Şimdi Ara

Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
16.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti



     



    Ücretli abonelik sunan içerik platformlarında belirli bir süre için sunulan hediye abonelik kampanyaları hem kullanıcıların platformu denemesini sağlıyor hem de platformların daha fazla ilgi çekmesini sağlıyor. Bugüne kadar ülkemizde 30 günlük deneme süresi sunan Netflix sürpriz bir şekilde bunu kaldırdı.



    Doğrudan ücret isteniyor



    Aslında sürpriz denmeyebilir zira ABD ve İngiltere'de geçen yıl bir süre deneme süresinin kaldırılması olayı yaşanmıştı. Netflix bunu genele mi yaymak istiyor net değil ancak ülkemizde 30 günlük deneme süresi artık yok.



    Ayrıca Bkz.BlackBerry markası bu kez gerçekten öldü



    Kullanıcılar 30 günlük deneme süresi içerisinde Netflix platformundaki orijinal ve üçüncü taraf içerikleri test edebiliyordu. Destek sayfasındaki değişiklikle bu imkan artık kaldırılmış oldu.



    Bundan sonra yeni üyelik açmak isteyenler doğrudan abonelik satın almak zorunda. 30 günlük deneme süresinin tekrar gelip gelmeyeceğine dair bir bilgi yok.




    Kaynak:https://help.netflix.com/tr/node/16282







  • Çok iyi yapmış. Beleşçilik de bir yere kadar, hadi denedin, doymadın, para da vermek istemiyorsun 1 tane daha aç, her ay kofti maillerle sıfırdan üyelik açarak hayatını idame ettiriyorsan ikram edilen baklavayı avuçlayarak yiyen insanlara laf etmeyeceksin.
    Gerçi bu sitede ucuz yemekhaneden yararlanmak için üniversite okuyan ölücüleri de gördük ya neyse.
    Edit: bu arada aboneler için birkaç cümle daha eklemek isterim, bu karardan sonra etrafınızda şifre dilencileri türeyecektir. aman vermeyin.
    Bir insan Netflix'e niçin para verir ki? Her şey internette var zaten. İşin daha garip yani Netflix'te her şey yok.

    HBO dizilerini, farklı yapımcı dizilerini nasıl izleyeceğiz?

    Çoğu film zaten yok.

    Sırf filmi açmadan 3-5 reklamı atlamamak için sadece Netflix yapımlarına bağımlı olmak bana mantıklı gelmiyor.
  • Çok iyi yapmış. Beleşçilik de bir yere kadar, hadi denedin, doymadın, para da vermek istemiyorsun 1 tane daha aç, her ay kofti maillerle sıfırdan üyelik açarak hayatını idame ettiriyorsan ikram edilen baklavayı avuçlayarak yiyen insanlara laf etmeyeceksin.
    Gerçi bu sitede ucuz yemekhaneden yararlanmak için üniversite okuyan ölücüleri de gördük ya neyse.
    Edit: bu arada aboneler için birkaç cümle daha eklemek isterim, bu karardan sonra etrafınızda şifre dilencileri türeyecektir. aman vermeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 5 Şubat 2020; 9:26:13 >
  • Millet iyi sümürdü.

  • Ohh olsun. Her ay yeni mail açıp sanal kart ile alan ölücülere müstehak. Artık korsan sitelerde bet reklamları ile mutluluklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 5 Şubat 2020; 9:37:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yillardir parali kullanirim bir seyin bedava olmadigina sevindigim nadir belkide tek şey bu olabilir. Zaten 4 kisi olup ay da 10tl düşüyor onu bile veremeyen torr-ent veya internetten indirmeye devam etsin

  • DH ölücülerinin gözü yaşlı.. Artık övdükleri Netflix'i yermeye başlarlar

  • Hiç üye olmadım Türkiye içinde....



    Içerik olarak zaten zayıf sunuyorlar.



    Beleş takılanlara da ibretlik ders olsun.





    BATI daki her iyi şeyi suistimal etmesini de çok iyi bilenler kendinizden utanın.





    Başkası da yapıyor diye etik denen olgu sanmayın ki çokluktan oluşur. Adamlar biliyorlardı tespiti de teknolojik olarak çok basit . .Donanımsal MAC kimliği en başta kabak gibi ortada :) Her cihazın ayrıca bir eşssiz kimliği de vardır. Bu kimliği değiştirmek pratikte imkansız diyebiliriz tv lerde bilhassa. Zaten başka yöntemlerle de her türlü kaçarı yok tespitedilmesine.





    Beklediler belki ücretli üyelik yüzdesi hedeflenen oranlara çıkar diye. Anlaşılan tutmadı...



    Türk Milleti her komployu fesatliğı çözer ama iş bu tür şeyler olunca nedense isteksiz anlamamazlıktan dem vururlar . Böyle olacağı belliydi. Netflix zaten geç gelmişti Türkiye ye...



    Sadece bu konuda değil. Her konuda.





    Yapmazsan sanki başkaları seni suçlayacak. Yani o raddede bir yozlaşma var.



    Gavur ya ....



    Hırsızlığın bir başka türü ve kılıfları da hazır.





    Ben de diyorum ki bunlar ithal mi? Yok canım bu topraklardan çıkmış. Bu toprağın bağrından ....



    Mesele şu ki , toprak zehirlenmiş :( .... Her alanda.



    Felaket ile denge sağlanır mı bilemiyorum. Karar verilmeli derhal.





  • Her şeyin bokunu çıkarıyoruz, aha da haber. Taksi niyetine 700TL'ye özel ambulans haberinden sonra bu haber güzel oldu. Elin oğlu acımıyor. Aynı IP, aynı kart ama farklı mail ile bedava alıp durursan böyle çakarlar tüm ülkene kararı.

  • yerinde ve çok iyi bir karar.
  • Darısı spotify’ın başına, cidden cüzi rakamlara kullanabileciğiniz hizmetleri kötüye kullanarak beleş kullanmak için kırk takla atmanın mantığı yok bunu böyle beleşe getiren insanlar genelde sıcak fırsatlarda binlerce liralık ürün kovalayan insanlar.

  • Game of Thrones'un hiç izlememiştim. Geçen haziran gibi 1 aylık deneme alayım da izleyeyim dedim. Dizinin tüm sezonlarını 1 ay içinde izledim ama içim rahat etmedi 1 ay da ücretli aldım sonra iptal ettim üyeliği. Beleşçi tayfa işin mokunu çıkarttığı için mecbur kaldırmışlardır.

    Arada yine alasım geliyor ama sonra fuzuli harcama diye vazgeçiyorum. Halbu ki Enpara ile 30TL'lik paket 15TL'ye gelecek almak istesem. Bak şimdi yazarken tekrar cazip geldi alsam mı diye düşünmeye başladım.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ne Yılmaz Özdil yazısı mı

  • Oy oy oy belşçi, ölücü tayfaya geçmiş olsun hahahha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖzelÜyelik

    yillardir parali kullanirim bir seyin bedava olmadigina sevindigim nadir belkide tek şey bu olabilir. Zaten 4 kisi olup ay da 10tl düşüyor onu bile veremeyen torr-ent veya internetten indirmeye devam etsin
    aynen öyle hocam 10 tl vermek istemiyorsa izlemesin. deneme süreli yapacaksa kimlik doğrulama şeklinde yapsın bütün aileyi sırayla üye yapar ama bir yerde durur ,mecbur para verir.böyle sürekli bedava alıyorlar.
  • Geç alınmış bir karar etrafımda 2 3 kişi var bana keriz diyorlar di ücret ödüyorum diye. Kendileri fake mail ve sanal kartlar la 1.5 senedir idare ediyorlar Di. Çok iyi olmuş ohh olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işi playstation plus da yapıyordum 14 gün hep online oynayabiliyorduk geçen sene oda kalktı ee buda kalktı .. demekki şirketlerde bize kaldırdı :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi olmuş, 4 ortak bir hesaba girdiğinde aylık dışarıda içeceğin 3 -hatta 2- çay parası vermek bu kadar zor olmamalı.
  • Bu gözler o deneme hesaplarını parayla satmaya çalışanları da gördü. Yine de deneme sürümünü tamamen kaldırmak hatali bir hareket. 7 günluk de olsa koymaları lazım. Drm den dolayı çoğu telefonda HD Netflix izlenmiyor. Mesela Huawei mate 10 lite öyleydi. Aynı şekilde 1-2 senelik bazı orta seviye telefonlar da desteklemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam da bize yakışan olmuş. adamlar 1 ay bedava izle diye hesap veriyor 1 aylığı satanmı dersin yoksa her ay yeni mail hesabı almakmı dersin günde 2 paket sigara içer ama ayda 15 tl buna vermez aferin siz devam edin böyle yapmaya.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.