Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite video inceleme 'Bütün detaylar bu videoda' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
4
Favori
49.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @AL3ATROS mesajınızı düzenleyip resmi küçük resim [S image] yaparsanız sayfa düzeni açısından daha iyi olur.
  • Fotoğraf galerisine bir tek ben mi giremiyorum?

    edit: şimdi giriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 23 Mart 2014; 0:28:32 >
  • Artık su telefon 1.100lira olsa bile beni heycanlandirmiyor. Muzaffer beyin söylediği çoğu doğru olmuyor.mesela bi kaç örnek vereyim:

    -elite şubat içi dediler mart sonu dikti

    -discovery2 mart içinde cikacak dediler hala ortada yok

    -discovery1e çift tiklama gelecek dedi sonra kullanici deneyimi cart curt dedi hayal oldu o da

    -1200ü geçmeyecek dendi 1300 oldu

    -snap800acli olacak dendi.sonrada marta kadar üretim yok falan dendi.

    -modern combat4 bedava verilecek dendi modern combat3 vermişler.

    Bunlar sadece simdi aklima gelenler.

    Bu arada ilk defa bi inceleme videonuzda reklam kokusu aldim. Biraz uzun oldu ama sunu soyliyeyim g2 varken veya ikinci el iphone5 vs(ve daha birçok alternatif) bunun yüzüne bakmam.

  • Önemli bir uyarıyı arkadaşlarıma yapmayı mesleki olarak önemsiyorum...

    1- Türk Ticaret Kanunundaki ve Türk Borçlar Kanunundaki haksız rekabet kurumundan haberiniz yok sanırım... İnternette herhangi bir şey yaparken hakaret, kötüleme, vb şeyler yapmamanızı önemle hatırlatırım... Aksi olurda uymadan hareket eden arkadaşlar için ağır tazminat ve hatta hapis cezası ile yaptırımlar mevcut...

    not: gm çalışanı falan değilim kimseyide tehdit falan etmiyorum (hattim olamaz zaten) sadece hukuk çalışanı olarak dikkat edin demek istedim. Çoğunuz benim forumdaşım.

  • Yazılım olarak amigo 2.0 arayüzünü sadeleştirip ve türkçeleştirmişler! Arayüzün adınıda Discovery UI koymuşlar bildiğin emek hırsızlığı var!
  • öncelikle Türklüğü ile gurur duyan ülkesini seven teknoloji meraklısı biriyim. bunu niye yazdım, fikir ve eleştirilerimi ön yargısız değerlendirebilmeniz için.

    gelelim cihaz ile ilgili düşüncelerime;

    1)general mobile Türk malıyız diyor ama telefonun kutusunda başlıyor ingilizce açıklamalar ve kamera menüsünü gördünüz yine ingilizce. Türk firması olduğu ile gurur duyan ve mühendislerinin çok çalıştığını söyleyen bir firma bunları nasıl atlar anlamış değilim.
    2)işin iç yüzünü bilemem tabi ama general mobile sadece markayı basmış, ar-ge masrafı falan yapmadan, çin'li gionee elife e7'nin aynısını foxconn'da ürettirip Türkiye pazarına şubat ayında süreceğiz demesine rağmen mart ortasında anca tanıtımını yapabilmiş.
    3)özellik anlamında cihaza lafım yok. 3gb ram, 32gb dahili hafıza,snapdragon 801 söz verilmesine rağmen 800 de şu an için çok iyi bir seçenek. performans olarak çoğu kullanıcıyı memnun edecektir.elbette pil bir eksi gözümde. 2500 mAh bir günü çıkarıyor deseniz de yetersiz bana göre.
    4)yazılım konusuna gelince şu "hızlandırıcı", "discovery güç koruma" gibi yazılımlar google play'de bulabileceğiniz programları telefon için düzenlemişler. ekstradan mühendislik harikası falan yok ortada.
    5)fiyat noktasına gelince yine verilen sözde durulmadı ne yazık ki. bugün dolar 2,23 ve cihazın fiyatı 1300TL ise 1300/2,23=583$. iPhone 5S'in yurt dışı fiyatının 650$ seviyesinde olduğu düşünüldüğünde çok da cazip bir fiyat değil. tabi ülkemizdeki adaletsiz vergi sistemi ile yine de rakiplerine göre "ucuz" diyebiliyoruz.
    6)son düşüncelerim donanımhaber ile ilgili olacak. Türkiye'nin en büyük teknoloji forumunu son zamanlar üzülerek takip etmekteyim. özellikle almış olduğu siyasi reklamlar, internet yasası ile ilgili düşünceleri, siz mi general mobile'ın sponsorusunuz yoksa onlar mı sizin?

    amacım sadece yapıcı eleştirilerde bulunmak ve gördüğümü sizlerle paylaşmaktı.

    Sevgi ve Saygılar...





  • Söylenen fiyatlardan ne oldu da vazgeçildi ben discoveryi ilkçıktığında aldım bir sürü kişiye de aldırdım telefonu da şu an sorunda yok sırf GM yi beğendiğim için telefonunu eşime verip 1000 1100 TL ye alırım diyordum ama sözlerde durulmadığı için soğudum açıkçsası yalnız kimse kimseyi kandırmasın LG Samsung gibi yılların firmaları varken telefon pazarı takibi yapmayan bir kişi GM elite 1300 TL vermez vede ilk telefonun yaptığı o mükemmel başarıyı yakalayamaz

  • O zaman linux komple emek hırsızlıgı? Gonullu gelistiriciler ile buyuyen bir platform custom romlarda emek hırsızlıgı? Sen bu kadar duyarlıysan ios yada wp cihazların konularını dolas hatta butun firmalar emek hırsızı kaynak kodlarını hepsi google dan alıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRespecT -- 23 Mart 2014; 0:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Bu kullanım içerisinde 3G yok, yedi buçuk saat boyunca wi-fi açıktı.

    %100 ekran parlaklığını sadece dışarıda kullanıyorum, gün içinde genelde kapalı mekanlarda olduğumuz için çoğu zaman %25.

    Verdiğim değerlerin (ekran süresi hariç) fazlası var azı yok. Hemen battery monitor adlı uygulamayı indiriyorum, yarın yoğun bir kullanım senaryom olacak, güzel bir çalışma olur.
  • Şuan GM Discovery kullanıyorum 4 aydır. Ve memnunum telefonum 1. yaşını doldurduktan sonra bu telefonu almayı şimdiden düşünüyorum :)
  • TRespecT T kullanıcısına yanıt
    Açık kaynak kodlu bir işletim sistemini geliştirip kendi adını bıraka bilirsin android linux tabanlıdır! ama Amigo 2.0 arayüzü Gionee markasına aittir! Bunu türkçeleştirip sanki herşeyi kendiniz yapşınız gibi gösterip anlatırsanız ve kendi adınızı bırakırsanız bu emek hırsızlığı olur!
    Lütfen basit düşünmeyin!
  • Cihazın video performansına değinilmemiş mi? Ben mi kacırdım
  • Söylenen fiyatlardan ne oldu da vazgeçildi ben discoveryi ilkçıktığında aldım bir sürü kişiye de aldırdım telefonu da şu an sorunda yok sırf GM yi beğendiğim için telefonunu eşime verip 1000 1100 TL ye alırım diyordum ama sözlerde durulmadığı için soğudum açıkçsası yalnız kimse kimseyi kandırmasın LG Samsung gibi yılların firmaları varken telefon pazarı takibi yapmayan bir kişi GM elite 1300 TL vermez vede ilk telefonun yaptığı o mükemmel başarıyı yakalayamaz

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan bir şekilde bu cihazı bu kadar çok sahiplenmeniz neden bende bunu merak ediyorum. Her yorum atana cevap vererek cihazı aşırı savunuyorsunuz. Siz incelemenizi yapın herkes istediği fikri söyler, sizene milletin attığı yorumlardan.

    "bu donanıma en yakın gösterebileceğiniz telefon hangisi merak ettim açıkçası :)" diyorsunuz telefondan satış başı ücret mi alacaksınız anlamadım ki ?

    Firma ile reklam anlaşması yapmış olabilirsiniz tanıtımlarını sağlamak adına buna kimse birşey diyemez ama zaten reklam olan tanıtım için advertorial ibaresini görüyoruz. Ya adını koyun yaptığınız işin yada bu kadar her söylenen negatif yoruma karşı bir cevap vermeyin lütfen. İnandırıcılığınız kayboluyor bu şekilde diye düşünüyorum.

    Telefon için kim alır kim almaz herkesin kendi görüşü, uygun gelen alacaktır ama firmanın tutumu olumsuz bir çok tepki çekti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalyazar

    quote:

    Orijinalden alıntı: plesk

    boşuna inceleyip durmayın o fiyata kimse almaz o cihazı

    E ben alacağım. Nasıl oluyroda benim adıma konuşuyorsun. Bunlarda yeni türedi.

    Arkadasa kesinlikle katiliyorum . Tamam fiyat olmamıs ama f/p ürünü oldugu garanti yani . Gm yi begenmeyenler 3 kisiye aldirttim suana kadar 3ü de sorunsuz kullaniyor. Abartmamak lazim arkadaslar . Bir sony samsung olamaz ama onlarinda bir markasi olustu sonucta. Ben iki modeli de begendim . Alan alir karismamak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk insanı kalitesini, pardon kalitesizliğini her yerde belli eder... Şuan Donanımhaber, Türkiye'nin en iyi, en atılımcı ve teknolojik yönden baktığımızda en gelişmiş site...

    Editörler ve Moderatörler ne yaparsa yapsın kullanıcıları hiç bir zaman tatmin edemezler... Boşa dememişler; ''hiçbir başarı, cezasız kalmaz'' diye.. Lakin her yorumumda belirttiğim gibi burada da belirtiyorum siteye kayıt olurken T.C no ile kayıt alınsa yaş ve kalite seviyesi bu kadar düşmez...

    Ben ve çoğu site üyesi teknoloji dünyasına gözümüzü Mesut beyle açıp onunla kapattık ama istenilen olmayınca nankörlükte tavan yaptık... Evet bende HTC telefonumu satıp, bu telefonu 2 aydır bekliyorum ve bende 1099-1199 civarı bir fiyat ile bekliyordum, fakat çıkan fiyat beni rahatsız etmedi... Türkiye de böyle bir telefonu bu fiyata almak yeterince mantıklı..

    Asıl sorulması gereken şu; Bu fiyatı Mesut bey belirlemiş gibi ona yüklenmenin anlami nedir ?.. Bireysel olarak tanımadığınız bir insana yağcılık vs. gibi yakıştırmaları yapma yetkisini size veren nedir ?.. Ve bunu yapmanın anlamı nedir ?..

    Tekrar belirtiyorum ki sırf Mesut bey önerdiği ve tasvip ettiği için bu telefonu alıcam ve isteyen istediği kadar konuşsun herkeste gidip bu telefonu kuzu kuzu alıcak... Kısa sözün özü sitedeki yorumların serzenişleri aslında General Mobile için ama çözüm çok basit, beğenmeyen gider 1500tl üzeri bir fiyata daha düşük performanslı bir telefon alabilir... Ve bu sayede site yönetimi de kalitesiz ve değersiz yorumlardan kurtulur... Anlayabilmişsinizdir umarım...

    Mesut ve Erdi bey elinize sağlık zaman ayırıp yeterince detaylı bir inceleme yapmışsınız... Başarılarınızın devamı temennimizdir... Teşekkürler..





  • Amigo ui ile arasında cok farklılıklar var sadece adınk degistirip iki ikon duzenlemekle bitmez. En azından bi systemui duzenlemeyi deneyin ne demek istedigimi anlarsınız. He keske amigo ui ile gelseydi en azından cirkin arayüzden kurtulmus daha cezbedici bir tarafı olurdu son kullanıcı icin. Cok dert degil android kullanmayı ve mantıgını bilen icin. Cihazı alabilecek olsam ilk isim amigo ui yi portlamak ve kullanmak olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl fiyat farkına kızıp 300 tl fazla verip lg g2 almak fikri saçma olabilir ama burada önemli olan şey insanların kendilerini kandırılmış hissetmeleri. neyse 100 tl olayını bir kenara bırakırsak beni en çok bataryası düşündürüyor.

  • General mobil elit kronik sorunlar
    Ilerleyen gunlerde bu basligi gorecezmi acaba merak ediyorum..
    Bu ips ekranin uretici firmasi kim acaba...japon display mi.dogrumudur...
    Muset bey...
  • İnsanların kizginlikliklarinin sebebi; herkes bu teli almayi hayal ediyordu. Özellikleriyle (sd800ac, 3+1 toplam 4gb RAM, belki daha büyük batarya vs.) insanların rahatlıkla bir sonraki telefonun diyebileceği bi aletti. Ama yapilan donanim kisitlamalarina rağmen fiyatinin artmis olması etik değil. Bize hic aklimizda yokken güzel Bi hayal kurdurup sonra onu biraz daha fazla para kazanmak için içine ettiler. Telefon su anda, satis fiyatini zaten hak ediyor. Asil mesele aldatılmak..

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.