Şimdi Ara

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
26.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sistem hakkında yorum yapabilecek ve kullanan arkadaşlardan yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyorum. Onkyonun ses kalitesi tartışılmaz zaten ama bu sistem yeni çıkmış ve fiyatıda çok uygun. Şimdiden teşekkürler.

    http://www.enplus.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=206590&CatID=6736



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 9 Mart 2007; 11:17:24 >



  • açıkçası ben de yeni bi sistem kurmayı düşünüyorum.ve büyük ihtimalle de bu sistemi alıcam.bakalım şu maaş günü bi gelsinde alıcaz inşallah.ama benim için temiz ses önemli sesin çok yüksek olması deil.o yüzden bu sistem olacak benim tercihim. bi de okuduğum reviewlarda memnun olmayan yok gibi.bi de total harmonic distortion (sesteki bozulma/gürültü gibi birşey olsa gerek) %0.08 bu ürünün.bu da gayet iyi geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 21 Şubat 2007; 11:14:16 >
  • Bu aletlerin snr değerleri 100 db civarı ve 32 bit chip kullanıyorlar yanılmıyorsam yani ses kalitelerinin çok yüksek olduğu bir gerçek. En yüksek seslerde bile bozulma olmaması normal. Olsa zaten anormal olurdu.
  • ben de bu iki sistemi araştırıyordum.
    enplus da onkyo hts 590 ı dinledim.
    kenwood u ise kurulu olmadığından dolayı dinleme şansım olmadı.

    ama kenwood set ile birlikte verilen onkyo htp-103 hoparlör setini başka bir yerde philips dvd player ile dinledim.
    onun sesi çok hoşuma gitmişti. hts 590 da verilen hoparlör setinden daha iyi gibiydi. ama aynı yerde karşılaştırma şansım olmadı malesef. kenwood ile birlikte verilen hoparlörler için aktif subwoofer var denmişti. sanırım hts 590 ile verilendeki aktif değil.

    ben htp-103 hoparlör ile yamaha rx-v359 almayı planlıyordum. ama kenwood da aklımı çeldi biraz.

    öyle çok fazla bir beklentim yok. amacım, divx-dvd ve uydu yayinlarini izlemek. evde vestel 4500 divx player ve vestel 5.1 ses sistemi var. ondan biraz daha iyisi olsun istediğim için bu sistemlere yöneldim.

    ben de bir tavsiye alayım yukarıdaki beklentilerime göre. kenwood sistem mi yoksa yamaha rx-v359 receiver + onkyo htp-103 hoparlör + divx player mı?




  • kenwood?hayda tam kafamda kararıvermişken.kenwood hem de 6.1 fiyatına baktım şimdi.çok fazla fark yok.yalnız dvd player var içinde.ben philips 720sa kullanıyorum.kafam karıştı şimdi.hakkaten iyimidir kenwood acep?
  • Aslında kenwood da kullanılan onkyo 6.1 sistem daha güçlü gözüküyo onkyo'nun sitesinden inceledim ve kenwood da dvd player da var. ama onkyo'nun receiver ının teknik verileri daha iyi gibi gözüküyo.
    Yaw ikiside güzel işte hangisini alsak acaba yokmu tavsiyede bulunacak kimse, bu sistemler hakkında pek bilgisi olan yok galiba
  • bence çok zor bir seçim, allah kolaylık versin
    ama şu açıdan bakarsan karar verebilirsin
    eğer divx lazımsa kenwood, lazım değilse onkyo
  • aslına bakılırsa kenwood alınıp set düzülebilir.
    ama divx player olarak türkçe karakter sorunu yaşatmayacak, firmware bulabilkeceğim birşey istiyordum.
    ama sonuçta kenwood beklentilerimi karşılayacak düzeydedir gibime geliyor. en azından vestel av 4000 ya da philip hts 3xxx serisi bişey almayı düşünen biri olarak.

    üstelik hoparlörler; hometheatre nin mesajıdan da görülebileceği gibi 750 ytl liste fiyatına sahip.
  • bu akşam kenwood u dinledim.
    bence güzel. önce sadece front ve sub dan ses geliyordu. sonra ayarladık 7 hoparlörden de ses gelecek şekilde. soparlörlerin sesi gayet iyiydi. kenwood u da beğendiğimi söylemeliyim. ama hala aklım yamaha rx-v359 ile kenwood da kullanılan onkyo hoparlörlerin birlikte çalışmasında. sinema ağırlıklı olarak kullanacağım için, yamaha da bulunan dahili filtre ayarları cinema için daha iyi bir tercih gibi görünüyor.

    bilenlere soralım bu noktada... eğer tecrübesi ya da imkanı olan var ise, kenwood ile onkyo hoparlörün mü yoksa yamaha rx-v359 ile onkyo hoparlörün mü daha iyi sinema performansı vereceğini söyleyebilir mi?
  • Bu akşam yada yarın akmerkez yada metrocity de gidip dinleyeceğim artık ona göre yorumlarımı yazarım ve benimde merak edip cevap alamadığım konular vardı onları mağazada soracağım artık. Umarım mağaza personeli bu konuda yeterince deneyimlidir.
  • hadi bakalım şöyle uzun uzadıya dinle de yorumlarını bi alalım.zaten kafaya koydum haftaya kesi n alıyorum birini.sabırsızlıkla bekliyoruz yorumlarını.foruma özel indirim yapsınlar sööle
  • bu arada kenwood krf-6090-s sanırım amerika da vr-906-s olarak satılıyor.
    yamaha yı sinema için olan özelliklerinden dolayı düşünüyordum. mesela kenwood da adc için 96KHz/24-bit diyor, yamaha da ise 192 KHz/24-bit. her ikisi de 32 bit işlemciye sahipmiş. kenwood analog devices in işlemcisini kullanıyor diye okudum. yamaha da kendi ürettiğini.

    mesela kenwood da 5 tane ortam modu var. ama yamahada daha fazla. fakat eğer düşündüğüm gibi vr-906 modeli ile aynı ise kenwoodda da auto eq ile sinema music oyun modları ve silent cinema modu var.

    bakalım, şu ev işini bir halledersek ikisinden birini alacağım gibi görünüyor.

    ama forumu takip eden ses sistemleri satıcılarından (ya da bu iki sistemi de dinlemiş olanlardan) tavsiyeler/yorumlar bekliyoruz hala.
  • Bende bu fiyat civarı sistem almayı düşünüyorum benim gözüm SONY DDW880 6.1 sette, forumda aşağılarda 2 sayfalık incelemesi var.800 YTL SONY peşin fiyatı. 2 HDMI giriş + 1 Çıkış mevcut.

    Sizin burda incelediğiniz iki setten biri yani ONKYO HTS-590 sette HDMI giriş ve çıkış bulunmuyor belirteyim. Kenwood a bakamadım.

    İsterseniz buyrun siz bakın ONKYO'nun amfisine

    http://www.eu.onkyo.com/ir_img/11702255_260958cdc7.jpg

    HDMI sizce bir kriter değil mi arkadaşlar? Ben ilerisi için bir yatırım olarak düşündüğümden almışken HDMI sız bir set almanın ne kadar dogru bir karar olup olmadıgındayım çünkü

    Yorumlarınızı beklerim saygılar




  • sony yi dinlemedim ama nedense bir kenwood ya da yamaha gibi olmaz gibi geliyor. ön yargı işte
    olmazsa hafta sonu gidip bir de sony ye bakayım. hdmi konusunda haklı olabilirsin. ama şuan o kadar da üzerinde durmuyorum. belki de hdmi bir sistem ile normal bir sistemi yanyana koyup karşılaştırmadığımdan farkını pek de fazla bilmiyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ucanturk45

    sony yi dinlemedim ama nedense bir kenwood ya da yamaha gibi olmaz gibi geliyor. ön yargı işte
    olmazsa hafta sonu gidip bir de sony ye bakayım. hdmi konusunda haklı olabilirsin. ama şuan o kadar da üzerinde durmuyorum. belki de hdmi bir sistem ile normal bir sistemi yanyana koyup karşılaştırmadığımdan farkını pek de fazla bilmiyorum...


    Zaten yanyana koysanda HDMI bir baglantı kurmadıkça farkı anlaman zor, yani HDMI in sese etkisi yoktur, sonuçta sesi belirleyen etkelner belli.

    Benim burda belirtmek istediğim yarın bir gün HDMI playerin olursa ve HD dataların olursa onları da setten almak anlamında uzun vadeli bir yatırım olması. yani sen diyorsanki ben asla HDMI teknolojisi kullanmam bana fazla o zaman gerek yok tabi, ama işte insan varken neden almayayım diye soruyor kendi kendine fiyatlar aynı civarda oldugunda.

    Ayrıca bende çok isterim biri dinlese şu SONY ile Kenwood ve ONKYo yu ya




  • aslinda bu teknolojileri yakından takip ederdim. ama bir yerden sonra durup bakınca gerisinde kaldığımı gördüm. şimdi de tekrar baştan okuyup sindirmek, fayda/maliyet analizini yapmak, artılarını eksilerini düşünüp ona göre hareket etmek zor geliyor şu düğün telaşında. onun için çok fazla okuyamadım hdmi nedir, ne iş yapar, almalımı bu fiyata varken.

    açıkçası kafama yatan kenwood seti alıp, dvd player ı yerine rahat kullanabileceğim, türkçe altyazı karakteri sounu olmayan (olsa da forum sayesinde çözebileceğim ) bir divx player alıp seti tamamlamak.

    ama hala kafamda bir de yamaha ile deneseydim fikri var. neyse bakalım. elbet alırız birini. o zamana kadar tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını da bekliyoruz...
  • ucanturk hayırlı olsun bende yaza evlenliyorum kısmetse o yüzden seni anlayabiliyorum
    Zaten bende evde kendime güzel bir ev sinema sistemi (LCD TV falan filan) kurmak istediğim için bu kadar araştırıyorum

    Neyse dostum kolay gelsin. Ha bu arada şu an siyah modelleri biraz sıkıntılı ama gene de takip et derim yakında çözeceklerdir, 99 YTL ye Voxline alırsın TR karakter derdi birşeyi yok, bende beyazı var, Coaxial çıkıştan baglarsın alacagın sete paşalar gibi oldu bitti

    Sayıglar
  • arkadaşlar yaklaşık 500 ytl logitech z5450 modelini alana kadar acaba bu sistemlerden birini alsam sizce daha mı iyi olur.yüzde 80 dfilm izlenecek.ben bası kuvvetli ve temiz veren bi sistem istiyorumk.
  • arkadaşlar ben hepsini geçtim kenwood sisteme kafayı taktım.ama kafamı bulandıran bi konu var. distorsiyonu onkyoda %0,08 se kenwood da %0,7olarak geçiyo.ben çok yüksek seste film izlicem herşeyimi oa göre ayarladım.acaba çok öenmli bişey farkeder mi sizce.
  • aynı şey benim de dikkatimi çekti.bi de hi-fi olması için müzik aletlerinde
    distortion seviyesi 0.3'ün altında olan aletlere veriliyormuş.bu anlamda onkyo daha kalitelimi?tek çare yorumları almak ve gidip dinlemek galiba.neyse çözecez az kaldı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.