Şimdi Ara

...:::: | | CluBMW® | | The Ultimate Driving Machine [5!] ::::....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
44.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ...:::: |   | CluBMW® |    | The Ultimate Driving Machine [5!]   ::::....

Dostlar Uyelık sistemini değiştirme kararı aldık birlikte . Artık herkesi alamayacagız. Sizde Yerinizi almak istiyorsanız PM Yolu ile bana Araç model ve Resmini yollayarak Klube kabul edileceksiniz. Araç Babanızın Amcanızın olması çok detay değil ama sizin olması tercihimizdir. Akraba cok işimize gelmiyor. Kendisi gelip üye olabılır. Ve Bu Grubun amacı asla hava atmak olmayıp ; Bilgi paylaşımına yöneliktir. Dikkat Klube Katılım gostermeyen uyeler silinecektir. DİKKAT! Üye olmak için Mesaj Atmayınız. PM Den ulaşınız. ( Özel Mesaj )

Not: Avatarsız Üye Üyeliğe kabul edilmeyecektir. Avatarınız yoksa size bir avatar bulup koyuyoruz. İstersenız o avatarı kullanabılırsınız Yada kendınız PROFİL den değiştirebilirsiniz.Değiştirdikten sonra Ozel Mesaj (PM) la haber vermeyı unutmayınız.

Klub içinde aktif olmayan üyeler silineceği söylenmiştir ve an itibari ile silinmiştir , lütfen ekleme talebinde bulunmayınız.

Yolladıgımız PM.
    Merhaba

Bildiğiniz üzere BMW Club topiğimiz artık çığrından çıkmıştı. Birsuru Tekil,Çoğul Üye ve Gereksız mesajlarla dolu idi.Bu yuzden o Topiği BMW Seven Arkadaslara ayırdık.Eğer BMW niz varsa sizin yeriniz ayrı.Yeni Kurdugumuz BMW Kullanıcıları Klubune Hoşgeldiniz Demektir.Katılmak için Önce Topiğe Girip Uyarıyı okuyarak Daha Sonra ise Eğer Üye olarak alınmamışsanız Aracınızın Modelini ve Yılını Bana PM Yolu ile ulaştırabilirsiniz.Ayrıca Hatırlatmak isterizki BMW Kullanıcıları Klub Topiğine Herkesi üye olarak almayacagız. Sadece Kullananlar girebilecek.Diğer Arkadaşlar Eski Topikten Devam Edebilir. Ve En Önemlisi : Bundan sonra muhabbet ve uzun konuşmalarınızı Bu klupten yapınız. Resımlerle Doldurmaktan Kaçınalım.Ve Lutfen Sık Sık Takip Edelim.

15.Temmuz.2007 Pazar Günü İtibari ile Değişen Üye Tablosu .

Araç Kullanıcıları
    MEMBER BOARD
    [Üye Tablosu]

...:::: |   | CluBMW® |    | The Ultimate Driving Machine [5!]   ::::....

Okan 740i

Ozdamar 325Ti

Efe01 520d

Umut16 330cd

King_Arthur 520i

Kullanabılecegımız BMW Linklerimiz:

BMW Seven Herkezin Katılabıleceği ; Birçok Bilgi içeren Topiğimiz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_7312287/mpage_1/key_/tm.htm

BMW Hakkında Birçok bilginin yer Aldığı Kronoloji Topiğimiz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_6375959/tm.htm

Kendi Aracım Hakkında Açılmış Topic:
    http://forum.donanimhaber.com/m_10305064/tm.htm

Ve İmzamız: Not! = İmzanın yanına yazı yazmayın Lınklı olarak yapıştıracağız. Tıklandıgında bu sayfa acılacak tum uyeler Imzaları ortalı sekılde koymalılar.
    Aşağıdaki Kodu Direk Kopyalayınız !
    [center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_10779799/mpage_1/key_//tm.htm#10779799][image]http://img83.imageshack.us/img83/4731/vwarrantyfl2.jpg[/image][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 15 Temmuz 2007; 7:00:24 >

• Özdamar hocam,
    beni eklemişsin... Teşekkür ederim... Burda artık araçlarımızla ilgili teknik hadiselerden bahsedelim
  • Hayırlı olsun ugurum. Darısı başıma. İnanırmısın bilmem satın alırken 2002 yılında senın aracın baz modelıne 325Cİ yanı sattıgın arabayı almak için 3500 Euro vermek gerekıyordu. Ama ufak diye compact almıstık. Donanımlı falan oldugu ıcın bana cok pahalıya geldı dolayısıyla şimdi satmakta cok ugrasıyoruz. Dediğin gibi meraklısını bulmak gerekıyor tek kapıya..

Birde anlat anlatabılırsen bu compact baska compact dıye .. Tekrar hayırlı olsun. O BMW Bobreklerını aksam msn den hallederım.

Sevgiler.

Dediğim gibi hayırlı olsun benim araca ne kadar fiyat biçmeli acaba ...

Ayrıca uyelıgın hakkında PM attım.

Sevgiler
  • bence imza boyutu iyi gibi
  • bende üstad,3-4 yıldır bekletiyordum gidip geleyim artık zamanıdır.çok teşekkürler

bu arada aracımı satıyorum.bu kadar temiz bir e36 zor bulunur detaylar linkte.
    http://www.araba.com.tr/317937.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfed -- 5 Aralık 2006; 1:32:29 >

Orjinalden alıntı: STONE_16

quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

bende üstad,3-4 yıldır bekletiyordum gidip geleyim artık zamanıdır.çok teşekkürler

bu arada aracımı satıyorum.bu kadar temiz bir e36 zor bulunur detaylar linkte.
    http://www.araba.com.tr/317937.html

aracın gayet güzel ve diri duruyor.. inşallah istediğin fiyata satabilirsin kardeş..bence satarsın ama araç güzel..

teşekkürler stone,evet arac gerçekten çok temiz ve diri.araca 1 ay önce 26 istiyordum,birisi 25 verdi fakat nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bir adam olduğu için satmadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: milest

selamlar...
    arkadaşlar aracımı 2. el aldığımdan cd ön hazırlığı olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım? business cd radyo var.
    tesekkurler

2004 316ti..... Şimdiden saolun

quote:

selamlar...
    arkadaşlar aracımı 2. el aldığımdan cd ön hazırlığı olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım? business cd radyo var.
    tesekkurler

2004 316ti..... Şimdiden saolun

Ön Hazırlık olacaktır ama changer yoktur dostum. ayrıca araç kardeşiyiz. Eklıyorum üye listesine .

Saygılar

Orjinalden alıntı: STONE_16

okan hocam bi araç buldum pedere sana bi danışayım dedim sence alınır mı böyle bi 7 serisi...

bizim fabrikanın orda birisi satıyomuş 2 fabrika yanımızda komşunu yani..

2003 model 7.30d full 60.000 km de bakımlı lacivert siyah gibi bi rengi var full araç ya ne ararsan var.. adam almanya dan getirmişti özel kendi isteğine görede navigasyonundan kendi tv hazırlığına kadar herşey var araçta.

fiyat 75,500 euro diyo ama bişeyler yapılır gibi açık kapı bırakıyo yanii..

sabah işe gelirken gördükte ayak üstü öyle bi konuştuk babamda takldı şimdi şeyi düşünüyoruz..

520d planlıyoduk 0 model bi 520d mi 3 yaşında taş gibi toplu bakımlı 60.000 de 730d mi...

teknik otoya 520d sordum siyah full otomatik vites 68.oo euro diyolar birazda kırdırıırz hadi 66.olsun..bu adama da 74-74,5 bin eura indirsek yani demek istediğim 5 serisine o kadar vermişken 7-8 bin euro daha verip bunu almak mantıklı mı yoksa 0 bmw 520d daha mı iyi dersin...

hocam şmdi açıkçası 7 serisi bambaşka bir dünya... farklı bir otomobil değil bu, direk sınıflar üstü bir konfora sahip oluyorsun... Yani vakumlu kapılardanmı bahsedeyim yoksa o meşhur vites kolundanmı... Anlat anlat bitmez bir araç... Almak istediğimiz araçta bahsettiğiniz yıla ait aynı km kısacası aynı tipte bir araç aslında... O fiyat birazcık yüksek.72 gibi bişeye alınır ancak üstü fazla... Kmsi düşük gibi... İçi ve dışıda temizse 72 bine alınır diyorum. 5.20d den performans olarakta konfor olarakta çoook uzakta bir araç. Kıyas yapamassın. Alınır diyorum ben son söz olarak. 7 serisinin en alınır en mantıklı motoruda 3.0d dir zaten. Alırsanız şimdiden güle güle kullanın derim

• stone_16 kardeş hayırlı olsun....60k km. bişe değil hele bmw için....
    ozdamar kardeş tesekkur ederim+senin bebek yanında benim 316 nın lafı olmaz ve haklısın insanlara 1 e 1 e46 olduğunu anlatmak zor oluyor...

stone_16 kardeş hayırlı olsun....60k km. bişe değil hele bmw için....
    ozdamar kardeş tesekkur ederim+senin bebek yanında benim 316 nın lafı olmaz ve haklısın insanlara 1 e 1 e46 olduğunu anlatmak zor oluyor...

yok hocam compact compact tır benımkınde donanım bıde motor farklı şase aynı ... Birebir aynıyı bırak üvey evlat gozu ıle bakılıyor ben ona kıl oluyorum .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.