Şimdi Ara

iOS 12 ile iPhone’lara gelecek olan en kullanışlı 10 özellik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 5s ios 12 gelmesi bir şey değiştirmiyor çöp tü dahada çöp olacak hızlanacak diye kanip güncellemeyin kız arkadaşımın 2 aylık swap 5s i hixlansin diye ios 12 yaptim değişen pek bir şey olmadı kendi 6s cihazım baya hizlandi oda bir gerçek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruplanmış bildirimlerden bahsedilmemiş, kullanımı en çok artıran şeylerden biri de o.
    Akşam takip ettiğim bir maç var mesela, bir sürü bildirim gelmiş gol oldu kart oldu maç bitti maç başladı vs. Ve işin kötüsü bunları toplu kapatayım desen arada başka uygulamaların bildirimlerinin de kaynaması ihtimali var. Gruplanınca tek hareketle tüm maç bildirimlerini yollayıp diğer uygulamaların bildirimlerini rahatça görebileceğiz.

    Sanal mezura da ne zamandır istediğim bir özellikti. Günlük hayatta bir şeyin tahmini boyutunu ölçmek gerekiyor, yanımda da metre vs. yok. GSMArena'ya girip benim telefon kaç santimdi ona bakıp onunla ölçüyordum. Şimdi kameranın kolayca tam boyutu verecek olması çok güzel.

    Onun dışında kamera özellikle geceleri flaşla çekersen canından bezdiriyor insanı. Tuşa basıyorsun odaklaması flaşı yakması falan derken insanların verdiği poz bozuluyor, umarım dedikleri gibi hızlanmıştır.

    Siri kısayolları nasıl olacak bilmiyorum. Mesela benim hayalimde şu var, ev modu diyeceğim otomatik hücresel veri ve bluetoothu kapatıp wifiı açacak. Araba modu diyeceğim Wifiı kapatıp hücresel ve bluetoothu açacak vs. Tek komutla birden fazla eylem yapıyorsa işe yarar.

    Son olarak akıllı telefonlarda zaten yapılabilecek çoğu şey yapıldı, modeller bile daha hızlı telefon daha iyi kamera olmaktan ileriye gidemiyor yıllardır. Adamlar da yıllarca söylendiğiniz gibi sağı solu değiştirip telefonu yavaşlatmak yerine tam tersi hızlandıracak, performans artıracak bir güncelleme yapmış yine söyleniyorsunuz.
    iOS değişikliklerinde telefonun hızlanması bir ilktir. Genelde örneğin 9.3'ten 10'a geçtiğinizde yavaşlardı. 10 içinde arttıkça yani 10.0-10.1-10.2-10.3 hızlanırdı, 11'e gelince yine yavaşlardı.Adamlar ilk kez bir iOS geçişinde telefonu hızlandırıyor yine laf söylüyorsunuz.




  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    ip 7 plus ios 11.4 kullaniyorum. resmen kapali kutu. 7yil android kullancisiyim. iso 12 ye jail break geliyor diyorlar .eger resmi jail break gelmezse iosa elveda iphone note 9 alicam. 4 aydir resmen kapali kutu kullaniyom

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    arkadas sebibi de bas baya ortada.esgi zamanlarda kolayca jail break olan iphoneler ios 11 gömülup gitdi resmen. simdi de shifdelete sitesinde ios 12 ye jail break geliyo diyor sahifa var bakalim ne olcak ama hiç inanmak gelmiyo insanin kapali kutu iste

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 cihazimda 10.3.3 versiyonunu kullaniyorum. Gayet memnunum, yag gibi akiyor cihaz. 11'e gecmedim, 12'ye de gecmeyi dusunmuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 12 de yeni gelen 10 özellik,jailbreak ile yaptığın bir özelliğe bedel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi şu an bildirimlerdeki gruplama özelliği.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.