< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVizit -- 9 Mart 2024; 0:26:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam merhaba bahsettiğiniz klima bu mu? Bizde salon için arıyoruz bir klima ama fiyat iyi geldi, migrostanm alınca kurulum yapıyorlar değil mi? https://www.migros.com.tr/samsung-ar35-ar12txhqbwksk-12000btu-a-klima-p-25586d0 https://www.hepsiburada.com/vestel-flora-doga-inverter-122-12000-btu-wifi-klima-pm-HB000018TKUV bu 2 klima arasında kaldım ama samsung daha iyidir diye düşünüyorum? hiç anlamadığım bir konu :) edit: ssepete eklediğimde stokta kalmaadıgını gördüm migrostan kaçırdık yani sanırım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 9 Mart 2024; 18:33:15 > |
Hocam samsung klimayı Samsung üretmiyor olabilir. Dolayısıyla markadan çok üreticiye ve yorumlara bakın derim. Üreticisi midea olması lazım. Ve alüminyumdu galiba içi ve borular. Komple bakır olan klimalara bakın derim. Bu doğrultuda LG aldım ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
- Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. |
5 adet Gree 24000 BTU pulat veya aphro almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam daha bi kac ay önce aldık 18lik samsung windfree çoğu marka kendi üretimi değil zaten ama samsungun kaliteside gözlemlediğim kadarıyla iyi tüm sistemin boruları bakır ve dış üniteyi plastik diyenlerde vardı oda tamamen metal ve 5 metre bakır boru çıkıyor içinden bilginize linkteki cihaz https://www.evkur.com.tr/samsung-wind-free-premium-18000-btuh-yeni-split-klima-frh1412z4f-frame50 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 15 Mart 2024; 19:14:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bizde alırken ona dikkat ettik hocam özellikle baktım iç ünite dış ünitede bakırdı servisteki arkadaşta belirtti samsung kaliteyi artırdi dedi yeni modelleri guncellediler tamamen bakıra geçtiler dedi bende onlarin yalancısıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
- Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. |
mult spilit klima bu ürünleri tavsiye edermsiniz alabilirmiyim. salon + 2 oda için düşünüyorum. Baymak Elegant Prime Multi 27 1x3 Dış Ünite https://www.kombicenter.com/urun/baymak-elegant-prime-multi-27-1x3-dis-unite |
|
Merhaba arkadaşlar klima arıyorum. Hiçbir şey bilmediğim için tavsiyeye ihtiyacım var. tek şartım çok sessiz olması ve ısıtma fonksiyonunun iyi olması. Vestel Flora'yı düşündüm ama yorumlarda çok gürültülü olduğu söyleniyor. bütçem 20.000 ve konya'da yaşıyorum. |
|
Merhaba herkese, Sadece sogutma icin kullanilacak, 9000 BTU (veya 12000 de olur), ve en onemli kriteri sessizlik (yatak odasinda kullanilacak) klima tavsiyenizi ogrenebilir miyim? |