Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.577
Cevap
93
Favori
697.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben iPad pro 9.7" ye yükledim ama kulaklıklara ses vermemeye başladı cihaz. böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Video ve muzik denemedim ancak dun aksam facetime aramasi yaptim ve kulaklıklar çalışıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 10'u denedim birgün boyunca 5s'te, ben bu kadar berbat bir ios görmedim resmen android olma yolunda ilerliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MajestiC

    Öncelikle cihaz yedeği ve yazılım dosyasını birbirinden ayırmak gerekir, farklı şeylerdir. Yedek, sadece kullanıcı ayarları ve verilerini kapsar. Yedek aldığınız an cihazınız ne durumdaysa, yedekten yükleme yapınca cihaz komple o duruma gelir. Yedekleme işlemi ios sürüm dosyalarını kapsamaz. Ayrıca farklı major sürümlerde alınan yedekler kurulmaz. Mesela ios 9 da aldığın yedeği ios 10'a yükleyemezsin...

    Dönebileceğin (şun için sadece 9.3.2) sürümü ya manuel indirmelisin yada cihazı DFU moduna alıp geri yükleme yaparak itunes'un indirmesini sağlamalısın. İlk işlem çok daha pratiktir ve DFU modundan hiçbir farkı yoktur...

    ipsw.me adresinden cihazını seçip 9.3.2 sürümünü indir.

    İndirme işlemi tamamlanınca, sisteminde son sürüm itunes kurulu olduğundan emin olarak cihazını bilgisayara bağla. Itunes'da cihazını göreceksin. Cihaz menüsüne girince sol tab menüde özet bölümüne tıkla. Sağ tarafta cihaz bilgilerin, güncelleme ve restore penceresi var. Klavyeden shift tuşuna basılı tutup geri yükleye tıkla. Pencere açılacak, indirdiğin ipsw dosyasını seç. Cihaza 9.3.2 sürümü yüklenmeye başlar. Yükleme bitene kadar itunes açık kalsın. Yükleme tamamlanınca itunesda Hoş geldiniz sayfasında yedekten yükle veya yeni bir iphone olarak ayarla seçeneklerini görürsün. Son aldığın yedeği seçip ilerle. 2-3 dakika içinde cihazın tamamiyle yedek aldığın hale dönecek. Kolay gelsin....

    Bu olay (ipsw) garantiyi etkiler mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • micozb kullanıcısına yanıt
    2,5 senedir kullanıyorum telefonu.İlk defa böyle bir fantaziye kalkıştım :) Yorumunuzu geç gördüm malesef.Suan kurulum aşamasında ama telefon bildiğin yanıyor.İlk defa telefonu bu şekilde ısındıgını gördüm.Suan bir tedirginlik var açıkcası
  • Bende 5s kullanıyorumda suan yukledim.Sarj durumu iyi olursa kalmayı dusunuyorum.Zaten yıllar sonra beta surum yuklemişim biraz cefa cekeriz :)
  • şu an bende 9.3.3 beta var 10 beta verildiğinde yükleye biliyor muyuz arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkbey

    şu an bende 9.3.3 beta var 10 beta verildiğinde yükleye biliyor muyuz arkadaşlar

    bilgisi olan yok mu arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk günden itibaren kullaniyorum 6s plus modelde. Cok fazla hata var kasma var takilma var donma var. Bunlarin bir cogu beta 2 ile yok olacaktir. Sabretmeye karar verdim beklemedegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ilk mesajına hangi hareket ile hangi işlem yapılıyor(mesela ana ekranda yukarı kaydırma gibi), bir de bu sürümün kronik sorunları nelerdir, günlük kullanıma uygun mudur, bunlar eklense iyi olmaz mı? Yedek aldım ama hala kararsızım yükleme konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • micozb kullanıcısına yanıt
    temiz kurulum falan yap istersen bende 5s kullanıyorum o derece sinir edicek donma kasmayla karşılaşmadım bir iki önemli hata var onlar haricinde günlük kullanımda sıkıntı çıkartmıyor
  • Cihaza yapılan hiçbir yazılımsal işlem (jailbreak dahil) garantiyi etkilemez...

    İndirilen tüm ipsw'ler remi Apple yazılımıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 16 Haziran 2016; 19:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik apple saçmalıkları.


    -olağan şeyi saçma sapan bir hale getirip eski sürümü kastırma ( pazar stratejisi denir buna ama kullanıcıyla ... geçmekten başka birşey değil .)

    -ayarlarda ihtiyaç olan ufak çaplı birşeyi update lenmiş sürümde değilde bir sonraki yeni ana tanıtımda sergile


    bunu 5s-ios7 kullanıcısı olarak söylüyorum ( ios 8 9 10 tırt benım ıcın, hele ki 7 de getirebilicekleri çok basit özellikleri 8 de cok matah birşeymiş gibi sergilediklerinden beri.
  • Kilit ekranı hariç diğer özellikler güzel olmuş. Ancak ki ekranı saçmalığı canımı sıktı. iOS 9 da duracakmışım gibi geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar kullandığım en iyi beta1 sürümü. Hepsiburada uygulaması hariç problem yaşamadım. Kilit ekranından 3d touch ile cevap yazabilmek hoşuma gitti. Kaldı ki ios 9 un betalarından daha sağlıklı çalışıyor. Bazı arkadaşlar siyah ekran problemi yaşamış, ben yaşamadım. Temiz kurulum da yapmadım direk otadan kurdum. Cihaz 6s.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj 1 gün yerine 12 saat gidecek desenize..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool Boy kullanıcısına yanıt
    6s için konuşuyorum. Şu an %69 kalan şarj. Beklemede 7.20dk kullanım 2.30 dk. Bence şarj olarak kötü bir durum yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece mesajlara mı yansıyor yoksa WhatsApp gibi uygulamalar da kullanabiliyır mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Whatsaptada cevap veriliyor Hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda kesinlikle yanılıyorsunuz.
    Apple özellikle jailbreak konusunda çok hassas ve ingiltere hariç ( nedenini bilmiyorum ) tüm satış sözleşmelerinde şu ifade yer alıyor.
    "Under “Exclusions and Limitations” in the One Year Limited Warranty for Apple products, it says that the warranty doesn’t apply “to a product or part that has been modified to significantly alter functionality or capability without the written permission of Apple,” and jailbreaking can easily fit under this category."

    Burada çıkabilecek 2 sonuç var.
    1- asla ve asla jailbreak yapılmış garanti kapsamında bir telefonla apple teknik desteğe gitmeyin. ( jailbreak sonrası telefona güncel orjinal sürümü yüklerseniz sorun kalmaz diye yazıyor makaleler)
    2- lisanslı geliştirici beta kullanıcısı değilseniz eğer ( yani senelik olarak apple'a 100 usd ödemiyorsanız ) OTA'dan yada pc üzerinden kablo ile yüklediğiniz her yazılım telefonu garanti dışı bırakır. Public beta tester sözleşmesini okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.