Bosch var, bazen içini çılgınlar gibi dolduruyorum biraz zıplıyor ama hala sağlam |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (770. sayfa)
-
-
2015 yılında Electrolux 1486 GDW2 modelini almıştım.Ve bu model o dönemde Electrolux’un A+++ özellikli üst modellerinden birisiydi.
Yaklaşık 9 yıldır kullanıyorum ve hâlâ çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 16 Nisan 2024; 23:8:0 > -
Sesin sebebi kazandaki dengesiz yük ise sakın bu şekilde çalıştırmayın. Benim makine bu yüzden vefat etti. En son kendi haline bırakmıştım, deli gibi sarsıntı krizine girmiş ve kazanın ayaklarını kırmış, vefat etmiş. Yalpalayan kazan kendi kendine hasar görüyor, bir sonraki yıkamada daha çok yalpalıyor, bu şekilde tekrar ederek sonunda kazan ayakları kırılıyor.
-
Sizce hangisi
www.epey.comJust a moment...https://www.epey.com/camasir-makinesi/karsilastir/890859-908881/bosch-wan24200tr_samsung-ww90cgc04daeah -
8 senedir elektrolux kullaniyorum makina harika fakat isparta servisi icler acisi. Makinayi kurdu dangalak herif. Evi su basti.
Alacaginiz makinanin servisini de kontrol edin makina iyi bile olsa.
-
Çamaşır makinası alıcam.14 senedir bosch logix8 kullanıyorum.Şimdi bosch la simens arasında kaldım.hangisini önerirsiniz. -
Bosch'un yeni çıkan bulaşık makinesi. Artık 4 ve 5 program üretilmeyecek. Direkt 6 programdan başlayacak.
www.adobilisim.comBosch SMS26DW00T 6 Programlı Bulaşık Makinesi Bosch Ankara Bayisi - 444 28 01https://www.adobilisim.com/bosch-sms26dw00t-6-programli-bulasik-makinesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanasrav -- 16 Haziran 2024; 11:49:12 > -
Electrolux den uzak durun servise yada yedek parçaya işiniz düşerse sizi katil ederler
-
15 senedir vestel vardı. artık yaşlandı. beko aldık bu sefer, kargoda bekliyoruz.
-
Simens iq300 aldım. Nakliye süreci biraz sıkıntılı geçti ama makina güzel -
nerden aldınız hocam? bende düşünüyorum bayilerde almak daha mantıklı değil mi?
-
Kendi internet sitesinden aldım. Üyelikle alınca 1000 küsür indirim oldu. 500 tl de puan verdi .9 taksitle aldım. Simensin mağazasınada sordum ama bu şekilde daha uygun oldu.
Mediamarkt ta simensin tek bir modeli vardı.oda benim aldığım değildi ve 3 taksit yapıyordu. -
Üyelik nerden aldınız hocam -
Birde hangi modeli aldınız buraya atar mısınız, bende eğer indirim devam ediyorsa almka istiyorum -
Simens sitesinin üyeliği. İq300 10 kg olanı aldım.
Simens
simens iq300 10 kg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 3 Temmuz 2024; 9:1:18 >
-
Hocam Siemens kodu bulamadim, size zahmet atar mısınız -
kurutuculu makine öneriniz var mı ? hep almak istedim.
-
tambur sac kalınlığı nasıl test edebiliriz , bilebiliriz? Mağaza da incelerken fark edilir mi?
-
WG52A2ZOTR -
Mediamarkt ta taksit yapmıyor mu yoksa taksit seçenekleri ekranı mı sorunlu anlayamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X