Şimdi Ara

_-_-_-_-GRUP GAKGOŞ ELAZIĞ-_-_-_-_ 100. üyemiz paladin_v (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
63.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vay be ..amma elazıglı hemşerimiz varmış...
    herkese selam arkadaşlar...ben kadıköy de oturuyorum..
  • barisay gakgom hoş geldin. Bu listedekilerin yarısı İstanbuldan diğer yarısı Elazığ ve Türkiye geneli. Bende Üsküdar'dayım.
  • gakgoşşlar bende geldiiim:) eksik kalınırmı:) bende istanbulda öğrenciyimm gurbete düştüm:) benide listeye alınnnn:)
  • Muju gakgom sende hoş geldin. Kaçıncı sınıftasın. İstanbuldaki dh cilerin sayısı artmaya başladı.
  • @sL@N gakkom bende istanbuldanım/Fatih
  • haydi toplanalım...

    ben şu an Elazığdayım...

    ama imzama o resmi şu anlık koyamayacağım...

    iyi günler dilerim...
  • Hoşgldin nachfülbar gakgom. Önemli olan gönüllerin bir olması. Resim falan varsa senin çektiğin bizim hasretimizi biraz dindirebilirsin.
  • Haydi Gakgolar 20 ye ulaşamadık henüz. Bugünkü hedefimiz 20.
  • ELAZIĞSPOR'DA YÖNETİM KURULU ARAYIŞI.. -KULÜP ESKİ BAŞKANLARINDAN KARAMAZI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI



    Elazığspor eski başkanlarından Hayrettin Karamazı, başkanlığa adaylığını açıkladı.
    Karamazı,yaptığı açıklamada, belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun geçen hafta 'Yaklaşık 500 bin YTL hibe para yardımı ve şehirdeki parkometrelerin kulübe verilmesi' konusunda açıklama yaptığını hatırlattı.
    Açıklamadan sonra taraftarlardan kendisine yoğun şekilde baskı geldiğini ifade eden Karamazı, şunları söyledi:
    ''Bunun üzerine kente gelerek, vali Muammer Muşmal ve başkan Selmanoğlu ile görüştüm. Olumlu izlenimler edindim. Kulübün borçları vardı. Biz kendi hazırladığımız yönetim kurulu olarak bir milyon 200 bin YTL topladık. Başkan Selmanoğlu'nun vereceği 500 bin YTL'nin üzerine bir o kadar da koyarak, banka borçlarını kapatacağız. Temliklerden kurtardıktan sonra Elazığspor'un bir muhasebe sistemi olacak.''
    Banka borcu dışında yönetim kurulu alacaklarını da üyelerle görüştüğünü ifade eden Karamazı, ''Bu üyelerin alacakları konusunda anlaşmaya vardık. Cumartesi günü yapılacak kongrede aday olacağım. Yönetimimiz, teknik direktörümüz her şey hazır'' dedi.
    Elazığspor'da, 29 haziranda yönetim kurulunun toplu istifa etmesi ve olağanüstü kongre kararı almasının ardından 15 Temmuzda yapılan olağanüstü kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığından 22 Temmuz tarihine ertelenmişti.
    Karamazı, 2001-2002 futbol sezonunda kulüp başkanlığı yapmış, başkanlığı sırasında Elazığspor tarihinde ilk defa birinci lige çıkmıştı. Karamazı, takımın süper lige çıkmasın ardından 5 kasım 2002 tarihinde 11. haftada istifa etmişti.




  • Gakgolar bugün 14 te kaldık. Önce istanbulda sonra Elazığda bir dh buluşması ayarlayalım.
  • Doğma büyüme Elazığlı olup_şuan izmirde yaşayan hemşeriniz olarak DH GAKGOŞLARI'na gururla katılıyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brand_izmir

    Doğma büyüme Elazığlı olup_şuan izmirde yaşayan hemşeriniz olarak DH GAKGOŞLARI'na gururla katılıyorum..


    Gakgom hoş geldin. İzmire sevgiler. İnşallah bi 50 sayısına ulaşalım bakalım bi dh buluşma organize edecez inşallah.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sanchalf

    _-_-_-_-GRUP GAKGOŞ ELAZIĞ-_-_-_-_ 100. üyemiz paladin_v


    bu salak şey resmi açmıyor

    neyse elazığ hakkında ve tabii harput hakkında en detaylı bilgiyi alabileceğimiz site:

    http://www.elazig.org/default.asp

    _-_-_-_-GRUP GAKGOŞ ELAZIĞ-_-_-_-_ 100. üyemiz paladin_v


    harputun seyrine doyulamayan manzarası


    resmin sonundaki JPG harflerini küçültüp koy ama upload ettiğin resimde öle olmalı




  • RESİMLERDEN BİRİ BU.
    _-_-_-_-GRUP GAKGOŞ ELAZIĞ-_-_-_-_ 100. üyemiz paladin_v
  • Haydi bre gakgolar sizinde resimleriniz bekliyoruz.
  • ELAZIĞSPOR KULÜBÜNDE OLAĞANÜSTÜ KONGRE... -KİMSENİN ADAY OLMADIĞI KONGREDE BAŞKANLIĞA, SON DAKİKADA DİVANA LİSTESİNİ VEREN BAHRİ TURHAN SEÇİLDİ






    İddaa Lig A takımlarından Elazığspor'da, kulüp başkanlığına Bahri Turhan seçildi.
    3 oturum halinde yapılan ve daha önce kimsenin aday olmadığı kongrede başkanlığa, son dakikada divan kuruluna listesini veren Bahri Turhan getirildi.
    Öğretmenevi'nde yapılan kongrede ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongrede aday çıkmadığı için doğrudan dilek ve tememniler maddesine geçildi.
    Kongrede konuşan kulüp başkanı Mustafa Yıldız, 2 yıl önce göreve geldiklerinde ''İddaa'' ve ''Fortis Kupası'' gelirlerinin olmamasına, bugünkü gibi banka borçları olmasına rağmen sadece belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun destek sözü vermesi üzerine göreve geldiklerini söyledi.
    Yıldız, 2 yıl süresince şerefleriyle görev yaptıklarını belirterek, ''4,5 milyon YTL aldığımız borcu, 2,3 milyon YTL'ye indirdik. Arsalarımızı sattık. Takımı 2 yıl da şampiyonluğa oynatmışız. Başarının kralını yapmışız. Ama bizi övmeyin. Haksız eleştiri ve iftira yapmayın yeter'' dedi.
    Mayıs ayından bu yana başkanlığa kimsenin aday olmamasını eleştiren Yıldız, ''Grubumuzda en az borcu olan takımlardan biriyiz. Buna rağmen neden aday çıkmıyor? Mayıs ayından itibaren 11 tane futbolcumuza talip çıktı. Biz bunları satıp borcu kapatabilirdik ama gelecek olan yönetimi düşündük. 4-5 takviyeyle başarılı olacak bir takım oluşturduk'' diye konuştu.
    Yıldız'ın konuşması sırasında salona, adaylığı konuşulan Bahri Turhan girerek, divana yönetim kurulu listesini verdi.

    -TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ-

    Turhan'ın verdiği listenin 30 kişiden oluşması üzerine divan kurulu, tüzüğün, ''Yönetim kurulu 15 kişiden oluşur'' maddesinin değiştirilmesi gerektiğini belirtti.
    Divan kurulu, söz konusu maddenin değiştirilmesine yönelik önerge verilmesi için ara verdi. İkinci oturumda bu yönde verilen önerge oylanarak, kabul edildi.
    Kürsüye gelen Bahri Turhan, başkan Yıldız'ın büyük emekler verip, mücadele ettiğini, kendilerinin de aynı davranışı sergileyeceklerini söyledi.
    Bu ana kadar beklemelerinin nedeninin listelerin çatışmasını önlemek olduğunu ve belediye başkanı Selmanoğlu'dan onay aldıklarını belirten Turhan, şunları söyledi,
    ''Kulübün 2 milyon 300 bin YTL borcu var. Bu borca, kongre tarihi ertelendikten sonra geçen 2 aylık süre içerisinde personel giderleri gibi harcamaların dahil olup olmadığını soruyorum. Banka temliği borcu var. Arkadaşlarımız, mallarını ipotek etmiş, para almışlardır. Dört ay daha dayanın. Aralık, ocak, şubat ayına kadar kendi çekimi vermek şartıyla bana müsaade edin. Çekimi götürüp, bankaya koyun. Yoksa arkasını yazdırın.''
    Başkan adayı Turhan, kendilerinin 500 bin YTL paraları bulunduğunu belirterek, ''Bu rakamla diyoruz ki dükkanı açalım, bize müsaade et. Geriye kalanını da belediye başkanından alarak hemen yatıralım. Bize aralık ayına kadar müsaade et. Bu işin altından kalkalım'' dedi.
    Banka borcu dışında, yönetim kurulunun 1,2 milyon YTL alacaklarının da olduğuna dikkati çeken Turhan, ''Bugün kendileriyle bir görüşme yaptım. Ne kadar hibe ederler, bilemiyorum. Bir miktar hibe ederlerse, bu makuldür. Ama ayda 25 bin YTL'yi hiç aksatmadan kendilerine verelim. Hem kulübü idare edeceksiniz, hem banka borçlarını ödeyeceksiniz, hem de şahsi alacakları ödeyeceksiniz. Peki daha nasıl yapalım? Bizi takdir ederseniz, başkan Yıldız muvafakiyet gösterirse, biz bu yönetime talibiz'' diyerek sözlerini tamamladı.

    -BAŞKANLIĞA TURHAN SEÇİLDİ-

    Bahri Turhan'ın konuşmasının ardından divan kurulu, yönetim kurulu aday listesinin çoğaltılması için ikinci kez kongreye ara verdi.
    Verilen aranın ardından yapılan seçimde, tek aday olan Turhan, kongereye katılan 74 kongre üyesinin oyunu alarak başkanlığa seçildi.
    Turhan'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
    ''Tuncay Avcıl, Akın Şatıroğlu, Mustafa Toraman, Mukadder Karaaslan, Cihan Telo, Burhan Taneli, Murat Mamur, Yasemin Açık, Meltem Hekim, Haluk Sertkaya, Cenk Yaşar, Kemal Karataş, Hakan Çakan, Bilal Dalgıç, Faruk Polat, Mehmet Bahadır, Sami Akipek, Veysel Demirci, Alper Bektaş, Abdurrahman Oğuz, Hakverdi İşlek, Yüksel Katı, Murat Yerlikaya, Hüseyin Çeşme, Sabahattin Yıldırım, Mehmet Taşçı, Cengiz Alınmış, Tekin Bulut ve Coşkun Çanakçı.''
    Elazığspor'da, 29 Haziran Perşembe günü yönetim kurulunun toplu istifa etmesi ve olağanüstü kongre kararı almasının ardından 15 Temmuz tarihinde yapılan olağanüstü kongrede yeterli çoğunluk sağlanamamış ve bugüne ertelenmişti.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: @sL@N

    Malatya topici varmı?

    onun yerine kofik topici yapsak olurmu

    bu arada bende elazığdayım bu topici görmem iyi oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhiFaT -- 23 Temmuz 2006; 18:08:22 >
  • hoşgeldin gakgom.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RhiFaT

    quote:

    Orjinalden alıntı: @sL@N

    Malatya topici varmı?

    onun yerine kofik topici yapsak olurmu

    bu arada bende elazığdayım bu topici görmem iyi oldu

    hea rıfat abiyi tanıyom Türkiye'nin en iyi host firması sayılır kendisi
  • İyi ozaman engin bilgilerinden faydalanırız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.