Şimdi Ara

LG G2 ülkemiz fiyatları belli oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
11.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mk2kill kullanıcısına yanıt
    arkadaşım

    biz bu telefonu s4 ve htc one ile karşılaştırıyoruz ki bu telefonlar piyasaya 2000 liraya çıktı.

    Şimdi lg çok iyi bir stratejiyle daha yüksek özellikleri olan bir telefonu 1500 lira gibi bir fiyata sunacak.

    İşte biz bunu karşılaştırmasını yapıyoruz. Sen başka şeyden bahsediyorsun.
  • LG den guzel hamle rekabet kizişacak 2000 giriş neymiş gorsun bazi firmalar.

  • Helal Olsun gerçekten alkışlıyorum.
  • Fiyat çok iyi
  • şarjı da iyi gidiyor acaba Note III yerine alsam mı?
    Ama yine de ı-ıh ya bilemedim.
  • teknosa gibi bir firma, bu fiyattan satıyorsa, diğer teknoloji mağazaları ve online alış-veriş sitelerindeki fiyatı daha uygun olur :)

  • Tam Lg Optimus G Pro arifesinde iken sen şimdi ne kafa karistiriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg fiyat da rekabetin önünü açmada öncülük etti,lg optimus ve optimus proların Fiyatları da geri çekilecektir muhakkak helal olsun lg ye diğer şirketlere ders olsun

  • İsteyince oluyormuş demek.Artık akıllı telefonları donanım dışında fiyatları ile de yarışması biz tüketicilerin yararına olur.LG'nin bu başarılı fiyat hareketini umarım Samsung,IPhone ve Sony tiye alır.Yoksa aç gözlü yabanilerin fiyat politikasına boyun eğeceğiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk2kill

    uretim maliyeti 250 dolarin altinda olan bir telefon icin 1599tl ye satiliyor diye sevinir olmusuz.vay memleketimin haline. kaziklanmaya o kadar alismisizki kazik daha kcuck olunca sevinir olmusuz.daha 2-3 sene evvel 1500 liraya telefon mu olur diyor du herkes.

    500tl ye bile telefon alma gucu olmayan zihniyetler getirdi bu memleketi bu hale, ne zaman uyanicaz merak ediyorum, zenginden alip fakire vermek robin hooda has sanirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi fiyattan giriş yapacak helal olsun Lg'ye diğer firmalara örnek teşkil eder umarım...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburak

    bir teknoloji mağazasında satış danışmanıyım LG nin Türkiyede berbat bir servis anlayışı mevcut satışın yanında müşteri hizmetleri kısmınada bakıyorum bir müşterim optimus VU almıştı LG ile anlaşmalı olduğumuz zamanlarda zaten sonrasında LG ile anlaşmayı bitirdik Optimus VU yu değiştirmediler Board değişti müşteri kabul etmedi 15 20 günlük cihaz sonrasında tekrar gitti geldi Muadil cihaz olarak Nexus 4 ü gördüler ki 16 GB dahili hafızası var ...

    müşteri bedel iadesi istiyor fln çok karışık durum ve hala müşteri çözümleyemedi LG süründürüyor bu kesin benzer zamanlardsa 2 haftalık note 2 vardı kapasitif tuşlar bozulmuş müşteri servse birebir götürmüş zorda olsa değişim raporu almış ve bizzat mağazamdan NOTE 2 sıfır değişim raporuna binayen teslim ettim ...

    Nexus 4 alma planım vardı onun yerine Galaxy Nexus aldığıma öyle şükrediyorum ki LG nin Türkiye operasyonu ile asla yürümezdi ... Kanser olup giderdim...

    LG Türkiye sen bana sor..Bir daha LG mi..Allah korusun...Yada LG alıp Allah ım ne olur bozulmasın diye dua etmek lazım...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk2kill

    uretim maliyeti 250 dolarin altinda olan bir telefon icin 1599tl ye satiliyor diye sevinir olmusuz.vay memleketimin haline. kaziklanmaya o kadar alismisizki kazik daha kcuck olunca sevinir olmusuz.daha 2-3 sene evvel 1500 liraya telefon mu olur diyor du herkes.

    Bu tip yorumlar imalat maliyetlerinden, üretimden hiç haberiniz olmadığını gösterir. Hemen her üretilen mal, son kullanıcıya gelinceye kadar maliyetinin üç-beş katına çıkar. Dünyadaki sistem bu, kabul etmek lazım. Vergisi var, depolaması var, taşıması var, toptancısı var, perakendecisi var, üretici var... Bunların hepsi para kazanmalı ki bu işi devam ettirebilsinler. Zira bu ekonomik düzen sayesinde siz/bizler de geçimimizi sağlarız. Kimimiz zaten bu sistemin içinde görevlidir, kimimiz verilen vergilerle geçinen devletten maaş alırız.

    Eğer aradakiler para kazanmasaydı mal size ulaşamazdı zaten. Bu domates için de böyledir, otomobil için de.

    Diğer yandan asgari ücretin iki katına (hatta 3 katı olanlar da var) telefon almak ülkemiz için çok ironik, bu da ayrı mesele. Altını çizmekte yarar olan bir nokta da var. Bunun piyasaya sürülmesi aynı konu, alınması ayrı konu. Gerçi, neyi tartışacağız ki, kimilerinin geliri yada ihtirası (isteği) daha yüksektir alır.




  • Vay be fiyata bak note3 düşünüyordum ama bu lg kafami karistirdi simdi helal olsun iyi fiyatt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurol

    quote:

    Orijinalden alıntı: mk2kill uretim maliyeti 250 dolarin altinda olan bir telefon icin 1599tl ye satiliyor diye sevinir olmusuz.vay memleketimin haline. kaziklanmaya o kadar alismisizki kazik daha kcuck olunca sevinir olmusuz.daha 2-3 sene evvel 1500 liraya telefon mu olur diyor du herkes.
    Bu tip yorumlar imalat maliyetlerinden, üretimden hiç haberiniz olmadığını gösterir. Hemen her üretilen mal, son kullanıcıya gelinceye kadar maliyetinin üç-beş katına çıkar. Dünyadaki sistem bu, kabul etmek lazım. Vergisi var, depolaması var, taşıması var, toptancısı var, perakendecisi var, üretici var... Bunların hepsi para kazanmalı ki bu işi devam ettirebilsinler. Zira bu ekonomik düzen sayesinde siz/bizler de geçimimizi sağlarız. Kimimiz zaten bu sistemin içinde görevlidir, kimimiz verilen vergilerle geçinen devletten maaş alırız. Eğer aradakiler para kazanmasaydı mal size ulaşamazdı zaten. Bu domates için de böyledir, otomobil için de. Diğer yandan asgari ücretin iki katına (hatta 3 katı olanlar da var) telefon almak ülkemiz için çok ironik, bu da ayrı mesele. Altını çizmekte yarar olan bir nokta da var. Bunun piyasaya sürülmesi aynı konu, alınması ayrı konu. Gerçi, neyi tartışacağız ki, kimilerinin geliri yada ihtirası (isteği) daha yüksektir alır.


    ben size uretim maliyetini yazdim zaten. Bunun ustu stokcu ; ithalatci kari ; vergi vs. Kaldiki uretim maliyeti ustune gelen maliyetler yeni ortaya cikmadi. Bundan 3 sene once de vardi . 10 sene once de vardi. 20 sene once vardi. Nexus 4 gibi ust duzey bir telefon 300 dolardan satilarak hala LG ye kar getirebiliyorsa gerisini siz dusunun artik. O yuzden her uretilen mal 3-5 katina cikar diye sacmalamadan once iyi dusunmek gerekir.onunuzde boru gibi nexus 4 ornegi var.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk2kill -- 14 Eylül 2013; 11:07:18 >




  • Cidden cok iyi fiyat. Basarili bi hamle olur umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane olabilir bu fiyatla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3'ün Türkiye ön sipariş fiyatı 2,199 TL... Üstelik Distribütör garantili fiyatı... Çok fazla... umarım gerçek anlamda "resmen" giriş yaptığında bu fiyattan olmaz... G2'nin 32GB'lık versiyonuyla bile karşılaştırınca 400 TL fark var..
    http://www.avrupatr.com/SAMSUNG-Galaxy-Note-3-ON-SIPARISLI-URUN%2CPR-2597.html?ref=akakce&v=1.20.1

  • LG rakiplerine belden aşağı vurmuş, mis gibi telefon al rahatına bak. Tek eksiği yazılım desteği. Bunun için ne yapacaklar bakalım.
  • Ön sipariş bittikten sonra fiyatları yukarı çekme ihtimalleri nedir sizce? Şu anda adamlar o donanımı çok ucuzdan veriyorlar, sürümden kazanırlar. Rakip de yok ortada çünkü. Ama Note3, Z1, Z Ultra, hepsi mağazaları doldurduğunda bu fiyatta kalacaklar mı acaba...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.