Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.386
Cevap
160
Favori
1.632.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Of ya yılan hikayesine döndü valla, elimde yıkasam daha eziyetsiz olacaktı :) Benim yer problemim var. Makinayı koyacağım alanı eni 123 cm bir koridor olarak düşünün, koridorun bir tarafı 60 cm eninde raydolap. Makinanın yeri dolap altında gömme ve koridorun en dibinde. Makinayı dolap içinden çıkarttığınızda hareket alanı olarak sadece 63 cm kalıyor. Ön ve arka yüzeyini duvar ve dolaba sürtmeden makinayı o koridordan dışarı çıkartmak (ki servise vs gitmesi gerektiğinde bu şart) zor olabilir. O yüzden 54,8 diyorum ama bu modelde hemen hemen aynı paraya ve daha üstün. İşte bu ikilemden dolayı sıkıldım. Ama ben de teşhirde durmuş, herkesin eli değmiş bir cihazı kullanmak istemem. Ayrıca extra bir indirimi de yok. Sıfırıyla aynı para.
    Sıktıysam özür diliyorum bu arada....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stto

    Of ya yılan hikayesine döndü valla, elimde yıkasam daha eziyetsiz olacaktı :) Benim yer problemim var. Makinayı koyacağım alanı eni 123 cm bir koridor olarak düşünün, koridorun bir tarafı 60 cm eninde raydolap. Makinanın yeri dolap altında gömme ve koridorun en dibinde. Makinayı dolap içinden çıkarttığınızda hareket alanı olarak sadece 63 cm kalıyor. Ön ve arka yüzeyini duvar ve dolaba sürtmeden makinayı o koridordan dışarı çıkartmak (ki servise vs gitmesi gerektiğinde bu şart) zor olabilir. O yüzden 54,8 diyorum ama bu modelde hemen hemen aynı paraya ve daha üstün. İşte bu ikilemden dolayı sıkıldım. Ama ben de teşhirde durmuş, herkesin eli değmiş bir cihazı kullanmak istemem. Ayrıca extra bir indirimi de yok. Sıfırıyla aynı para.
    Sıktıysam özür diliyorum bu arada....

    hayır sıkmadınızda keşke elimde imkan olsada size izmirden göndersem aynı makineyi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: stto

    Şöyle bir sıkıntı var. Bu gün gelen ürünlere baktığımda çamaşır makinasının orjinal ambalajında olmadığını gördüm. Bayiyi aradım ve orjinal ambalajlı bir ürünle değiştirilmesini istedim. Bayi de bana ürünün üretiminin ve ithalatının durdurulduğunu, hiçbiryerde bulamadıklarını, bulabilfdikleri tek makinanın bir bayinin teşhirinde olduğunu söylediler. Üründe çizik, bombe, kırık vs hiçbir defect yok. Ama yine de içim elvermiyor. Hemen geri almaya geldiler. Yeni ürün bulamıyoruz, iadesini yaparız dediler. Servis orjinal ambalajında olmayan ürünlerin garantisini onaylıyor mu bilemiyorum. Offff çok üzüldüm ya. Aldığım fiyata da başka yerde bulamıyorum. Modeli değiştirmek zorunda kalacağım sanırım. Daha önce WAS 24760 önermiştiniz. Derinlik sıkıntısı vardı onun da ama riske girip onla değiştirebilirim. Aralarında 15 YTL fark var. Naapıcam ben şimdi yahu???
    Bana kalırsa teşhir ürün kullanmayın ve iade edin.Onun yerine Profilo CM1201HTR alın.Bahsettiğim modelle sizin elinizdekinin arasındaki farklar Profilo'nun 1200 devirde sıkması ve dijital ekranda sadece kalan süreyi göstermesidir.Deviri düğme ile ayarlanır.Bir de köpüğü tanıdığı zaman otomatik işlem yapar ama Bosch'taki gibi ekrandan uyarmaz.Bu farklar da pek önemli değil zaten.Bunun dışında sizdeki Bosch ile aynı,bir farkları yok.Sizdeki Bosch da Türk montajlıdır,Profilo da öyle.Hem Profilo'nun 800YTL olduğu düşünülürse 500 YTL cebinizde kalır.Derinliği 54,8'dir.Darlık sıkıntınız olmasa 8 kg'lık cihazı önerirdim.

    Ya da Bosch halen hepsiburada.com'da mevcut oradan satın alın derim.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=153757&productId=mtboschwfx286str



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 2 Mayıs 2007; 11:07:37 >




  • Profiloya dönmem mümkün değil artık ama şartları zorladım, sabah erkenden gittim tekrar ölçü aldım vs... WAS 24760 ile değiştiriyorum ürünü. Yani ben öyle karar verdim ve bildirdim. Bir sorun çıkmazsa aşağıdaki cihazı alacağım.
    http://www.boschevaletleri.com/tr/products/product.asp?frmFiyat=camasir_mak.asp&ID=788&SCAT=21

    Siz de sanırım bunu önermiştiniz.
  • Teşhir ürünleri zaten extra bir indirimle satılıyormuş ki ben buna rağmen daha fazla para verip orjinal ambalajlı satın almak isterim. Yani teşhiri daha ucuz da olsa tercih etmem. Hiç içime sinmiyor. Aslında ben zaten liste fiyatı 1.529 YTL olan ürünü (WFX 286S) 1.205 YTL ye 8 taksit bulmuştum. Şimdi daha üstün nitelitke olan (WAS 24760) 1.258 YTL ye alacağım ve sanırım bunun da liste fiyatı 1.600 YTL nin üstündeymiş.

    Bu 24760 da mı yerli montaj. Ben bunun ithal olduğunu biliyorum ama?
  • WAS24760 Almanya'dan ithaldir.Şu an piyasadaki fiyat/kalite/performans/özellik bakımından en iyi makinedir.Derinlik sorununu geçtiyseniz yerinde bir tercih
  • Açıkçası şansımı zorluyorum. Makinanın yerinden oynatılması gerektiğinde ön kapağının sökülmesi gerekecek. Umarım çok arıza çıkarmaz da sık sık yerinden çıkarmak durumunda kalmam. Çok teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stto

    Açıkçası şansımı zorluyorum. Makinanın yerinden oynatılması gerektiğinde ön kapağının sökülmesi gerekecek. Umarım çok arıza çıkarmaz da sık sık yerinden çıkarmak durumunda kalmam. Çok teşekkürler.

    Yok aldığınız makinenin arıza çıkarma riski oldukça azdır.Yoksa size rasgele marka (ariston,vestel arçelik vs)aldırırdık,en önemlisi kalite değil mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62


    [Yok aldığınız makinenin arıza çıkarma riski oldukça azdır.Yoksa size rasgele marka (ariston,vestel arçelik vs)aldırırdık,en önemlisi kalite değil mi?


    Kesinlikle öyle. Valla sizler olmasaydınız benim için bu seçim dönemi çok daha zorlu olacaktı. Bilginizi paylaştığınız ve ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.

    Sevgiler,
    Tülay.
  • Önemli değil iyi günlerde kullanın,hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stto

    Profiloya dönmem mümkün değil artık ama şartları zorladım, sabah erkenden gittim tekrar ölçü aldım vs... WAS 24760 ile değiştiriyorum ürünü. Yani ben öyle karar verdim ve bildirdim. Bir sorun çıkmazsa aşağıdaki cihazı alacağım.
    http://www.boschevaletleri.com/tr/products/product.asp?frmFiyat=camasir_mak.asp&ID=788&SCAT=21

    Siz de sanırım bunu önermiştiniz.





  • Kullandigimiz makinalar
    Annemin efsane Arcelik 2200 15 sene 1 defa servis gordu onun disinda tik demedi.
    Siemensin bir modeli-zamaninda tugla gibi bir cep telefonu vermisti yaninda, onu da uzun yillar kullandik "sozde" renkli ekran-makinadan da memnunuz Turkiyedeki ikinci evimizde yilda birkac defa kullanilir ayri konu
    Miele W3923 en bilincli aldigim makinadir. Ancak annem Arcelik2200'den sonra bize geldiginde begenmedi kafami duvarlara vurdum.
    Mielede kullandigimiz ozellikler
    Yikamadan once suda bekletme kucuk cocugumuz oldugu icin esim bunu cok kullandigini soyluyor
    17 ayri yikama programinin hepsi perde yastik vs dahil ayrica ozellikle hijyen programi
    Camasiri tartma ozelligi en sevdigim ozellik deterjan giderini neredeyse dorttebire dusurdu
    Sonradan baslamak icin programlama cok sik kullanmiyoruz
    30dk kisayikamasi var
    Ayarlari guzel bir ekrandan yapiliyor ama kisa zamanda bozuldugu icin servis geldi genel bir arizaymis degistirdiler bence gerek yok ekrana tek avantaji ayar yaparken daha gorerek yapmaniz
    Yuksekdevri de iyi oluyor 1600 devirde bayagi kuru cikartiyor camasiri balkonsuz apartman dairesinde bulunmaz nimet
    Sesi cok az sikma yaparken banyonun kapisini kapatinca sesi disardan neredeyse duyulmuyor ici cok doluyken daha gurultulu
    Cok agir oldugu icin yerinden kipirdatmak icin iki tane adam lazim ama sarsilma vs gibi sorunu yokcok stabil.
    Genel olarak memnunuz umarim saticilarin soyledikleri kadar uzun omurlu olur...




  • Artık bir Bosch WAS 24760 sahibiyim. Bu sitedek, danışıklardan sonra karar verdim bu modele. Kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşacağım. Ancak enteresan birşey var; makinanın ithal olduğunu biliyorum. Ama tüm menüler Türkçe. Almanyada bize özel m,i üretmişler nedir???
  • Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın aldığınız yeni eşyalarınızı.Aldığınız makineden memnun kalacağınıza eminim. Menülerin konusuna gelince, büyük ihtimalle ülkemiz için böyle üretiliyor. Mesela halamdaki siemens wiq 1633 de Almaya üretimi fakat menüleri Türkçe. Aynı şey Alman malı Miele'ler için de geçerlidir. Almanya'da üretilmesine rağmen menüleri ve üzerindeki yazılar Türkçedir, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 3 Mayıs 2007; 19:12:30 >
  • Hımm. Peki, çok teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stto

    Artık bir Bosch WAS 24760 sahibiyim. Bu sitedek, danışıklardan sonra karar verdim bu modele. Kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşacağım. Ancak enteresan birşey var; makinanın ithal olduğunu biliyorum. Ama tüm menüler Türkçe. Almanyada bize özel m,i üretmişler nedir???



    siemens makineler 13 dilde üretilir gittikleri ülkerde servis o dili ayarlar


    hayırlısı olsun
  • Teşekkürler (ama siemens deil Bosch bu) Zaten sizin önerilerinizle yapmıştım tercihi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stto

    Teşekkürler (ama siemens deil Bosch bu) Zaten sizin önerilerinizle yapmıştım tercihi.

    Siemens ile Bosch daha önceden belirttiğim gibi ön panel ve kapı tasarımı haricinde tamamiyle aynı cihazlardır.Denk modellerde Profilo da öyle.Arçelik-Beko gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratarum

    Kullandigimiz makinalar
    Annemin efsane Arcelik 2200 15 sene 1 defa servis gordu onun disinda tik demedi.
    Siemensin bir modeli-zamaninda tugla gibi bir cep telefonu vermisti yaninda, onu da uzun yillar kullandik "sozde" renkli ekran-makinadan da memnunuz Turkiyedeki ikinci evimizde yilda birkac defa kullanilir ayri konu
    Miele W3923 en bilincli aldigim makinadir. Ancak annem Arcelik2200'den sonra bize geldiginde begenmedi kafami duvarlara vurdum.
    Mielede kullandigimiz ozellikler
    Yikamadan once suda bekletme kucuk cocugumuz oldugu icin esim bunu cok kullandigini soyluyor
    17 ayri yikama programinin hepsi perde yastik vs dahil ayrica ozellikle hijyen programi
    Camasiri tartma ozelligi en sevdigim ozellik deterjan giderini neredeyse dorttebire dusurdu
    Sonradan baslamak icin programlama cok sik kullanmiyoruz
    30dk kisayikamasi var
    Ayarlari guzel bir ekrandan yapiliyor ama kisa zamanda bozuldugu icin servis geldi genel bir arizaymis degistirdiler bence gerek yok ekrana tek avantaji ayar yaparken daha gorerek yapmaniz
    Yuksekdevri de iyi oluyor 1600 devirde bayagi kuru cikartiyor camasiri balkonsuz apartman dairesinde bulunmaz nimet
    Sesi cok az sikma yaparken banyonun kapisini kapatinca sesi disardan neredeyse duyulmuyor ici cok doluyken daha gurultulu
    Cok agir oldugu icin yerinden kipirdatmak icin iki tane adam lazim ama sarsilma vs gibi sorunu yokcok stabil.
    Genel olarak memnunuz umarim saticilarin soyledikleri kadar uzun omurlu olur...





    Uzun ömürlü olacağından emin olabilirsiniz.Mieleler 20-25 yıllık ömür testinden geçerler.Bu süre diğer firmalarda 10-15 yıldır.Yeterince net sanırım.
    Ayrıca Arçelik 2200 de orijinal Siemens lisanslı makinedir.




  • Biliyorum, sadece Gürcan Bey yanlış anlamış da onu düzeltmek için yazdım...
    Can silverline ile ilgili cvp yazdım sana bakabilir misin ona?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.