Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN/G) ve VIEWSONIC VIEWPAD 10s ROM YÜKLEME REHBERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
92.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_a

    quote:

    Orijinalden alıntı: cemozbektrt

    Hakan kardeşim Vega Ice Cream Sandvich Alpha 2 denen rom en son versiyon sanırım değilmi sen hala kullanıyomusun bunu stabilmi acaba apx modda mı yükleniyor.Bir de vegacomb yüklemelerinde hemen altta honey ice var onun indirme linki yok sanırım stabilmi bunlar da yoksa biraz daha bekleyimmi ne dersin teşekkürler.

    Üstad mrb. evet halen kullanıyorum Alpha 2'yi. Bu APX modda yüklenen bir ROM. Rahatlıkla yükleyebilirsin.

    İkincisi Honey Ice linklerini yazmışım ancak, İndirme linkleri diye belirtmediği için sanırım farketmedin. Bu vesileyle yeniden editledim orayı. İndirme linkleri diye küçük bir başlık ekledim ilgili yere.



    Hakan üstadım bu sabah uğraştım honey ice kurdum bütün programlarımı kurdum ve daha önce olan bişey oldu sadece sağ altta saat görünüyo ana ekran gidiyo wifi bağlantısı var ayarlara girebiliyorum ama restart yapmama rağmen hiçbir program çalışmıyo bunun sebebi ve çözümü varmı acaba yoksa baki roma dönmem gerekecek tşk.




  • Sol oka basınca geri geldi hayret valla :D
  • :))) alemsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_a

    :))) alemsin

    Yaa kapatmıştım açtım yine aynı anlamadaım ben bu olayı sağda saat ayarlar wifi bağlantısı görünüyo solda ok ve home var bür sefer oka bastım ana ekran geldi şimdi basıyorum çıkmıyo neden acaba
  • Sanırım buldum install menager programı var programları sd karta taşıyo öbür sefer onu silmiştim bir kaç programla ekran gelince geri yükledim .Şimdi aklıma geldi sildim düzeldi yine çokilginç
  • arkadaşlar benimde birkaç sorunum var bilmiyorum sizinde başınıza geldimi viewsonic 10s tablete "VegaComb_HC3.2_Build9n" rom kuruyorum flash sorununu bir türlü halledemedim flash 11 yükledim youtube sitesinde videoları oynatmak için flash yükleyin diyor onu geçtim facebook programında üstte ki mavi barın hemen altında bir bar daha çıkıyor ve 5dk sonra açıyor bilgileri alta bişeyi tıklayıp açıncada aynı sorun uygulamada bile video seyredemedim bir türlü ondada bütün videolara flash hatası veriyor, konudaki yorumları okudum experin sitesinden flash indirip yükledim üstüne 11 güncelledim sorun aynı ve "Honey ice 3.2.7 RC2" sürümünde de bu sorun oluşuyor, şuan ics kullanıyorum onda bu sorunlar fakat malum ondada mount insanı çıldırtıyor arada birde softlocker kurulu olsada uyku problemi eklenince çekilmez oluyor "HONEYCOMB" romda anlattığım sorunları nasıl aşabilirim varmı bir fikri olan




  • Ben bahsettiğin her iki sürümde de dolhin HD ile youtube sitesine girip videoları izleyebiliyordum.

    Aslında tarayıcıdan tarayıcıya flasha tepki verme konusunda fark var. Sanırım sen stok tarayıcıyı kullanıyorsun.

    İstersen Dolphin Pad, Maxthon Pad'i de dene. Sonuç olarak flash çok büyük sorun Vegacomb serilerinde istediğini verimi alman zor görünüyor.

    ICS'nin betası çıkarsa bu USB mount ve deep sleep olayını çözdakleri, zaten sanırım çoğumuz ona geçiş yaparız.
  • arkadaşlar daha öncede yazmıştım.. rom yükleme konusunda bir video çekebilecek yayınlayabilecek bir cengaver yok mudur aramızda..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagkulu -- 14 Ocak 2012; 13:16:48 >




  • ben de satıyorum arkadaşlar..
    http://forum.donanimhaber.com/m_56615515/tm.htm
  • günler sonra tak diye kraaz rom v2 tamam.. bu kadar basit olması kendimi gerizekalı gibi ihssettirdi.. (tabi başlangıç yüklemeleri.) daha spesifik işler için okuma safhasına geçiyorum. şimdi android 3.2 honneycomb tavsiye edenler kimler acaba..

    bu arada anlatıv-cımıza ve kraaz' teşekkürler. dimağınız dert görmesin..
  • :) Ne güzel. Bir süre sonra o kadar basit gelecek ki ROM yükleme sana, diyeceksin hakikaten kolaymış.

    Honey Ice taysiyedir elbette, bu arada Areo, Honey Ice'ın APX modda yüklenecek ROM'unu hazırlıyor şu an. Bu gece bana bir alphasını yollayacaktı yetiştirebilirse, elbette başka yenilikler de olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thefast_34

    üstadlar merhabalar. benim tablette vegacomb android 3.2 yüklü ve bir türlü recovery modda geçişi yapamadım. yardımlarınızı bekliyorum

    Ya senin mesajı atlamışız kusura kalma.

    3.2 de tablet açıkken gü düğmesine bas bir menü gelir. Recovery de tablet kapanır ama zadece arka ışığıyla kalır, ekranda görüntü olmaz. O sırada o arkaplan ışığı kaybolana kadar güç düğmesine basılı tut. Tablet ekranı tamamen siyah olduğunda yeniden güç düğmesine bas ve açılmasını bekle. Açıldığında Recovery e geçmiş olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dagkulu

    arkadaşlar daha öncede yazmıştım.. rom yükleme konusunda bir video çekebilecek yayınlayabilecek bir cengaver yok mudur aramızda..




    :) Kameram olsa yapardım




  • Hakan kardesim selamlar hc kurdum kullaniyorumnfakat birkac problemim far ohcelikle Ana ekranda ki google a Rama motoruna bisey yazip ara diyorum ekran karariyo hafiften a ma. A rama yapmiyo,Gmail e gelen. Maillerde linklerr var Aç diyorum acmiyo yine ekran karariyo birde Google mapsi cinca restttrt ypiyo bi yardimin olabilirmi a ABA tsk.
  • Galiba yanlış yere yazdım sorunumu doğru nokta burası olsa gerek,



    Şimdi bu sabah yapmış olduğum hatadan nasıl dönmem gerektiği hususunda yardımcı olmanızı rica edeceğim:)

    Tablet hiç açılmıyor sadece ışık yanan bir ekran mevcut:)

    Makinayı sıfırladım (factory settingsden) iki ucu erkek kablomda mevcut burada rom yükleme kısmındaki işleyişe uygun gitmeye çalışıyorum ama pc tableti görmüyor. Apx driverı dahi kuramıyorum.

    Ne yapmam lazım?

    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemozbektrt

    Hakan kardesim selamlar hc kurdum kullaniyorumnfakat birkac problemim far ohcelikle Ana ekranda ki google a Rama motoruna bisey yazip ara diyorum ekran karariyo hafiften a ma. A rama yapmiyo,Gmail e gelen. Maillerde linklerr var Aç diyorum acmiyo yine ekran karariyo birde Google mapsi cinca restttrt ypiyo bi yardimin olabilirmi a ABA tsk.

    Üstad ekran karardığında tableti dik pozisyonda yana çevir (rotasyon yaptır). Onu yapınca karşına bir menu gelecek (Neyle açmak istediğini soracak).

    Mesela Google Search de ara dediğinde ekran kararınçca çevir tableti,. diyecek kii Google ile mi arayayım başka biseyle mi gibisinden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logan35

    Galiba yanlış yere yazdım sorunumu doğru nokta burası olsa gerek,



    Şimdi bu sabah yapmış olduğum hatadan nasıl dönmem gerektiği hususunda yardımcı olmanızı rica edeceğim:)

    Tablet hiç açılmıyor sadece ışık yanan bir ekran mevcut:)

    Makinayı sıfırladım (factory settingsden) iki ucu erkek kablomda mevcut burada rom yükleme kısmındaki işleyişe uygun gitmeye çalışıyorum ama pc tableti görmüyor. Apx driverı dahi kuramıyorum.

    Ne yapmam lazım?

    Şimdiden teşekkürler.

    Üstad artık yeni ROM kurman gerekecek.

    İlk sayfadan kurmak istediğin ROM'u ve Exper'in USB driverini indir.

    Tableti tam kapat ve şerja tak, USB ara kabloyu bağla. Güç ve geri tuşuna aynı anda bas, "Bir" de güç düğmesini bırak "iki" de geri düğmesini bırak, bilgisayarın aygıt bulacak ama yazılım yüklemeyecek. Aygıt yöneticisinde APX ünlem işaretli olarak görünür. Ona sağ tıkla sürücü için bilgisayarımı tara de, indirdiğin USB driverini tanıt.

    Daha sonra da indirdiğin Rom'un exe dosyasına tıkla, tamamdır.




  • İnanılmaz uzun süreden sonra başardım:) teşekkür ederim.
  • :) Rica ederim,

    APX böyle birsey önce herkesi uğraştırıyor, alışınca çok sıradan oluyor ama :)
  • Bende 3gli viewpad 10s imi satıyorum. 03/10/11 tarihinde alınmıştır garantisi devam ediyor. İstediğim fiyat 519, ilan gittigidiyor da mevcut peşin fiyatına 6 taksitle alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.