Şimdi Ara

Sleeping Dogs Filminin Başrolünde Donnie Yen Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Fast and the Furious serisinin yapımcısı Neal Moritz, Square Enix'in Sleeping Dogs oyununu baz alan bir film çekiyor ve bu filmin başrol oyuncusu belli oldu. Deadline'ın raporuna göre de Sleeping Dogs filminde ana karakteri IP Man olarak tanıdığımız Donnie Yen canlandıracak. 
     
       Donnie Yen filmde dünyadaki en güçlü ve tehlikeli suç örgütlerinden birini indirmeye çalışan bir gizli görevdeki polisin rolüne girecek. 
     
       Original Film ve DJ2 Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği filmde Moritz, Dmitri Johnson ve Dan Jevons yapımcı olarak, Toby Ascher ve Stephan Buğaj da yönetici yapımcı olarak yer alıyor. Sleeping Dogs filminin yönetmeni ve çıkış tarihi henüz belirlenmiş değil.
     
       Sleeping Dogs oyunu 2012 yılında PS3, Xbox 360 ve PC için çıkış yapmıştı. Ardından oyun Definitive Edition adı altında PS4, Xbox One ve PC için bir kez daha çıkış yaptı. Geçtiğimiz sene oyunun geliştiricisi United Front Games ise kapandı.








  • Şu anda tek , eskiden dövüş sanatlarıyla ilgilenen çok sayında oyuncu vardı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yerinde bir karar olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 3 Mart 2017; 10:14:13 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • fantezi yapıp 2. oyunu çıkarmadılar batıp gittiler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sleeping dogs 10 numara oyundu. 2.' sinin gelmemesi ve yapımcı şirketin batması üzücü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çok yakışacak bu role umarım filmin senaryosu iyi olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Araç sürüşü hariç herşey güzeldi oyunda..
    Ama filminden pek bişey beklemiyorum açıkçası, şu Donnie Yen denen arkadaşa bitürlü ısınamadım, halbuki dayıma çok benziyor...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Piyasanın Sleeping Dogs tarzı oyunlara ihtiyacı var ama yapan yok. Bu neslin 2 büyük eksiğinden biridir. Diğer eksikte hack and slash.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark_hell_86

    Piyasanın Sleeping Dogs tarzı oyunlara ihtiyacı var ama yapan yok. Bu neslin 2 büyük eksiğinden biridir. Diğer eksikte hack and slash.

    sorma hocam meydan çöp fpslere kalmış
  • kıymeti bilinmeyen oyun sleeping dogs...
  • Donnie yen yaşına rağmen çok sağlam dövüş ustası

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu neydiki filmi ne olsun.. ayrıca bu arkadaş zihnimde sakin tavırlı oldun karakterli olarak yer edinmiş. Oyundaki eleman çete üyesi kafasındaydı. Bu algıyı kırar mı bilemem. Ama filmden de bir beklenti içerisinde olmamak gerekiyor. Klasik, 90 larda zibilyon tane çıkmış dövüş filmlerinden birisi olacak gibi hissediyorum. Birde aynı dövüş sahnesini 6 defa gösterme mevzusunuda yaparlarsa tam nostaljik olur işte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • porsux P kullanıcısına yanıt
    Oyunu anlamadan bitirdiğin aşikar, çete elemanı gibi davranıp aralarına sızması gerekiyordu yani o yüzden o kafada olmak zorundaydı. Bu adamın oyunculuğuda gayet iyi beğenmem dersin anlarımda saçma sapan bahanelerle eleştirmen haksızca.
  • SD nin konusu klişeydi. Ama bizede bu klişe senaryolu oyunlardan lazım. Çok iyi bir açık dünya sunmuştu. Yapacak bir dünya şey vardı. Ana senaryoyu 13-14 saatte bitir, bir dünyada yan görev vs vardı. 2. sinin çıkması gereken bir yapımdı.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirmedim 1 küsür saat kadar falan oynadım, sarmadı. Ama genede konunun gidişatını senaryoda gerçekleşen şeyleri biliyorum. Ayrıca adamın oyunculuğunuda beğeniyorum, en azından ilk Ipman filmi için. Yorumumda saçmasapan bulduğun şey tam olarak nedir ?
  • porsux P kullanıcısına yanıt
    Hikaye hakkında bilmeden yorum yapmışsın saçma değil mi sence de? Olaya dışarıdan bak yani sanki sen değilde başkası yazmış olsun bu yorumu.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Oyun beni çekmedi, sarmadı. Başlarında konusu çekici geldi ama sunumda aradığımı bulamadım, sıkıcı geldi ve bıraktım. Daha sonra defalarca yeniden denedim fakat hemen hemen aynı yerlerde tekrar bıraktım. Doğal olarak oyun hakkındaki yorumumda bu tecrübelerime göre vasat düzeyinde oldu. Benim bunu söyleyebilme hakkım var, bu saçmasapanlık değil. Oyun ilk 1 saati daha iyi yapsaydı da bende çok beğendim deseydim. Bu benimle ilgili bir sorun değil. Öte yandan ben oyunun kalitesinden daha çok oyundaki baş karakterin, - deneyimlediğim kadarıyla - bana hissettirdiği duygularla Donnie Yen arasında bir bağ kuramadım. Role yakıştıramadım. Ha adam çok iyi oynar beni yanıltır orası ayrı ki bunuda zaten ilk mesajımda belirttim. Bütün bunlarda nasıl bir anormallik gördün. Bence sende 3. bir kişi olarak kendi mesajına bir göz atmalısın. Her beğendiğimiz şeyi herkesin beğenmesi şartı gibi bir durum yok.
  • porsux P kullanıcısına yanıt
    Hocam olaya öyle bakarsak hiçbir oyunun ilk saatleri güzel değildir yok eğitim bölümüdür yok prologue'dir sana herşeye erişme imkanı sağlamaz hikayeye bakar durursun falan.
  • Keşke 2.si gelse ya ilk oyun süperdi. Çıkacak da denmişti yılbaşında falan blurlanmış fotoğrafı da vardı ama yattı herhalde o iş :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GodmetaL22

    Keşke 2.si gelse ya ilk oyun süperdi. Çıkacak da denmişti yılbaşında falan blurlanmış fotoğrafı da vardı ama yattı herhalde o iş :(


    Maalesef dostum. Oyunun yapımcı firması geçen yıl kapandığı için ikinci oyun çıkmayacak muhtemelen. Şöyle bir şey olabilir belki THQ'da kapanmıştı biliyorsunuz ama çeşitli firmalar oyunların telif haklarını satın almıştı. Takip etmedim ama belki firmanın birisi telif haklarını satın aldı ise günün birinde ikinci bir Sleeping Dogs görebiliriz. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.