Şimdi Ara

Google LG Nexus 4 'En güncel, en hızlıyı isteyenlere' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
5
Favori
14.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZAViRA

    Piyasada olmayan telefonun incelemesini izleyip, 3 katı fiyata alabilmek için 3 ay fazladan bekliyoruz. Adaletini...

    Katılıyorum.Bu konuda bende kızıyorum satıcılara ama nafile .

  • telden nedense soğudum özellikleri çok iyi dendi ama ısınması hafıza kapasitesinin çok az olması pilinin çok gitmemesi nedenlerden birkaçı içinde isterse gtx 690 olsun yine ısındıktan sonra çok da kullanılmaz gibi

  • nedense telefon bi kalite hissi veremedi bna belki 350 dolar gibi ucuz bi fiyat duyduğum içindir :D

  • Cihaz üzerindeki performans gayet iyi görünüyor.. Yalnız bazı söylediğiniz garip şeylerden bahsetmek istiyorum, diyorsunuz ki, kutudan kulaklık çıkmıyor,, zaten isteyen kulaklılığını alır, verdiği ses iyi değil, zaten ses alanına konumlanmış bir cihaz değil, kamerası iyi değil, ama eh kabul edilir, tasarımı çok cancanlı iyi hoş ama hassas iyi korumak lazım (ki incelenen cihaz darbeyi yemiş görünüyor..), internet tarayıcı performansı iyi değil, ama pc deki chrome ile entegre o yüzden kabul edilebilir.. Cihazın en yüksek depolama kapasitesi 16gb. Hafıza kartı desteği olmadığını belirtelim tekrar. Üstüne basıla basıla 8gb alma hatasında bulunmayın işinize yaramaz deniyor, sanki 16gb tek başına çok yeterliymiş gibi.. Ki bu depolama kapasitelerinin hepside kullanıcıya ayrılmıyor dediğiniz gibi. Bunların hepsi de cihazin fiyatının düşük olmasına ve kabul edilebilir olmasına bağlanıyor. Tabi cihazın Türkiye fiyatı da nasıl olacak kimbilir.. (Ülkemizde de 8GB lik modeli 1400-1600 aralığı demişsiniz ki, bu özellikteki bir cihaz için kabul edilemez.) Eee yani, bunların dışında, bir cihazdan başka ne bekleyeceğiz o zaman.. Bir de cihaz bir süreden sonra çok ısınıyormuş; bunun neticisesinde de bazı testlerde oldukça düşük puanlar almış. Ayrıca ONE X'in pil performansı malumunuzdur, bu cihazın pil ömrü de aynı seviyelerdeymiş. Samsung Android cihazlarında desteklediği ve Nokia da da olan USB OTG'ya da yer verilmiyor.
    Gördüğüm kadarıyla telefonun diğer Android cihazlardaki düşük performansa karşı sunduğu işletim sistemi performansı yanında hiç bir üstün yanı yok.

    Şu cihazın Amerika fiyatına bu kadar da şaşırmamak lazım aslında..

    Anlaşılan cihazın sadece fiyatı etkilemiş ve hayati derece önemli unsurlar gözardı edilebiliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 11 Aralık 2012; 23:18:26 >




  • USB-Otg olayını koymamaları cidden saçma olmuş.

  • İnceleme çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Bu telefon bence çok uygun olduğu fiyatlarda bulundığı ülkeler dışında pek tercih edilmemesi gerek bir telefon most wanted performansı cidden şaşırttı donanımsal değil 4.2 nin tam optimize olmamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum umarım öyledir adreno320 diye yırtındıktan sonra böyle gülünç bir tablo komik olur çünkü
  • inceleme için teşekkürler

  • koskoca nexus 4 cikmis baslik golgede kalmis. en hizli en gunceli isteyene. nexus 4 bu ya. en hizli en guncel demek bu telefonu anlatmaya yeter mi? galaxy nexus ta en guncel ona bakilirsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ‬1‬

    koskoca nexus 4 cikmis baslik golgede kalmis. en hizli en gunceli isteyene. nexus 4 bu ya. en hizli en guncel demek bu telefonu anlatmaya yeter mi? galaxy nexus ta en guncel ona bakilirsa.

    Adam bildiğin başlığa takıldı ya Müdür biz haftalarca adam gibi bir Türkçe inceleme hasreti çektik. Şimdi çıktı gidip "bu başlık ne terbiyesizler !" mi diyeceğiz
  • bakalım ne kadardan girecek türkiyeye iyi bir fiyatla girerse f/p'nin kralı olur bu telefon
  • Nexus 4 olmuş abi ya

  • Neo V - Galaxy W - One V parasına Nexus 4 veriyorlar çıldırmamak elde değil.

  • mesut çevik kelin iyice bellli oldu,saç ektirme zamanı...

  • İnceleme çok güzel Mesut ve Erdi'ye Teşekkürlerimi sunuyorum detaylı bir inceleme olmuş SDN baştan sağma bir inceleme yapmıştı kalitenizi gene konuşturuyorsunuz DH'yi bu konularda tek geçerim bazı incelemeler geç olsa dahi sonuçta adam gibi telefon incelemesi yapan Teknoloji Haber siteleri çok az.

  • Mesut Çevik'in dediği fiyatlardan ülkeye girerse ithalatçılar ve operatörler kendileri kaybederler. 350 dolar satışı olan bir telefonun Türkiye satışı taş takla atsa o kadar olmaz.Kamera incelemesinde, köprüdeki çekimler gibi gece performansı da karşılaştırmalı sunulsaymış daha iyi olurmuş. Ayrıca bundan sonraki incelemelerde az ışıkta ve tam karanlık ortamda flaşlı video kayıt karşılaştırmaları olursa incelemeler daha şahane olur. Telefon gerçekten bu fiyatıyla diğer üreticilere örnek olması gereken bir telefon. Fiyatına göre barındırdığı teknolojiler ve ince detaylarla bu senenin en kullanıcı dostu telefonu. Umarım Google bu geleneğini sürdürür. bir Iphone 4s kullanıcısı olarak bu incelemede gördüğüm kadarıyla artık androidin hız konusunda iostan geri kalır yanı yok.Herkese iyi forumlar.

  • merakla bekledigimiz inceleme gelmiş
  • fiyatlar konusulurken "bi iphone5 fiyati 650$ en iyi telefon fiyatinin yarisi" dedi acaba gercekten bolemi dusunuyolar agizlarindan kacirdilar.

  • Bu yayında emeği geçen arkadaşlara 1000 kez teşekkür ederim.Ülkemin istisnasız en iyi teknoloji editörlerisiniz. Sizi eleştirenlerin adına sizden özürü ben 42 yaşımla diliyorum. Siz olmasaydınız bu ülke de olmayacaktı demek geliyor içimden....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10


    Adam bildiğin başlığa takıldı ya Müdür biz haftalarca adam gibi bir Türkçe inceleme hasreti çektik. Şimdi çıktı gidip "bu başlık ne terbiyesizler !" mi diyeceğiz

    fan clubu uyelerine yakismayan hareketler bunlar
  • 50 dakika yapmayın şu incelemeleri yahu, isteyen var istemeyen var. Ben şahsen 50 dakika oturup telefon incelemesi izlemek istemiyorum, bir çoğunda muhabbet ediyorsunuz zaten ve bildiğim şeyleri söylüyorsunuz. Telefonu sıfırdan tanımak isteyenler için güzel bir durum ancak benim için güzel değil mesela. Bu incelemelerin bir de kısa versiyonunu yayınlasanız 10-15 dakika çok güzel olur. Önerimi ciddiye almanız dileğiyle, çünkü bu benim için ciddi bir sorun, eminim benim gibi düşünen arkadaşlar da vardır. Sırf bu yüzden çoğu incelemenizi izlememeye başladım, sadece merak ettiğim cihazları izliyorum onları da ileri sara sara izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.