Smartmedia HDD Media Player kullanan (eğer varsa) arkadaşların değerlendirmelerini merak ediyorum.
Ürünün özellikleri şu şekilde imiş:
SmartMedia ile TV’de MP3, DIVX, MPEG4 Keyfi!
Tüm dosyalarınızı, filmlerinizi, Mp3’lerinizi ve resimlerinizi hem saklama hem de televizyondan sınırsızca izleme ve dinleme imkânını bir arada bulabileceksiniz.
SmartMedia’nın en büyük özelliği Divx, Mpeg4’ü desteklemesidir. Böylece Divx filmlerinizi alt yazılarında Türkçe karakter sorunu yaşamadan rahatça televizyonunuza bağlayıp izleyebileceksiniz.
SmartMedia sayesinde Mp3’lerinizi televizyonunuz aracılığı ile dinleyebileceksiniz. Bu ürünü kullanarak 5+1 Surroundsistem arayüz desteği ile evinizi bir müzik cennetine çevirebilir, uzaktan kumanda yardımıyla kolayca Türkçe Menüler arasında gezebilirsiniz.
SmartMedia üzerindeki kart okuyucular sayesinde cep telefonu veya herhangi bir kartınızdaki video, Mp3 gibi bilgileri de yedekleme şansına sahip olabilirsiniz.*
Tek tuş ile yedekleme 3.5” yüksek kapasite 250GB a kadar! MP3, JPG ,MPEG4 ve DIVX oynatabilme özelliği Hafıza kartından drek bağlantı Kolay kullanım-Türkçe destekli altyazı arayüzü Uzaktan kumanda Tek USB Kablosundan Veri ve Güç Transferi USB 2.0 Machintosh uyumlu Kapasite 250GB,300GB,400GB 7200 RPM
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 4 Mayıs 2007; 14:13:08 >
Başlık açmadan arattım ama göremedim öyle bir başlık. Linki verebilirseniz memnun olurum. Bir de çipin ESS olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır? Bizi aydınlatırsanız sevinirim.
CD'ye kayıt işinden sıkıldım açıkçası. 400GB'dan söz ediliyor. Bu da nereden baksanız 550 CD atabilirsiniz içine demek. Divx oynatma performansı da iyi ise düşünülebilir gibi geliyor.
Belki burada değil ama cihazın full resmini göstermişlerdi. Orada çip üzerinde ESS' yi görünce almaktan vazgeçmiştim. ESS chip divx te çok kaliteli görüntü vermiyor. Altyazılar arasında geçiş yapamıyorsunuz. 16:9 formatı çok dar ve mediatek gibi genişletemiyorsunuz. Tüplü TV lerde bence sorun Zoom yapıp seyretmeniz gerek oda görüntüyü iyice bozuyor. Bu benim gözlemlerim kişilere göre bu değişir.
quote:
Orjinalden alıntı: Akseaus
@Dr.power,
Başlık açmadan arattım ama göremedim öyle bir başlık. Linki verebilirseniz memnun olurum. Bir de çipin ESS olması avantaj mıdır dezavantaj mıdır? Bizi aydınlatırsanız sevinirim.
CD'ye kayıt işinden sıkıldım açıkçası. 400GB'dan söz ediliyor. Bu da nereden baksanız 550 CD atabilirsiniz içine demek. Divx oynatma performansı da iyi ise düşünülebilir gibi geliyor.
merhaba ben bi kaç gun once bu aletten aldım dosyalarımı da icine aktardım fakat oncelikle ben apple kullanıyorum ve windows sisteminde hard diskim gozukmuyor. ayrıca aleti tvye baglayınca da no media yazıyor. bu konu hakkında bilgisi olan biri bana yardım edebilirse cok sevinirim ya da nerden yardım alabilicegimi soylerse. cok tesekkurler
Kullanan biri değilim ama bir yerlerde bu aletin NTFS olarak değil FAT32 olarak formatlanması gerektiği, aksi halde windows'un görmediği şeklinde birşeyler okumuştum. Yazanın yalancısıyım. Sorun bu olabilir.
bende bugün harici harddisklere bakarken rastladım özellikleri çok iyi ama tv ile bağlantısını nasıl yapacağız? bu konuda bilgisi olan varmı?bende vestelin 87 ekran dmpli tv si var,harddiski nasıl bağlıyacağımı bilmiyorum:)
İkincisi ise menü kullanımı çok kötü. Aslında iyi ve pratik yönleride yok değil ama daha işlevsel bir menü yapılabilirdi.
Dediğim gibi bende 400gb'lik tipi var ve ürün kapasitesinin büyük olması sizi daha çok dosya depolamaya itse bile hızlı açılmasını istiyorsanız çok dosya yüklemekten kaçınınız derim.
Arkadaşlar ben ürünü alalı 2 ay oldu ve çok memnunum. Tüm divx fortmatlarını destekliyor ve türkçe altyazı desteği var. ben 250gb aldım ve 4'e böldüm TV'ye bağladığım zaman hemen her istediğime ulaşabiliyorum veşuan içinde 230 civarı film var ve hiçte yavaş açılmıyor. Bağlantıları mükemmel lcd, vga out, av, kart okuyucusu bile koymuşlar direk cep telefonu ya da fotoğraf makinasından kartını çıkart tek tuşla harddiske kaydet izle, dinle.. hatta 5+1 desteği bile var.. bence müthiş birşey.. Menüsü türkçe ve çok kullanışlı, eğer sizde benim gibi artık indirdiğim filmleri nereye sığdırıcam oturup DVD'ye kim çekecek diyorsanız alın size hem arşiv hemde istediğiniz yerde filmlerinizi, mp3 ve resimlerinizi TV, projeksiyon gibi aletlere bağlayarak izleme imkanı, ben teknosadan 299ytl ye aldım daha uygun bulabileceğiniz yerlerde var şuanda. Kesinlikle tavsiye ederim..
Arkadaşlar ben ürünü alalı 2 ay oldu ve çok memnunum. Tüm divx fortmatlarını destekliyor ve türkçe altyazı desteği var. ben 250gb aldım ve 4'e böldüm TV'ye bağladığım zaman hemen her istediğime ulaşabiliyorum veşuan içinde 230 civarı film var ve hiçte yavaş açılmıyor. Bağlantıları mükemmel lcd, vga out, av, kart okuyucusu bile koymuşlar direk cep telefonu ya da fotoğraf makinasından kartını çıkart tek tuşla harddiske kaydet izle, dinle.. hatta 5+1 desteği bile var.. bence müthiş birşey.. Menüsü türkçe ve çok kullanışlı, eğer sizde benim gibi artık indirdiğim filmleri nereye sığdırıcam oturup DVD'ye kim çekecek diyorsanız alın size hem arşiv hemde istediğiniz yerde filmlerinizi, mp3 ve resimlerinizi TV, projeksiyon gibi aletlere bağlayarak izleme imkanı, ben teknosadan 299ytl ye aldım daha uygun bulabileceğiniz yerlerde var şuanda. Kesinlikle tavsiye ederim..
Merhaba suattok5210,
Görüntü için hangi televizyonu/projeksiyonu kullandığınızı öğrenebilir miyim? Bir de hakanarin arkadaşımızın dikkat çektiği olumsuzluklar hakkındaki görüşünüz nedir?
hakanarin arkadaşımızın yavaşlama dediği olaya katılmıyorum çünkü eğere DVD, Divx player gibi oynatıcılar kullandıysanız cd'yi takıp ok'e basınca 4-5 sn beklersiniz orda yukleniyor yazar. Smart Media playerda da aynı durum sözkonusu. Atıyorum bir film klasörünün üzerine gelip tıkladığınızda 4-5 sn gibi bir bekleme oluyor bence bukadar işlevi olan bir alet için bu olayı eksik yön olarak değerlendirmek yanlış.