Şimdi Ara

Hepsiburada Tıkla Kazan'dan 1TL tablet kazandım, alamıyorum/vermiyorlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
7.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Hepsiburada Tıkla Kazan'dan Huawei Matepad 11 128GB Tablet-Klavye sepette 1TL kazandım ve saat 21:04 de Kazandığıma ilişkin sms aldım, ilgili sms aşağıdadır. Ürünü sepete eklediğimde 6.998,99 TL olarak yansıdığı için 1.5 saat müşteri hizmetlerine ulaşmayı denedim. En sonunda az önce ulaştım ve sistemsel bir hata olabileceğini belirtip destek talebi oluşturdu hanımefendi ve gelen smsi upload etmemi istedi. Kazandığıma ilişkin sms i ekledim ve konuyu kısaca özetledim. 23:59 a kadar düzetilmez ise hak kaybı mı yaşanacak diye sorduğumda acil olarak işleme aldırıyorum çözülmesi için elimden geleni yapacağım dedi müşteri temsilcisi. Daha sonra 23:59 a kadar sorun çözülmez ise hak kaybı mı olacak diye yineledim soruyu ve bu sefer zaten 22:00 a kadar dedi. Bende 23:59 a kadar olduğu yazıyor sms te ayrıca ben ürünü 21:04 te ekledim sepete fakat halen alamadım sorun benden kaynaklıl değil dedim. Yani ikinci soruşumda kıvırttı müşteri temsilcisi.


    Buraya özellikle yazıyorum ki herkes duysun ve bilsin gelişmeleri. Maalesef artık Türkiye'de bu tür olaylar çok sık olmaya başladı ve sosyal medya desteği olmadan da çözülmüyor.


    Gelişmeleri yazacağım, konuyu öne çıkartırsanız memnun olurum


    Not: Konu silinmesin herhangi bir şekilde lütfen, olası bir olumsuzlukta delil olarak kullanacağım saat itibariyle.


    Edit (güncelleme) 10 Ekim 2022:


    - 10 Ekim sabahı mesaj geldi, "yaşanan teknik bir sorun nedeniyle sms bilgisi hatalı paylaşılmış" şeklinde, mağduriyetiniz için 50 papel hesabınıza yatırılmış vs. yazmışlar. (Sanki bir daha alışveriş yaparım :)) Kısacası kazanma olayı hikaye, kılıfına uydurmuşlar olayı. Gerçekten sistemsel hata sebebiyle ödül çıkmış gibi sms gönderilmiş olsa bile bu olay bu firmaya yakışmadı. Birde olayı yine para ile çözmeye kalkıp 50 papel verdik diyorlar :) bu kadar can sıktıktan sonra tableti verseniz ne değişecekti ki. Hesapladım 2015 yılından bu tarihe kadar 65 bin küsür TL alışverişim olmuş, 2015 öncesini göstermiyor. Şu an da da aktif alışverişim var kargolar gelince hepsiburada defterini kapatıyorum. Hiç unutmuyorum, 3-5 yıl önce amazon ABD'de yanlışlıkla bir süreliğine playstation fiyatı hatadan dolayı çok düşük yazılmış ve yüzlerce müşteriler ürünü almıştı. Amazon hatayı belirtip fiyatı güncellemiş, özür dilemiş ve çok ucuza ürün alan müşterilere playstationları göndermişti. Nerede o firma nerede bu firma. Müşteri memnuniyetini hiçe sayan şirketler bence yok olmaya mahkumdur. Bir şirketin onuru ve prestiji paradan/maddiyattan daha değerli olmalıdır.


    Kimsenin başına bu tür vakit kaybı çakma ödül olayları gelmemesini umut ederek konuyu son kez güncelleyerek kapatıyorum.


    Sağlıcakla kalın, okuyan, öne çıkartan, vakit harcayan, destekleyen herkese çok teşekkür ederim. 2003 yılından beri üyeyim çok nadir yardım talep ederim ama ne zaman yardım gerekse mutlaka birileri burada yetişir. Hoşça kalın.




    Hepsiburada Tıkla Kazan'dan 1TL tablet kazandım, alamıyorum/vermiyorlar :)

    Bu alttaki resimde 1tl ye tabletin 23:59 a kadar olduğu ile ilgili kampanya koşulları resmi. Olurda kampanya 22:00 a kadardı derlerse diye ekliyorum.



    Hepsiburada Tıkla Kazan'dan 1TL tablet kazandım, alamıyorum/vermiyorlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corto -- 10 Ekim 2022; 21:46:38 >







  • bu oyunu yaparken bunu insanlara sunup vaat ediyorsun. Tıkla kazanın sayfasının en üst kısmında bunu reklam ediyorsun 1 lira diye, ozaman reklam etmeyeceksin. ediyorsan ve insanlara bu çıkıyorsa paşa paşa vereceksin. sistem de hata oluyorsa yine vereceksin. git sistemini düzelt Türkiyenin en büyük e-ticaret sitelerinin başında geliyorsun. ha burası Türkiye ! hak sahibide olsan hakkın yok deyip istedikleri gibi at koşturabiliyorlar HB'nin klasik tavrı.

    reis adamlar çekiliş yapıyor kazanıyorsun 1 tl (formalite olduğu için) ödeyip tableti alıyorsun. Sanki burada adam öylesine 1 tl almış gibi muamele yapmayın. Facebookda gezerken yandaki reklamlara tıklayıp 1tl ye tablet kazandınız yazısı değil sonuçta bu. Milyonlarca lira ciro yapan şuanda da bangır bangır tıkla kazan, çekiliş vs. reklamını yapan bir firmadan bahsediyoruz. adam kendisi bu reklamı yapıyor zaten. çekişe katılıyorsun çekilişte hepsipay, kupon, tablet vs. çıkıyor. bu arkadaşa da tablet çıkmış. tableti almak içinde 1 tl formalite ücret istiyorlar. bu mesajı atıyorsan o tableti vereceksin. 20 tl ye piyango alıp da paranı vermemesi gibi birşey. o zamanda 20 tl piyango bileti aldın 10 milyon tl para mı bekliyorsun diyeceksiniz ?

  • Bana da çıktı vermiyorlar malesef
  • Up
  • Vay be, çözülür umarım. Premium alırsanız daha hızlı ulaşabilirsiniz.
  • bir konuda 2 kişiye çıktıysa kodlarda hata yaptılar herhalde fazla dağıttılar :D
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

    Premium hesabım var zaten, ilk defa telefon ettim ama yaklaşık 1,5 saat sonra yanıt verdiler. Pek umudum yok konuyla ilgili ama bakalım artık, zaten çözmezlerse direkt premium'u iptal edip hesabımı da silerim. Çünkü eğer vermezlerse resmen bunun adı dolandırıcılıktır.

  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

    Size de mi bu tablet çıktı? yoksa başka bir gün olan başka bir hediye için mi yazmıştınız?

  • Üyelerin çok büyük bir çoğunluğa çıktığı bilgisi aldım müşteri hizmetlerinden. Yani gg
  • corto kullanıcısına yanıt
    Hocam, 1.5 saat ulaşamamanız gerçekten ilginç. Ben aradığımda max 1dk bile sürmemiştir. Çokta hızlı bir şekilde sorunum çözülmüştü..
  • İyi bari çıkan varmış ben kimseye çıkmıyor diye düşünüyordum, ilk basana falan mı veriyorlar acaba bilen var mı?
  • iyice zıvanadan çıktılar. parana çökse arkamızda duracak bir devlet kanunları yok çok ilginç

  • 50₺ papel vermişler utanmazlar cüzdana bakın sizde.
  • dün herkese bu tabletten çıkmış :)

  • Vay be hepsiburada.com gibi firmaya yakışmıyor. Tamam harici satıcılarda sorunlar olabiliyor ama kendileri bunu yapmamalı.

  • Mafya değilsen, dayın önemli konumda değilse bura Türkiye, hak mahrumiyeti yaşarsın maalesef.
  • Thh bir sey yapamaz mı
  • HB firması çöp gg kapandıktan sonra millet mecbur kaldı
  • Birde bunlar parayla bilet satıp çekiliş yapıyorlar.Bunların ne sözüne ne çekilişine itibar etmem...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.