Şimdi Ara

Galaxy Grand Duos GT - I9082 CWM yükleme ve Root Yapma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
28.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • birde şöyle bir sorunum var telefona hard format attıktan sonra daha önce indirdiğim programları otomatik olarak tekrar yüklüyor buna nasıl engel olabilirim ?
  • kardeş sen naptın gereksiz, pek kullanmadıgın her şeyi kaldır benim hafıza kartım bozuldu karttaki her şeyi telefona aktarmam gerekti 1,2 gb dolu olmasına rağmen içim rahat etmiyor en kısa zamannda h.kartı almayı düsünüyorum. Cok doldurmussun telefonu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oudernek

    kardeş sen naptın gereksiz, pek kullanmadıgın her şeyi kaldır benim hafıza kartım bozuldu karttaki her şeyi telefona aktarmam gerekti 1,2 gb dolu olmasına rağmen içim rahat etmiyor en kısa zamannda h.kartı almayı düsünüyorum. Cok doldurmussun telefonu


    valla en son format attım telefona nasıl dolduğunu bende bilmiyorum ama aşırı bi program yoktu acıkcası neden olduğunu bende anlamadım.
    formattan sonrada gerci hemen 1 gblara ulaştı program bile eklemedim doğru düzgün
  • google kendi programları yeter güncellemeler alınca artar hafıza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezar61

    Sitede biraz araştırdım ama baktım yok bu konuyu açmaya karar verdim. Bu telefonu kullanan arkadaşların çok işine yarayacağını düşünüyorum. Gönül isterdi ki resimli anlatayım ama biraz üşendim açıkçası. Galaxy Grand Duos GT - I9082 ile ilgili her konuda yardımcı olmaya hazırım.

    Galaxy Grand Duos GT - I9082 CWM yükleme ve Root Yapma

    Öncelikle aşağıda bize gerekli olan programları indirmeniz gerekiyor. Programları indirdiğinizi var sayarak devam ediyorum.
    Bilgisayarınızda Samsung USB sürücülerinin eksiksiz kurulu olması gerekiyor bunun için bilgisayarınız KİES’in yüklü olması ya da Samsung USB Driver for Mobile Phones dosyasını yüklemeniz gerekiyor.

    Telefonun USB Debugging ya da USB Hata Ayıklama seçeneği işaretli olması gerek.

    Bilgisayarımıza bu CWM işlemi için ODIN’i yüklememiz gerekiyor. ODIN’i yükledikten sonra CWM’yi yüklemek için telefonumuzu download moda almamız gerekiyor. Bunun için Ses kısma+Home tuşu ve açma tuşuna basıp telefonumuzu download moda alıyoruz.

    ODIN’i açıyoruz ve telefonumuzu bağlıyoruz. Telefon bağlandıktan sonra ODIN’de sağ üstteki kutu yeşil ya da mavi yanar versiyona göre değişir bu.
    ODIN ‘de PDA’yı tıklıyoruz ve indirdiğiniz CWM touch dosyasını içindekini PDA ya gösteriyoruz.

    Program da Auto reboot ve F.Reset Time işaretli olması gerekiyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra sağ altta Starta basın ve bekleyin CWM yüklenecek ve Sağ üstte PASS yazısı çıkacak ve telefonunuz baştan başlayacak. PASS yazısı çıkmayabilir ancak telefon yeniden başlamış ve normal açılmış çalışıyorsa sorun yok demektir programı kapayıp telefonun bağlantısını kesebilirsiniz. Artık CWM telefonumuza yüklenmiş oldu.

    ROOT

    Artık telefonumuz root yapmak için hazır.

    Root için gerekli dosyayı telefonumuzun hafıza kartına kopyalıyoruz ve kesinlikle zip olarak kopyalıyoruz herhangi bir zipten çıkarma işlemi yapmayın. Kopyalama işleminden sonra telefonunuzu kapatın ve recovery moda alın. Bunun için Ses açma+Home tuşu ve açma tuşuna basıp telefonumuzu recovery moda alıyoruz. Recovery moda aldığımızda yüklemiş olduğumuz CWM açılacaktır. CWM’yi ister ses tuşlarıyla isterseniz dokunarak kontrol edebilirsiniz.

    Root dosyasını yüklemek için CWM’de install zip from sd card seçip hafıza kartına attığımız Supersu dosyasını bulup install diyoruz. Bu işlemde bitince telefonumuz root yetkilerine sahip olmuş oluyor.

    Gerekli dosyalar:

    Samsung USB sürücüleri : İndirmek için Tıklayın

    CWM Touch : İndirmek için Tıklayın

    ODIN 3.07 : İndirmek için Tıklayın

    Root Dosyası : İndirmek için Tıklayın




    NOT : Hepsi tek tek denenmiştir sadece linkler alıntıdır. Telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir olumsuz durumda sorumluluk işlemi yapana aittir. Burdaki bilgiler sadece yardım amaçlıdır. İşinizin ehli değilseniz dikkatli olun...

    bu sadece grand duos için mi bende grand neo var i9060 ona bulamıyorum hiçbir yerde onada olurmu




  • Hocam her modelin robot dosyasi farklidir sakin bu dosyaları denemeyin telefonunuza brick olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar benim telefonum Samsung Galaxy Grand Neo GT-ı9060 ben buna cogu programla root atmayı denedım olmadı kingiroot mobogine rootgenius fılan ama bi turlu atamadım, odin dıyosanız saysızca kez denedım ancak yınede rootlanmıyor he bide usb hata ayıklama sahte konumlara ızın ver filan hepsı acık ve uygun cwm dosyası arıyorum telefonuma yardım edermısınız bilginiz varsa boş geçmeyın.
  • SebAstian64314 S kullanıcısına yanıt
    İlk linkte hepsi var


    http://lmgtfy.com/?q=galaxy+grand+neo+i9060+root+cwm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben android 4.3 yaptım ana menu note 3 gibi simgeler note 3 gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enemyxx

    Beyler ben android 4.3 yaptım ana menu note 3 gibi simgeler note 3 gibi

    Bu telefonun orj 4.3 sürümü yok. Sizin yüklediğiniz custom romlardan biri çok stabil olmayabiliyorlar bir süre kullanın dediğimi anlayacaksınız
  • Arkadaşlar elimde i8092 samsung var. Cm 12.1 rom kurdum ama gunlerdir ugrasmama rağmen düzgün çalışmıyor sürekli donmalar yaşıyorum.
    Kurulumla alakalı bir sorun müdür bu yoksa telefon bu romu kaldırmıyor mu bi yol gösterin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silent kullanıcısına yanıt
    Cm 12 yi deneyin akşam eşimin teline kurdum ama gappste sıkıntı yaşadım orj geri döndüm ama cm 12 çok hızlı ve baya iyi geldi bana netim olmadığı için tam kurulumu yapamadım ama deneyeceğim yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yavaşlığın sebebi kurduğum gapps paketi olabilir mi peki ?
    Yeni guncellemelerin çıkmasını bekledim ama onlar da cozum olmuyor :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silent kullanıcısına yanıt
    bu telefona orj yeni güncelleme gelmeyecek bitti ömrü artık CM'lerle devam edilecek deneme yanılmayla en iyisini bulman gerekir ayarlamaları çok iyi yapman lazım hızlı olması için
  • Selamlar
    Bilgisayarsız Clock Work Mod yükeleme anlatımı yaptım. İlginizi çekebilir;

    http://afktechmobile.blogspot.com.tr/2015/10/galaxy-s3-clock-work-mod-cwm-recovery.html?m=0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.