Şimdi Ara

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
26.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    Bende valla mutilmedia setlerin ev sinemasına göre olmadıgını düşünmüşümdür hep nedense, belkide önyargı bilemiyorum ama gidip bir Creative 5200 ü mesela düşünemiyorum film izlerken LCD'de

    Tabi Z-5500 farklı bir cihaz onu ayrı tutmak lazım


    Evet Logitech Z-5500 güçlü bir sistem ve ses olarakta çok kaliteli ama sinema konusunda onkyo gibi bir markayla kıyaslamak gene yanlış olur bence.
    Z-5500 750 ytl civarı. Bu paraya 100 daha ekleyip kenwood dvd + kenwood receiver + onkyo 6.1 gibi kompakt bir sistem almak (sinema için müzik değil) daha mantıklı bence.

    Bu arada kenwood sistemi bugün arkadaşa alıyoruz kısmetse (gerçi 1 yıl içinde evleneceği için şu an kurmak istemiyo) ama ev performansını test etmek için kurabiliriz. O zaman gene deneyimleri burda paylaşırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 27 Şubat 2007; 12:25:11 >




  • şimdiden hayırlı olsun diyelim set için ve sıra biz de diye de ekleyelim.taksitmi yapsak peşin mi alsak acaba.
  • @tepeb merakla bekliyoruz incelemeni
  • Arkadaşlar sistemi aldık ve almadan tekrar test ettik bu sefer dvd ve receiver onkyo değil kenwood du yani kampanyada olan ve alacağımız sistem.

    Bu sefer mağazada dinledik büyük bi mağaza 70 m2 falan yalnız 5 m2 lik falan bi köşe yapmışlar önü arkası duvar yanı tamamen açık ses dağılıyordu tabi ama genede etkiliydi (sony 1280 wattla kıyaslarsak) ve bass + surroundlar kısıktı çünkü birsürü cihazın olduğu vitrin vardı bass açıldığında cihazlar zangırdıyomuş satıcı bey öyle söyledi. Bu sistemde son seslerde dahi bozulma yoktu çok temizdi belki kısık olduğundandır bilemiyorum ama onkyo receiver ve dvd deki gibi değildi, bozmuyordu sesi, müzikte de, filmde de zaten 1 şarkı dinledik ve 1 de dvd izledik (5 dk. falan) ondan sonrada sistemi aldık.

    Tabi fotoğraflı ve detaylı test yapmayı düşünüyoruz ve creative megaworks le karşılaştırarak ikisini aynı yerde eşit şartlarda bunu ne zaman yaparım bilmiyorum ama bu hafta sonu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 27 Şubat 2007; 17:34:16 >




  • Dostum hayırlı olsun aldıgın sistem tam olarak nedir benim gibi kafası tam basmayanlar için açıklar mısın bir onkyo bir kenwood dendi hangisi ho hangisi avr şaşırdım

    Kaça aldınız peşin mi taksitle mi bir de tabi arabayla götürdünüz diy mi :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    Dostum hayırlı olsun aldıgın sistem tam olarak nedir benim gibi kafası tam basmayanlar için açıklar mısın bir onkyo bir kenwood dendi hangisi ho hangisi avr şaşırdım

    Kaça aldınız peşin mi taksitle mi bir de tabi arabayla götürdünüz diy mi :)





    Sağolasın öncelikle.

    Aldığımız compact sette kenwood dvd player + kenwood 6.1 a/v receiver + onkyo ht-103 6.1 surround hoperlör sistemi bunların hepsi birden 890 YTL ve 12 taksit, eğer peşin alırsanız 800 YTL'ye falan geliyor.
    Biz siparişi mağazadan yaptık (erenköy) ödemeyide mağazada yaptık ve Ümraniye'deki depolarından gidip aldık. İsterseniz mağazayada gelebiyor sistem ve isterseniz evede yolluyolar sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 28 Şubat 2007; 9:43:12 >
  • Çok teşekkürler.
    Bende Erenköy'deyim aleti gidip ordan dinleme şansım olabili mi? Ellerinde yok demek ki sizgidip alıyorsunuz ya da getiriyorlar

    Aslında bir de sistemi gösteren güzel bir resim olsa çok şey istemiş oluruz sanırım, senin yorumlarına göre çünkü SONY'den ONKYO ya dogru kayıyorum ya da KENWOOD
  • evet alalım; daha bunun kurulumu var.ondan sonra daha çok paslaşıcaz.
    tahmini başlıklar şöyle olabilir mesela:
    kenwood ses sistemi bağlantı ;kenwood kullanıcıları en iyi performans için yerleşim şekli?;kenwood ses sistemine hoparlör ayağı?;kenwoodçular buraya yumruk havaya gibi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    Çok teşekkürler.
    Bende Erenköy'deyim aleti gidip ordan dinleme şansım olabili mi? Ellerinde yok demek ki sizgidip alıyorsunuz ya da getiriyorlar

    Aslında bir de sistemi gösteren güzel bir resim olsa çok şey istemiş oluruz sanırım, senin yorumlarına göre çünkü SONY'den ONKYO ya dogru kayıyorum ya da KENWOOD


    Adresi veriyorum Ethemefendi Cad. No:46 Erenköy/İstanbul:(0216) 369 86 36-87 25

    Burada kenwood dvd, kenwood 6.1 receiver ve onkyo ht-103 6.1 olan sistem kuruluydu, daha dün dinledik gidip test edebilirsin.
    Onkyo ht-s 590 5.1 sistem kurulumuydu hatırlamıyorum çünkü biz yukarıda bahsettiğim sistemi almaya gitmiştik. Zaten 6.1 olan sistem hem daha güçlü, hem 6.1, hemde dvd ile beraber satılıyor.

    Genede seçim senin git ve dinle, ,alan çok büyük olduğu için ses çok fazla gelmeyebilir ama ses kalitelisini bariz hissedersin.




  • @tepeb dostum Kenwood AVR ler ONKYO'lara göre daha iyi midir ? modeli hakkında bilgi alabilir misin gitmeden nette bir incelesek şu Kenwood AVR yi ?

    Teşekkürler bu arada adres vs. bilgileri için. ONKYO S-590 diye yola çıktık ama senin yorumlarına göre dinleyip test edicem umarım kampanya uzun sürelidir az çünkü ancak Cumartesi gidip görebilirim
  • ben hem avr nin hem de dvd player ın pdf lerini upload ettim. bir bakarsın. benim tek merak ettiğim; 96KHz/24bit ile 192 KHz/24bit arasındaki fark. ama sanırım kulaklar o kadarını da ayırd edemez.

    tıkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk45 -- 28 Şubat 2007; 14:08:35 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    @tepeb dostum Kenwood AVR ler ONKYO'lara göre daha iyi midir? modeli hakkında bilgi alabilir misin gitmeden nette bir incelesek şu Kenwood AVR yi ?

    Teşekkürler bu arada adres vs. bilgileri için. ONKYO S-590 diye yola çıktık ama senin yorumlarına göre dinleyip test edicem umarım kampanya uzun sürelidir az çünkü ancak Cumartesi gidip görebilirim


    Teknik verileri incelemiştim onkyo daha iyi gibiydi ama dinlediğimde kenwood receiver son seslerde dahi sesi bozmuyordu. En iyisi gidip ikisini birden dinlemen olacaktır ama set olarak kenwood 6.1 daha avantajlı gibi çünkü kullandığı onkyo hoperlörler daha iyi.

    Bu kenwood a/v receiver
    http://www.kenwood.de/products/home/kompo/avcc/KRF-V6090D-S/details/

    Buda onkyo a/v receiver
    http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_4209420.html
    http://www.eu.onkyo.com/ir_img/11702258_a9ab011cca.jpg

    Teknik verileri incele ama dinlemeden de karar verme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 28 Şubat 2007; 15:26:43 >




  • Kesinlikle dinlemeden almayacagım zaten o konuda SONY DDW-880 in zaten en kötü tarafı o, Bu onkyo ile başlayan ve kenwood ile arasında gidip geldiğim hevesin sebebi de açıkçası sizin bu dinleme olankalarınız. Sizin tecrübeleriniz ve gidip dinleme fırsatının olması neticesinde araştırmaya başladım ikisini de yoksa SONY ye çok odaklanmıştım

    Neyse, Kenwood KRF-V6090D-S gerçekten de güzel bir AVR'ye benziyor, dikkatimi çeken bir mevzu ise diğer AVR lerin tersine bunda 2 Coax 1 Optic giriş mevcut. Ben zaten uydu alıcısı aldıgımda optic üzerinden sete baglıcam DVD playeri da Coaxla baglayacagım gerisi pekde aslında benim için esktra olacak. Tabi uzun vadede ne gibi bir ihtiyacım dogar mı dogar mı dogmaz mı orası ayrı, ama HDMI konusu sonrası artık çokda fazla ilerisini düşünmemeye karar verdim ne de olsa teknoloji tam oturana kadar aradan zaman geçecek.

    Şu an için hedefim beklediğim temiz kaliteli sesi bana en güzel en makul fiyata verebilecek sistemi alabilmekte.


    Kenwood KRF-V6090D-S

     KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ucanturk45

    ben hem avr nin hem de dvd player ın pdf lerini upload ettim. bir bakarsın. benim tek merak ettiğim; 96KHz/24bit ile 192 KHz/24bit arasındaki fark. ama sanırım kulaklar o kadarını da ayırd edemez.

    tıkla

    şunun şurasında 24bit/96kHz'in 192kHz den daha iyi tınladığı çok tecrübeli kulaklar tarafından dile getirildi.bu işin extra tarafı.
    ki ki dvd-audio dışında 24bit/96; 192Khz oversampling veya upsamling yapmak işin tekniğinde şu sıralar yerden yere vuruluyor. ki bana 16bit/44.5kHz yeterken ve bu örneklemeyi beceremeyenin up veya oversampling re-samplinge ne işim var diyordum. çok uzun güzel bir zamanda değinirim.olmadık sonuçlar çıktı.
    kenwood ve onkyo arasında gidip geliyorsunuz.
    alan arkadaşlara hayırlı olsun.




  • Değerli arkadaşlar bu ENPLUS dan aldıgınız sistemlerdeki SUB aktif SUB mı yoksa pasif mi?
  • arkadaşlar elimde marantz sr8000 amfi var sizce nasıl bir hoparlör seti almalıyım.
    amacım %80 film %20 müzik dinlemek. bütçem 1000 ytlye kadar.

    birde bu amfi hakında bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • eozen onkyo sub aktif. canavar gibi neredeyse...
  • @the_cantan teşekkürler süper oldu bu,
    Peki Kenwood un ki aktif değil mi, aslında bu pazar Galleria ya gideceğim orda Enplus'a ugrucam bu Aktif Pasif SUB ayrımını önceden öğrenebilirsem AVR'leri gitmeden netten inceleyip hangilerined AKTİF SUB varsa onlara yöneleceğim

    O nedenle aktif sub nasıl anlaşılır açıklar mısınız, atıyorum nette onkyo nun sitesinde AVR yi incelediğimizde özelliklerindeki hangi terim aktif sub oldugunu ya da olmadıgını belli eder?

    Teşekkürler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    @the_cantan teşekkürler süper oldu bu,
    Peki Kenwood un ki aktif değil mi, aslında bu pazar Galleria ya gideceğim orda Enplus'a ugrucam bu Aktif Pasif SUB ayrımını önceden öğrenebilirsem AVR'leri gitmeden netten inceleyip hangilerined AKTİF SUB varsa onlara yöneleceğim

    O nedenle aktif sub nasıl anlaşılır açıklar mısınız, atıyorum nette onkyo nun sitesinde AVR yi incelediğimizde özelliklerindeki hangi terim aktif sub oldugunu ya da olmadıgını belli eder?

    Teşekkürler..

    Dostum topik başından beri tartışıyorsunuz.
    şimdi bana kenwood ve onkyo receiver ın tüm bileşenleriyle sistem parçalarını ve fiyatını yazın.
    ipucu bu tip sistemlerde subwoofer daima aktiftir.
    marka/türünün tek örneği neredeyse technics sa-ax7 ; sh-ac500d gibi pasif subwoofer için for subwoofer speaker output mono hoparlör bağlantı kanalı diğer av amplilerde olmaz. olmadığı için subwoofer aktif olur. lakin içinde pasif LF filtre ile av amplilerin ön kanal çıkışlarıyla pasif modda çalıştırılır ve müzikalitede daha kaliteli sonuçlar verir. kafan karışmasın hepsi aktif bak ki 2220V kablo girişi var mı? varsa ok.dir...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    @the_cantan teşekkürler süper oldu bu,
    Peki Kenwood un ki aktif değil mi, aslında bu pazar Galleria ya gideceğim orda Enplus'a ugrucam bu Aktif Pasif SUB ayrımını önceden öğrenebilirsem AVR'leri gitmeden netten inceleyip hangilerined AKTİF SUB varsa onlara yöneleceğim

    O nedenle aktif sub nasıl anlaşılır açıklar mısınız, atıyorum nette onkyo nun sitesinde AVR yi incelediğimizde özelliklerindeki hangi terim aktif sub oldugunu ya da olmadıgını belli eder?

    Teşekkürler..



    Dostum bu iki setinde hoperlör sistemleri onkyo. Yani 5.1 olanda kenwood la birlikte verilen 6.1 olanda onkyo. Yalnız 5.1 olan sistemin sub'ı pasif ama 6.1 olan sistemin sub'ı aktif.

    http://www.eu.onkyo.com/ir_img/11700093_bc43ee64d5.jpg 5.1 olan

    Diğerinin aktif olduğu enplus'ın sitesinde yazıyor ama onkyo'nun sitesinde de görmüştüm sanki şu anda bulamadım ama kabin yapıları falanda farklı 6.1 olanın sub'ı aktif diğeri pasif valla onkyo öyle söylüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 1 Mart 2007; 9:55:06 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.