Şimdi Ara

HITLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

    waffen ss farkındaysan bu topikte bireylere hakaret eden bir tek sen varsın sen
    yani bir düşünce yada bir söz koymuyoırsun ortaya
    sadece sataşıyorsun
    açıkcası haklısın böğürtlen beyinliyim
    seni adama sayıp yanıt yazdığım için


    Yeni bi söz koymuyormuşum ortaya yazdıklarımı bi de at gözlüğü alıp dene istersen... Belki o zaman görürsün ne kadar tarihsel bilgi aktardığımı....
  • Le Pen: NAZİ İŞGALİ İNSANLIK DIŞI DEĞİL !


    Le Pen, sağcı gazete Rivarol’ün 7 Ocak sayısında yayımlanan açıklamasında, “Ülkemizi kurtarmamız gereken yalnızca Avrupa Birliği ve küreselleşme değil. Aynı zamanda kurtulunması gereken, ülke tarihi hakkındaki yalanlar, olağanüstü tedbirlerle korunan yalanlardır” dedi.

    Aşırı sağcı lider Le Pen, “550 bin kilometrekarelik bir ülkede kaçınılmaz olarak bazı falsolar yapılsa da, Fransa’daki Alman işgali dikkate değer bir şekilde insanlık dışı değildi” diye konuştu.

    YAHUDİLER “ŞOKE OLDU”

    Adalet Bakanlığı, Le Pen’in açıklamalarının yasalara aykırı olup olmadığının saptanması için bir ön polis soruşturması açılmasını istedi.

    Fransa’nın ırkçılık karşıtı yasaları, Nazi soykırımını inkar etmeyi suç sayıyor. Yahudi örgütlerin şemsiye kuruluşu CRİF de, Le Pen’in açıklamalarından “şoke olunduğunu” belirtti.

    Lep Pen daha önce de Nazi soykırımını tarihteki “bir detay” olarak nitelendirmişti. Nazilerin Fransa’yı işgal altında tuttuğu 1940-1944 arasında 76 bin Yahudi sınırdışı edilmişti.




  • BENDE SİZLERİ ANLAYAMIYORUM. DESEKKİ ARKADAŞLAR TÜRKİYENİN TARİHİ DEĞERLERİNİ ARAŞTIRALIM KİMSEDEN SES ÇIKMAZ KİMSE SAVUNMAZ BURDA HİTLER DİYE BİRBİRİNİZİ YİYORSUNUZ. HİTLERE BABA YAHUDİLERE SİNSİ DİYEREK ONU SAVUNAN BUNU SAVUNAN LAR. UGRAŞMAYIN BÖYLE KONULARLA HERKEZİN DOĞRULARI FARKLIDIR. O DOĞRULARI HERKEZ KENDİ BULSUN BİRİLERİ YOL GÖSTERİP GÖZ BOYAMASIN.
  • Evet canimasyon arkadaşımız haklı. Zaten yeterince fikirler söylenmiştir bu topicte. Daha fazla uzamasın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.