Şimdi Ara

Galaxy S5 aldım pişman oldum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • S3 kullanıcısı olarak android ve samsung pişmanlıktır.

    Bakınız facebook twitter uygulamaları ve işletim sistemi sürekli google' çalışan bir sistem.
  • Z1 varken.... yazık olmuş..
  • Telefon kavgasi yapanlara allah akil fikir versin diyorum ben samsung kullanmaktan hoslaniyorum s3um var ve oldukca memnunum.ilk aldigim zaman ekrani cabuk kiriliyor diye bir soylendi vardi telefonun dusmedigi yer kalmadi kenarlarinda boya kalmadi halen tık yok ve cok hızlı rehber disinda.tek pismanligim note 2 almamakti.bu telefon bozulunca da note serisinde bir telefon alirim diye dusunuyorum.ama gidip de iphone a laf atana da hayret ederim android cok kotu vb. Diyene de hayret ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webconn

    S3 kullanıcısı olarak android ve samsung pişmanlıktır.

    Bakınız facebook twitter uygulamaları ve işletim sistemi sürekli google' çalışan bir sistem.

    +1


    quote:

    Orijinalden alıntı: rasheedwallacerasheed

    Telefon kavgasi yapanlara allah akil fikir versin diyorum ben samsung kullanmaktan hoslaniyorum s3um var ve oldukca memnunum.ilk aldigim zaman ekrani cabuk kiriliyor diye bir soylendi vardi telefonun dusmedigi yer kalmadi kenarlarinda boya kalmadi halen tık yok ve cok hızlı rehber disinda.tek pismanligim note 2 almamakti.bu telefon bozulunca da note serisinde bir telefon alirim diye dusunuyorum.ama gidip de iphone a laf atana da hayret ederim android cok kotu vb. Diyene de hayret ederim.



    Hiç iphone 5 ya da 4s kullandınızmı bilmiyorum , ama kullansanız android'den tiksinirdiniz okadar söyliyim.

    NOT: Bende s3 kullanıyorum ve çok lanet bir telefon kasım kasım kasılıyor , yapmadıgım şey kalmadı düzeltemedim bi türlü.




  • Lafımm konu sahibine değil ama buradan s5 alıp pişman oldum yerine iostan androide geçişte pişman oldum demek daha doğru olur.
    Diğer bir konu ise şahsi fikrim bu; ios ve android kullanımı tamamiyle önyargı ve fanboyluk gibi bir durum. 5800 symbian dan 4s'e geçtim oradanda s4'e geçtim. 3 sisteminde kendine göre avantajları var ama aralarında geçerken max 1 ay afalladım oda takvime hatırlatma ve not alacam diye el alışkanlığından. IOS'ta program açılışı 1sn androidde 2'sn sürdü diye hiçbir kaybım olmadı...
  • corsten kullanıcısına yanıt
    eveeet tamda benim durumumda birine rastladım. hocam öncelikle iphonedan samsunga geçip memnun olan çok kişide gördüm. 2 tane s3 kullandıktan sonra operatörden nerdeyse yarı fiyatına iphone 4 alınca s3 ü satıp kullanmaya başladım. gözüm hep s3 ü aradı durdu. 8 ay sonra onuda satıp note 2 aldım ocak ayında. 3 aydır kullanıyorum gerçekten çok memnunum kesinlikle ekran s pen sonraa flash bellek gibi bilgisayara tak çıkar istediğini yükle sil... ama gel gör ki aklım hala iphone da. gerçekten dediğiniz gibi uygulamalardaki kalite farkı gerçekten çok bariz belli. sanki androiddeki uygulamalar iosdakinin fotokopi çekilmişi :)))

    gelelim sorularına. biraz geç olmuş olabilir ama... kesinlikle saçma bir konu olmamış.

    2 yıl önce sony xperia arc s almıştım hepsiburadadan. 1 gün kurcaladım beğenmedim iade ettim. (bunu note 2 de yapmadığıma pişmanım ) 7 gün koşulsuz iade hakkınız var (dı). eğer cihazda aksesuarlarında zarar görmüş bişey yoksa iade almak zorundalar...

    şimdilik idare edersen ekim gibi satışı başlanacağını tahmin ettiğim iphone 6 çıkana kadar galaxy s5 2200den 1500-1600 civarına düşmüş olur yarı fiyatına satarsın.

    tavsiyem satmadan iphone 5s ile takas edip 6 nın bir sonraki versiyonuna kadar kullanmanız. malum 1.5 yıl önce 1500 tlye satılan galaxy s3 ve iphone 4 s 16gb ın şimdiki fiyatları s3 850-900 iphone 4s 8gb 1350-1400...




  • ip4 kullandım ,bir gaflete düşüp satıp galaxy s2 aldım.ilk başlarda ekran parlaklığı büyüklüğü cezbetti ama zaman geçince takılmalar donmalar başlayınca soğudum.sonra note 3 alıp almamak arasında kaldım gerçekten cezbedici bir telefon ama sonrası da s2 gibi olur diye tercihimi ip5s +ipad mini 2 den yana kullandım. (yurtdışından aldım ) şuanda gayet memnunum telefon ihtiyaçlarım için 5s internet içinde ipad. bence tamamen tercih ve ihtiyaç meselesi.
    oyüzden kimine göre android kimine göre ios saygı duymak gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk-bjk

    quote:

    Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

    S5 gorunce aklima hemsire terligi geliyor :)








    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bence s5 inizi satın çünkü fiyatı acaip derecededüşer zarar edersiniz.iphone candır.
  • gene sidik yarıştırma olimpiyatları başlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verre

    quote:

    Orijinalden alıntı: Midnightmrt

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verre

    quote:

    Orijinalden alıntı: frapsxxx


    quote:

    Orijinalden alıntı: Verre

    Konu tamamen taraflı.
    1-iPhone 5 piyasadaki çoğu telefondan iyidir ama iPhone'lar içerisinde bir fiyaskodur.5c ve 5s ile düzelmiştir.
    2-S5 ile 5 kıyaslanamaz s5 alır.Malzemesi plastik ama s4 teki gibi değil daha kaliteli 5c ile aynı kalitede.
    3-Su geçirmez oluşu,kamerası,ekstra özellikleri ile yine s5 alır.

    Tamam,asla hiçbir telefon bence şu an 5s den iyi değil ama s5,5 ten iyidir,NOKTA.

    Androidi sevmediniz olabilir ama S5 e çamur atmak yanlıştır.

    İmzama ramen görüşüm budur,beni bilen bilir

    ip5 ile ip5s arasında hiçbir elle tutulur fark yok. ip5 den iyi olan telefon her halükarda ip5s dende iyidir

    -iPhone 5 in boya sorununa çözüm bulundu
    -7.1 ile daha da iyi olan touch id si var.
    -64 bit işlemcisi yeter.
    A7 ile yapacakların sınırı yok.
    Daha ne olsun

    -Boya sorununa çözüm bulunduğu tamamen yalan hala boya atması ip5s de mevcut çizilmeler de aynı şekilde
    -İp5s in elle tutulur ip5 den farkı 64bit işlemcisi ve parmak izi okuyucusu
    -A7 işlemci ile yapıp A6 ile yapamayacağın ne var?
    -Hatta sana iki yıl veriyorum iki yıl içerisinde bu işlemcilerin uygulamaları birkaç milisaniye önce açmaktan başka ne farkı olacak?
    -Sınırı olmayan şey ne orasını anlamadım doğrusu..
    iyi günler..

    Hmm ok diyorum

    1-Bir ss atarım müsait olunca boya farkı ile.


    Tek yorum yapacam fazla sündürmeyeceğim bu 5s konusunu sadece 5 ile kağıt üstünde aynı olduğu düşünebilirsiniz bir iki ss ile boya aktığını filan da sanabilirsiniz ama cevabım net gece çekiminden tut iOS şıklığına kadar iPhone 5s i kullanan bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayni durum basima geldi, geri döndüm iphone'a :) mutluyum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. serisi çıkmış bi telefon hala kullanıcıyı pişman edebiliyor ama aynı zamanda Samsung milyonlar satıyor. Fiyattan desen ucuz da değil. Değişik bi durum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 çıkınca ikisinide sat dostum bence iphone 6 kalite herzaman kalitedir
  • Geçmiş olsun tabiki... Bir daha At'tan inip eşeğe binmemeyi öğrenmiş olmalısın. Samsung kullnanalar zaten iPhone hayatında kullanmayan bir kesim o nedenle telefonu çok övüyorlar ama bütün uygulamarda yavaş Samsung yani Android... Buda bir deneyim üzülmeyin satın 5S alın en kötü ihtimal... Yada yeni iPhone'yi bekleyin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXios6

    Tamam anladık 5s'in varda bu kadar fanboyluk olmaz abartma istersen kendi kurduğun hayaller dünyasında yaşamaya devam.
    Edit=yapacaklarının sınırı yok demişsin uçabiliyomu telefon,arabaya dönüşüyomu? okadar güç isteyen bir uygulama varmı yok ee daha neyin hayalindesin?telefonlara gta 5 çıktıda benim mi haberim yok.

    Konuyu açan arkadaş S4-S5 arasında ben öyle büyük bir değişim göremedim çünkü samsung işi abarttı artık neredeyse bütün modellemeleri denediği için yapıcak pek birşey kalmadı neden tercih ettin bilmiyorum bana kalırsa note 3 alabilirdin ancak apple bu sene daha büyük ekranlı telefonunu tanıttığında onu alabilirsin sonuçta tek derdin ekran boyutu.Tabi büyük ekranlı çıkartırlarsa.

    Hocam hemen hemen 2 ay geçmiş hortlatmak gibi olucak ama söylemeden geçemicem.Evet şuanda yok böyle bi uygalama ama gelecekte elbet olucak buda telefonu daha uzun süre kullanmanı sağlicak.Yeni modeli her yıl çıkıyo bu zıkkımın her yılda telefon değişmez hocam benim için ne olursa olsun.Aldığım bir telefonu en az 2-3 yıl kullanmak isterim haklı olarak.5 ay sonra o telefon eskidiği zaman naapıyon ben o telefonu ? Bence apple bu konuda çok iyi düşünmüş gelecek odaklı bir cihaz ömrü uzamış haliyle.Alsam şahsen sorunsuz 2-2.5 yıl kullanıp yenisi neyse onu alırım.




  • Sadece şarj için S5 almaya değer ki şuan bunu görüyorum.
  • Onu bunu geçtimde profosyenel arayüz ve sistem ayrıca tasarım olarak maalesef iphone'nun muadili yok şu an.hayır bakıyorum touchwiz olsun sense olsun en basitinden dialer'i bile yazılım terk biri tarafından yapılmış sanki.az özenin şu arayüze ya.hayır miui denen şey olmasa kalite hissiyatını yaşayamayacağız androidde.Diğer konularda birşey diyemiyorum mesela büyük ekran isteyen biri iphone kullanamaz tabiki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.