< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 15 Kasım 2022; 17:57:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 15 Kasım 2022; 17:57:12 > |
Gerçekten Allah belasını versin bu gün çok küfür ettim. Hattımın maksimum alabileceği hız 24 diyorlar ama oda kopma olacağı için 18 e sabitledik elimizden başka birşey gelmiyor dediler. Size kim 64 dediyse sizi geçirmek için söylemiştir dediler sinirlerim tepeme çıktı. SUPERONLİNE ın gözünü seveyim. Adam diyorki; beyfendi şuanda sizin hızınızı yükseltip düşürebiliyorum ama 24 ün üstüne çıkaramam diyor. 2 gün önce görüştüğüm kadın diyor; beyfendi burdan hız işlerini gerçekleştiremiyorum kusura bakmayın. Ne kadar özürlü varsa bir araya toplanmış. Şuanda dediğim gibi superonline ' dan geçmeden önce 64 mbit e kadar vdsl olarak alabiliyorum denildi. Ama 24 yapılıp 18 e sabitlenmiş, elimizden de başka birşey gelmiyor diyorlar. VODAFONE NET e geçmek PİŞMANLIKTIR !!!
|
Peki resmi olarak şikayet edilecek kurumu beğenmiyorsunuz, ben de pek hazzetmiyorum ama şikayetimi oluşturdum ve cevaplanmasını bekliyorum.
Ne yapalım? TT müdürlüğüne molotof mu atalım? Müdürü rehin mi alalım? Halk memnun, sesini çıkarmıyor işte daha ne yapalım? AKK için kampanyalar düzenlendi. Hepsi fos çıktı. Neden? Çünkü insanlar sanal ortamda aslan kesilirken gerçek hayatta yoklar. İstiklal'de 15dk yürüyelim, iki fotoğraf, video çeker haberlere çıkar sesimizi duyururuz dedik, bilin bakalım ne oldu? 1000 kişiye yakın beklerken 10 kişiyi zor bulduk. Türkiye'nin en büyük teknoloji siteleri siyasi olarak taraflı davranmaya ve alakasız iki şeyi (siyaset-teknoloji haberleri) bir birine bağlamaya taraf tutmaya başlamışken elden ne geliyor? Bu arada, konuda Vodafone çalışanları da var ve sadece üye yapmaya bakıyorlar. Onlara da bir tepkim yok değil. Müşteri yapana kadar tam destek, müşteri yaptıktan sonra MH çalışanı olanlar dahil doğru düzgün ilgilenmiyorlar. Müşteri yapacaksa anında mesaja cevap geliyor, müşteri olan sorununu yazarsa cevap vermeyi lütuf olarak görenler var. |
Akşamları hız düşümü ve ping sorunu yaşayanlar bu mesajı beğenibilir mi ? Bakalım kaç kişiyiz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 23 Ocak 2016; 15:41:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Ocak 2016; 17:16:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Ocak 2016; 18:20:10 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 19 Ocak 2016; 18:56:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Ocak 2016; 19:00:41 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aomine Daiki -- 19 Ocak 2016; 20:09:08 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Ocak 2016; 20:12:43 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Ocak 2016; 20:28:16 > |
|