Şimdi Ara

Huawei Honor 6 akıllı telefon video inceleme 'Huawei'in iddialı telefonu mercek altında' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uçan tekme

    objektif bir değerlendirme olarak görmedim.telefonu öldürmüşsün resmen.

    diğer telefonlarda radyo nun r sinden bahsedilmez bu telefonda en başta olumsuz bir özellik diye bahsediliyor.çoh enteresan.(ayrıca telde radyo var)
    radyonun olmaması olumsuzluksa bunu her telefon incelemesinde de en başta söylemen lazım.diğer telefonları incelerken.

    çok övülen mx4 pro da mali t628 var 2k ekranda.bunda da mali t628 var 1080p de

    bilimsel bir araştırma göremedim açıkcası.foto kötü deniliyor.neye göre kötü?

    bu telefonu bide objektif bir teknoloji editöründen izlemek lazım alıp almamaya karar vermeden önce.

    Merhaba,

    Hem bu videoyu hem de diğer videoları izlemeden, kusura bakmayın ama "çamur atayım belki izi kalır" tarzında saygısızca bir yorumda bulunmuşsunuz.

    1- FM radyo konusu;

    Buyrun size son örnek. Samsung Galaxy Note 4 incelemesi; 1 dakika 40 saniyeden sonra dikkatle izleyin lütfen. Aynı Honor 6 incelemesinde olduğu gibi teknik özellik tablosundan hemen sonrası yani.

    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-Note-4-video-inceleme-Daha-hizli-islemci-daha-fazla-piksel-ve-metal-cerceve-bir-arada.htm

    * Ayrıca telefonda radyo yok demiyorum, donanım olarak var ama ülkemizde kapalı ve açılmayacak. İsterseniz bunu Huawei Türkiye Ofisine de sorabilirsiniz. Keşke "kendinizi kötü duruma sokmadan önce videoyu iyice izleseydiniz."

    2- MX4 Pro için vay canına GPU'su o ekrana yetmiş diye bir yorum yaptığımı mı gördün bu incelemede. Gördüysen göster lütfen, hatırlayamadım ? Kaldı ki graifk performansı için de genel kanaatim olarak daha iyi olmalıydı yönünde. Yoksa oyun oynatamıyoruz diye bir yorumumuz söz konusu değil.

    * Unutmayın lütfen, her donanım her telefonda aynı performansı göstermez, arayüz/yazılım ve donanım arasındaki uyum ve en güncel sürücüler performans konusunda fark yaratabilecek önemli unsurlardır.

    3- Yaptığım incelemeler analitik değerlerlere dayanır. Sen Türkiye'de hangi video incelemede "CPU, GPU ya da Web" tabanlı ayrı pil süreleri gördün, sanırım görmedin değil mi

    4- Fotoğraf derken kameradan bahsediyorsun sanırım, ifade yanlışını düzelteyim. Fotoğraf kalitesi için kötü demiyorum alanı memnun eder diyorum, video kalitesi ise beklentilerin altında diyorum. Neye göre diyorum bugüne kadar yaptığım pek çok incelemede elde ettiğim deneyim ve elimdeki diğer cihazların sunduğu performansa göre. Kaldı ki çektiği görüntüler ham halleriyle haberin altındaki galeri de var. Siz de karşılaştırabilirsiniz.

    Objektiflik konusuna gelince, beni bilen bilir.

    İyi günler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Kaliteli bir inceleme olmuş , teşekkürler.

  • güzel inceleme

  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Abi peki iki telefonuda inceleyen birisi olarak performans ve pil performansının hangisini daha iyi buluyorsun acaba Honor 6 mı Mx4 mü
  • Yedinci dakikada Greenbox'ın aziliğine uğranmış, telefon ekranı tamamen transparan ve logolar havada duruyor gibi
    elinize sağlık, emek verip incelemede bulunmuşsunuz.
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim siparişi nerden verdin acaba bide Türkiyede misin sen?
  • glceemre G kullanıcısına yanıt
    Almanya da ki arkadaşım getiriyor, :)
  • Touch Plus destekli ekran koruyucu alırsanız sanal tuşa ihtiyacınız kalmaz.
    Huawei Honor 6 akıllı telefon video inceleme 'Huawei'in iddialı telefonu mercek altında'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi bey bu güzel inceleme için teşekkürler..

    Honor 6 resmi web sitesinde ekran oranını farklı gösteriliyor ve bende sizinkinden farklı biliyorum sanırım bir yanlışlık söz konusu.
    (Compact design with a 2.86 mm ultra-thin frame and a 75.7% screen-to-body ratio)

    Ayrıca biliyorsunuz rekabetçi fiyatlar nedeni ile Huawei birde TRT bandrol vergisi ödememek için telefonlarına radyo uygulaması koymuyor fakat uygulama APK'sını indirip bu özelliğe kolayca kavuşulabiliyor. Bunu belirtmekte fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felixamor

    Erdi bey bu güzel inceleme için teşekkürler..

    Honor 6 resmi web sitesinde ekran oranını farklı gösteriliyor ve bende sizinkinden farklı biliyorum sanırım bir yanlışlık söz konusu.
    (Compact design with a 2.86 mm ultra-thin frame and a 75.7% screen-to-body ratio)

    Ayrıca biliyorsunuz rekabetçi fiyatlar nedeni ile Huawei birde TRT bandrol vergisi ödememek için telefonlarına radyo uygulaması koymuyor fakat uygulama APK'sını indirip bu özelliğe kolayca kavuşulabiliyor. Bunu belirtmekte fayda var.



    Merhaba,

    İncelemeyi beğendiğinize sevindim, arka planda çok emeğim var takdir görmesi güzel.

    Ekran oranı konusunda her kaynakta farklı veri geçiyor, GSM Arena da benim gibi %70 civarı bilgi vermiş.

    Kesin olan şu ki, ekranın kasaya oranı olarak en iddialı telefonlardan biri değil, kaldı ki bu bir istatistiki veri agresif bir orana sahip değilse cihaz, gerisi çok önemli olmuyor analizlerde.

    Radyo olayınca gelince, bahsettiğinz yöntemin yasallığı da tartışmaya açık. Hatta sırf bu yüzden Huawei'in radyo özelliğini açılamayacak şekilde kapattığını öğrendim, yani bunu söyleyen ben değilim, Huawei Türkiye.

    Teşekkür ederim.




  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    Hayat sana güzel :D
  • Artık gelsin be abi gözümüz yollarda kaldı aylardır bekliyorum bu teli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme için teşekkürler videoyu izlemeyen okusa bile telefon hakkında fikir sahibi olabilir. huawei de meizu dan örnek almalı en azından fiyat konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon....

  • huawei'nin alınabilecek iki telefonundan biri (diğeri mate2).bekliyoruz.
  • bytradm B kullanıcısına yanıt
    Ucuz olamaz biri Mid-Range orta segment, diğeri Flagship Amiral gemisi.. Ama çokta büyük rakamsal farklar olacağını da sanmıyorum.
  • kartalaraz kullanıcısına yanıt
    Huawei Honor 6 da özel jelatin var onu takıp ayarlardan aktif edince tuşlar ekran dışına geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 aydır jiletin ve kılıfı ile beraber kullanmakta olduğum siyah renk çok temiz pasaport kayıtlı(kayıt evrakları duruyor) honor6 model tek hat telefonumu başka telefon aldığımdan dolayı 1050 TL ye satışa çıkardım..İlgilenenler özelden pm atsın
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    hem pilde, hemde performansta artış oluyor. antutuda 41000 küsür alırken 720p ye geçince 45000 üzeri skor alıyorum. sürekli 720p ile kullanıyorum ve cam gibi görüntü sağlıyor. sonuçta sadece 5" bir ekrandan bahsediyoruz
  • H60-L12 modelini kullanıyorum. radyo uygulamasının olmadığından bahsedilmiş . cihaz emui 2.3 ile geliyor fakat ben açar açmaz emui 3.0 a güncelleme yaptım. ayrıca bir apk falan yüklemedim radyo hep vardı benim telefonda ve gayet güzel bir şekilde çalışıyor.
    sanal tuşlar bana göre kullanışlı. kaldı ki bu telefonda bu tuşlar sabit değil. küçültüp ekrandan kaldırabiliyor ve istediğiniz zaman aşağıdan yukarıya doğru parmağınızı sürükleyince tekrar görünür yapabiliyorsunuz. ayrıca diğer arkadaşların belirttiği gibi TouchPlus Smart Screen Protection Film sayesinde alttaki boşluklara kapasitif tuş imkanı getirebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2/?t=0&width=120&text=0&path=https://store.donanimhaber.com/3b/82/f8/3b82f85dac1e036f9ffd2e4bd3017c54.jpg

    ayrıca telefonu cihaz yönetimi açısından da çok başarılı buluyorum zira programların hangisinin arka planda çalışacağına, açılışta başlayacağına, izinlerine, bildirimleri vs. hükmedebiliyorsunuz. fazla güç tükeden uygulamalarıda size bildiriyor.
    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2/?t=0&width=120&text=0&path=https://store.donanimhaber.com/5d/1d/66/5d1d66f7d2c7466f856cf3c15df2bc08.jpeg

    yapmış olduğum antutu ve geekbench testlerini de ekliyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2/?t=0&width=120&text=0&path=https://store.donanimhaber.com/71/b9/61/71b961c0fc324cff3c80ba7bb55b1b73.jpeg
    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2/?t=0&width=120&text=0&path=https://store.donanimhaber.com/13/93/ea/1393eae26f16f87164c8a9f8f7fb42fe.jpeg
    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2/?t=0&width=120&text=0&path=https://store.donanimhaber.com/58/35/d1/5835d1756afdff87c76672f89f13dd72.jpeg

    cihazdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.