabilirsiniz.



    Elon Musk'ın 'Signal kullanın' paylaşımının ardından alakasız bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı









  • Arkadaşlar böyle populeritesini yüksek olan twitterlarları haberleri takip edip alış satış yapan botlar var piyasada. Muhtemelen onların başlattığı alımla birlikte grafikleri takip eden botlarda almaya başlayınca bu tablo olmul olabilir. Market değeride çok büyük olmayınca ufak alımlarla bile fiyatı katlanmış.

    Manuel yatırımcıların işine benzemiyor bu.

    İnsanların kafasında bal tutan parmağını yalar hesabı Elon çok zengin, o ne diyorsa yapalım biz de zengin oluruz kafası olduğu sürece ya onlar da zengin olurlar ya da iyi keklenirler. Hisse demişken Türkiye'den en ufak bir dedikoduda fırlayan hisseler de oldu ne garipki. Mesela geçen sene Çin'e süt ürünleri ihraç edilecek haberi çıkınca kimsenin ismini bile bilmediği ve içinde sadece "süt" kelimesi geçtiği için Yaprak Süt hissesi iki haftada 2,5 liradan 93 liraya yükseldi! Kaldı ki Çin'e süt ürünü ihraç etmiyordu firma ama isminde süt geçmesi yeterli oldu. Çin'e gerçekten süt ithal eden firmalar ise sadece %5 yükseldi çünkü bütün borsaya girenlerin parasını bu küçük ve ucuz süt firması çekti!! Dünya ne garip, hisseler uçuşlar filan.


  • Dünyayı büyükler yönetiyor diye boşuna dememişler xd

  • Hisse senedi alıcıları şirket hisselerini ya karıştırdı ya da şirketin hisseleri borsada işlem görmüyor.

  • Bu amerikalılar gerizekalı net!

  • Buna benzer haberleri önceden de görmüştüm. Mesela ne zaman oyuncu Anne Hathaway'in lafı yoğun bir şekilde medya da geçmeye başlasa, Berkshire Hathaway şirketinin değeri artıyordu. Borsa ilginç.

  • Bir kaç hafta önce bizde de oldu . Kervan gıda halka arz olacağı açıklandı, kervan isimli şirketin hisseleri uçmaya başladı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bilgilerimiz paylaşıyordu. Şimdi resmi olarak paylaşacak.
  • Bu adamın olayı aynı Bitcoin olayı gibi. Bir laf etse her şey fırlıyor.

  • İnsanların kafasında bal tutan parmağını yalar hesabı Elon çok zengin, o ne diyorsa yapalım biz de zengin oluruz kafası olduğu sürece ya onlar da zengin olurlar ya da iyi keklenirler. Hisse demişken Türkiye'den en ufak bir dedikoduda fırlayan hisseler de oldu ne garipki. Mesela geçen sene Çin'e süt ürünleri ihraç edilecek haberi çıkınca kimsenin ismini bile bilmediği ve içinde sadece "süt" kelimesi geçtiği için Yaprak Süt hissesi iki haftada 2,5 liradan 93 liraya yükseldi! Kaldı ki Çin'e süt ürünü ihraç etmiyordu firma ama isminde süt geçmesi yeterli oldu. Çin'e gerçekten süt ithal eden firmalar ise sadece %5 yükseldi çünkü bütün borsaya girenlerin parasını bu küçük ve ucuz süt firması çekti!! Dünya ne garip, hisseler uçuşlar filan.


    Elon Musk'ın 'Signal kullanın' paylaşımının ardından alakasız bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 8 Ocak 2021; 15:25:20 >




  • Arkadaşlar böyle populeritesini yüksek olan twitterlarları haberleri takip edip alış satış yapan botlar var piyasada. Muhtemelen onların başlattığı alımla birlikte grafikleri takip eden botlarda almaya başlayınca bu tablo olmul olabilir. Market değeride çok büyük olmayınca ufak alımlarla bile fiyatı katlanmış.

    Manuel yatırımcıların işine benzemiyor bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 8 Ocak 2021; 16:30:44 >
  • Yanlışlıkla zengin etmişler adamları. Batırmasalar bari yanlışı düzeltmek için.Elon Musk'ın 'Signal kullanın' paylaşımının ardından alakasız bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı 

  • Borsa tambir saçmalıktır haybeye para kazanma ve kaybetme yeridir.

  • Dünya'nın en zengin insanı sonuçta. Tabii ki twitleri spekülatif olarak fiyat yükseltecek. Adam geçen dogecoin dedi fiyatı uçtu. Ne derse o uçuyor. Para parayı çeker diye boşuna dememişler, adam tanıdığına hisse ya da kripto para aldırsa, bir twit atsa arkadaşını zengin eder.

  • joven kullanıcısına yanıt
    Aslında güzel bir yatırım bulma sistemi fakat her şeyin içine ettiğimiz gibi onun da içine ediyoruz. Hayvansal dürtülerimizden biraz sıyrılabilsek dünya ne kadar da iyi olur. (Biraz John lennon gibi oldu:)

  • Yanlış ata oynayan ganyancı gibi :D

  • Borsadaki yapay zeka uygulamalarından ne beklersin,piyasadaki haberleri sözde "analiz" eden yapay zeka yazılımları popüler şeylere yatırım yönlendiriyor.

  • Millet mal ya 😄😄😄
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    ismi de iyi: yaprak

  • Bence buradaki asıl olay Musk ın bile whatsapp ın bu hareketine tepki göstermesi Elon Musk'ın 'Signal kullanın' paylaşımının ardından alakasız bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı 


    Önemli olan bu tepkisidir !!! whatsapp yerine Bip e kullanalım Elon Musk'ın 'Signal kullanın' paylaşımının ardından alakasız bir şirketin piyasa değeri tavan yaptı 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HA-DH

    ismi de iyi: yaprak

    Hiç öyle düşünmemiştim, seni ne yapayım ben :)))))))))))) Valla fena güldürdün :)))))

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.