Şimdi Ara

GM Discovery 2 Hakkında Her Şey! 'ön inceleme' özel röportaj (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
10
Favori
62.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NFC Çipime vereceğin parayı keşke ram e yatırsaydın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda takılma olmadımı bana mı öyle geldi. bence ideal olmuş. fiyatı beklenmekte.
  • Evren Küçük kullanıcısına yanıt
    Android çok ram yiyor koy koyabildiğin kadar rami bi yerden sonra telefonda sadece internette dolaşıyosun zaten en önemli olay ram haline geliyor bu kadar tepkiden sonra ben olsam bi sonraki telofonu buna yönelik yaparım snapdragon 410(64 bit) + 4gb lpddr3 ram koyarım 5inch 720p ekran 3000 mah pil internette gez dolaş ve film izle şarjınbuzun uzub gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Firma bizi soysun sonrada helal olsun türk firması gelişiyor diyelim oh ne güzel 2 günde sarj soketi bozuluyo müdürleri bunun kendi hataları oldugunu kabul ediyor ama servis hala kullanıcı hatası diyip 50 tl alıyor sende gelip bunları savunuyosun helal olsun sana
  • Galiba ürün saf Android ile gelecek ya da Beta sürüm olduğu için ben öyle gördüm. Normal Discovery'lerde ayarlar menüsü Androidden bağımsız bir şekilde yapılmış. Aynı şekilde widget ekranı filan da bu şekilde. Çıkarsa Discoverymi satıp ilk alanlardan olmam. Çünkü hala bir güven sorunu var ortada. Telefonu alalı 4 ay oldu, Çok titiz bir şekilde kullanmama hala ne zaman bozulacak bu soket diye şizofrene bağladım. En azından bir yetkilinin ağzından bu hatayı doğrulayabilecek bir şeyler duyduk, o da yetti bana.
  • kit kat gelmesi sevindirici bir haber ayrıca ben discovery den çok memnunum bozuluncaya kadar değiştiremyi düşünmüyorum.Bu arada discovery 2nin bataryası 1 e uyumlumudur acaba 2500 mah :)
  • sürekli ramden bahsedilmiş 1.5 yada 2 olmalıydı deniliyor bu önemli fakat ikinci önemli bir eksikde bildirim ışığının olmaması kullandığım discovery telefonu sırf bu ışık olmadığı için satmak zorunda kaldım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasim33

    kit kat gelmesi sevindirici bir haber ayrıca ben discovery den çok memnunum bozuluncaya kadar değiştiremyi düşünmüyorum.Bu arada discovery 2nin bataryası 1 e uyumlumudur acaba 2500 mah :)

    s4 ün bataryası da s3 ile uyumlu ama kimseye söyleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar donanım olarak eleştiriler bence yersiz. buraki telefonun en büyük özelliği fiyat performans telefonu olması yani s800 2gb ram andını 330 vs koyarlarsa nasıl 600-700 tl ye satacak adamlar herkes adam akıllı telefon kullansın ama fiyatı uygun olsun diyor f/p nin amacı budur şimdi önemli olan fiyat onu da beklemedeyiz.

  • S4 ParçaMaliyetleri
    Yukarıdaki linkte 16gb Nand Flash ve 2GB LPDDR3 bellegin 28 dolar olduğu gözüküyor, Hadi bunun yüksek hacimli siparis verildiğinde olduğunu düşünelim,
    Normal siparislerde 35 Dolar gibi bir maliyet çıkmakta,
    Dolayısıyla 4 GB Nand Flash ile 16 GB Nand Flash arasında 100TL Fark istedikleri düşünülürse, Nand'i default 16 GB olarak sayarsak RAM'in ekstra maliyeti maksimum 15 Dolar olacaktır.

    NAND'ların Trim desteğinin olmasıda çok onemlidir, Zira 4.3 le birlikte Androidde trim desteği geliyor, Nand da da Trim özelliği mevcut ise, Laglerin Yani gecikmelerin takılmamaların onune geçilmiş olur.

    Ramler'de genelde LPDDR2 Ram Modulleri kullanılmakta, Discovery'de LPDDR3 kullanılırsa, Performansda ve battery kullanımında da da olumlu sonuc alınacaktır.

    Genelde üreticiler bu bilgileri vermezler, Discovery 2 de kullanılacak olan NAND ve Ram Modulleri hakkında da bilgi verilmesini isteriz.

    Umarım, Bunlar dikkate alınır, Discovery 2 ve sonrasında kullanacakları en önemli component'in CPU ve GPU olmadıklarını anlayarak, Onun dışındaki komponentlere, Ekran , NAND Bellek ve RAM modullerinde de aynı hassasiyete dikkat edilirse, Kısa ve Uzun vadede Discovery Serisi türkiye pazarında kalıcı olmasını sağlayacaktır.




  • Genel müdür ne kadar güzel ve samimi konuşuyor forum dan geri dönüş almaları falan çok güzel güncelleme işinin üzerinde duracaklar gibi 1 sene önce 1700 lira verdiğim note 2 ye samsung türkiye hala güncelleme vermedi tüm dünya verdi samsung türkiye vermedi sosyal medyadan falan da yazıyoruz hiç takmıyor adamlar bu açıdan gm ı kutluyorum.
    bu arada qualcom neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum madem bu işlemci revize edilmiş ve snapdragon 400 den daha iyi hatta 600 e yakın deniliyor bari adını snapdragon 401 405 falan koy millette eski işlemci algısı oluşturma
  • Bence mükemmel bir cihaz olmuş... 6 ay sonra gmd 1 i satıp bunu almayı düşünüyorum. Ayrıca hatalarını kabul etmeleri ve bunları düzeltmeye yönelik çalışmaların yapılması takdir edilecek bir konu her üretici böyle olsa ortalıkta sorun yaşayan tüketici kalamaz diye düşünüyorum :)

  • Arkadaslar telefonun fiyatini unutmayin s800 diyosun htc one da s4 de xpera da var o islemcii hadi 1.5 gb yine dogruda

    Ozellikleri nexus 4 de benzemis kamera olarak gmd ram olarak nexus onde gibi ki nexusu sitelerden 900 e bulabiliyoruz. Bunuda 800 e bulmamiz gerekiyor

  • modern combat 3 üzerinde denemişler neden 4 değil s400 yetmiyormu yoksa mc4 e ?

  • Bu güzelim telefona 1 gb ram yakıştıramadım doğrusu.
  • bari Green mate in iphone tarzlı şarj aleti ile birlikte verseler teli yani kaliteli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babacaka1234512

    modern combat 3 üzerinde denemişler neden 4 değil s400 yetmiyormu yoksa mc4 e ?

    Videoyu sonuna kadar izlediniz mi? Modern combat3 bu telefonla ucretsiz o yuzden o oyunu denemisler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile yabancı Akıllı telefon piyasasını çökertecek , Sonuçta Gidip bir telefona 1400-1500 vermeye gerek yok , Ben Discoveryde Filmimi izliyorum ,Google Playdeki tüm oyunları oynuyorum , Skypeden Ailemle görüşüyorum ,tamam bana yeter.
  • 1 gb gayet yeterli ama sorun olmasın diye 1.5 gb yapmalarını tavsiye ediyorum.ama telefonun dengesini bozacaksa yapmasalarda olur.bende su an s4 mini var ramın 1gb -tın üstüne çıktığını görmedim ama oyun oynarken cıkıyodur büyük ihtimal o yüzden en az 1.5 gb olmasında fayda var..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugraakkoc


    quote:

    Orijinalden alıntı: babacaka1234512

    modern combat 3 üzerinde denemişler neden 4 değil s400 yetmiyormu yoksa mc4 e ?

    Videoyu sonuna kadar izlediniz mi? Modern combat3 bu telefonla ucretsiz o yuzden o oyunu denemisler

    Data paketim yetersiz gelir diye izlemedim aydınlattığınız için teşekkürler mtk ya göre nasıl performansı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.