Şimdi Ara

South Park: The Fractured But Whole - Türkçe Altyazılı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu sefer video player mükenmel olmuş bence,bir daha değiştirmeyin gari

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E3'te söylenenlere göre bu oyunla mabadımızın derinliklerine(hikaye olarak) ineceklermiş ve bu kutsal güce nasıl sahip olduğumuzu öğrenecekmişiz. İlk oyunu oynarken hiçbir hadiseye gülmediğim kadar güldüm. Dizinin de bazı bölümlerini izlemek gerek tabi. Hiç izlememiş olanlara tavsiyem eğer izleyecekseniz Dördüncü veya Beşinci sezondan başlayıp ilerleyin, izleyecek bölüm kalmadığında ilk sezonlara dönebilirsiniz.

Benim merak ettiğim Super Best Friends ekibini görebilecek miyiz acaba. Ama yok yapımcıların bombalanma tehlikesi var. Tekrardan göze alamazlar bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyonik Kumanda -- 17 Haziran 2015; 18:50:06 >
  • But Whole ha :D

• İlk oyun mükemmeldi. Bu dahada mükemmel olacak gibi duruyor. Heyecanla bekliyoruz.
  • süper olacak yine
  • Ooo çok iyi çok iyi :) ilk oyunun tadı damağımda hala, ve bu sefer daha uzun bi hikayesi olacak gibi :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne zamana çıkıcağı belli mi ve fiyatının ne kadar olacağı ? İlk oynu hala unutamadım
  • İlk oyun gerçekten muhteşemdi. Grafik olarak seriden hiç bir farkı olmayan bir oyun yapmışlardı. Oyun South Park bölümleri kadar eğlenceliydi. Oyunu oynarken sanki seriden bölümler izliyorduk. Hatta oyun sayesinde serinin bir haritaya kavuşması da ayrı bir güzel detaydı. Yeni duyurusunu duyunca gerçekten çok sevindim. Umarım kısa zamanda çıkar.

• Talhalar los angelesten ceksin gondersinler bisiyler artik ya :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunun başından kalkamamıştım serisini bir kaç kez izleme fırsatı yakalamıştım ama oyunu beni şahsen çok etkiledi komedi ve o eğlence arada geçen o sohbetler karakterler dünyası herşeyi çok hoş

• Yine 5 senede yapmazlar umarım
  • bunun stick of truthu oynamayan varsa öneririm gerçekten süper ve eğlenceli.ama türkçe yama yaparak oynayın tavsiye ederim
  • But Whole

• önceki oyun çok iyiydi.Türkçe yama ile oynadım
    steamde ubisoft oyunları pahalı
    keşke Türkçe alt yazılı olsa oyun
  • Ubisoft yapiyosa kesin dandik olmustir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenny'i ön planda göreceğiz artık.

• stick of truth'daki tek düze dövüş sistemini değiştirselerdi bari.
  • Efsabe oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.