Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1646. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Murphy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Murphy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Murphy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Murphy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Muho7

    Cris sen benden daha bilgili sayılırsın bu ara bana sürekli özel mesajlar geliyor millet orta sınıf bir ekim merkezi arıyor senin tavsiyen varmı ?? Benim yazdıklarım dısında

    Orta sınıf ekim merkezi sibel,ilhan,avienca ama bunlardan her turlu saç ekimi sonunda her turlu olumlu olumsuz sonuç çikabilir ama sibel,ilhan ve aviencadan biraz daha önde.Bu saydigim 3 isimden de beklentininiz çok olmamali.Fiyatlari ise ortalama gref başı fiyati 1 ile 1.5 liradir.

    Sence keser mi koray mı? Artı ve eksilerini sıralayabilirmisin

    Mr.dremboy hoş geldin,

    Keserin koraya nazaran bir artisi yok tutabilecek saçlara ekim yapabilen bir doktor.Saçlarin seyrek değilse keser iyi bir alternatif fakat seyrekse keser seyrek saça ekimine rastlamadım.Korayin kesere gore artisi şudur.Koray her turlu saça ekim yapar seyrek saça iyi ekim yapabilen tek doktordur.Riskli görülen saçlari proscarlarla güçlendirip kalinlastirip seyrek saca zarar vermeden ekim gerçekleştirir.Korayin tek kotu eksigi proscarsiz saç ekmemesi ve hemşirelerin çogunlukla ekim aşamasinda yalniz birakilmasini goruyorum.Ben keserin ve korayin o paraları hakettigini düşünmüyorum.Fakat koray muttalip karşlaştirmadinda koray diyorum çünkü para ve kendisini epeyce gelistirdigi icin doktorlara çalistigi için koray diyorum.Koray 3.5 euro olsaydi tercihin yine koray olurdu.

    Chris keserin ekimi bizzat kendi yapması ve bir hastaya ortalama 4 gün ayırıp gerekirse vücuttanda alması onu ön plana cıkarmazmı birde bir lateral biri iğne ile ekiyor sence bu iki tarz arasında cok fark varmı

    Bizzat kendisi yapması tabiki bir artidir ama koray da yaninda iyi yabancı doktorla çalisiyor yurt dişindan getirdiği doktorlar var sivisi baya iyi o doktorların ama mutlaka hemşireler de ekimde büyük bir bölümünde emek veriyor.Tekniğin önemi çok yok önemli olan iyi kullanmaktır. Keserin igneli yöntem ekim aşamasını süre olarak uzatan, hem muttalip, hem de senin için yorucu bir ekim tekniğidir dremboy ancak son derece doğal sonuçlar alınmasını sağlayan bir tekniktir. Kökler ince iğneler ile açısı verilerek, yuvarlak deliğin içine yerleştirilir. Kökün, kendi yapısına uygun yuvarlak deliklere yerleştiriliyor olması, hem köklere zarar vermeden çalışma imkanı verir, hem de açıların en doğru şekilde oluşturulmasını sağlar. Density cm2 de ki kök sıklığı kadar elde edilebilir.4 güne yaymasi tamamen teknikle ilgilidir bu keserin bir artisi olarak yansimasin.

    Lateral için Tek seansta 7 8 saatte 2000-3000 kök ekilen ekim bölgesine köklerin ekileceği kesiler önceden açılır. Bu kesilere köklerin kolay ve hızlı yerleştirilebilmesi için, ekim bölgesi hafif şişirilir.
     Kökler çok ince, düz kesiler içine yerleştirilir. Ekim yapılacak alana kesilerin önceden açılması, ekim alanının bir miktar şişirilmesi köklerin hızlı ekilmesi şansını verir. 2000-3000 kök çalışılacak operasyon 1 günde tamamlanır. Density cm2 de ki kök sıklığında olur ayni şekilde.Tekniği önemli olan iyi kullanmaktır bu 2 teknikte iyidir tek fark iğneli uzun sürüyor işkence olabilir bu senin için dremboy.



    Anladım chris var olan saça zarar verme vermeme olarak sence iğne bi adım öndemi? Birde saç traş edilmeden ekime ne diyorsun diğer sorumda koray hocanın ekibi sabitmi saçları eken ekip herkeze onlarmı ekiyor bi esteler gibi 10 larca farklı ekip varmı diğer sorumda şu kbakma cok sordum hlc ile keser koray arasında bariz kalite farkı varmı düşüncelerini acıklarsan memnun kalırım birde minoks kullanmayı düşünüyprmusun min fin kombine mutiş sonuclar olabilir belki kafan da saç seyerek oldugu için 2 ml ilaçla tüm saç derini ıslatabilirsin aslında

    Dostum beni rahatsız etmezsin seni anlıyorum hiç öyle şey düşünme herkesin işi görünsün isterim.Bence iki teknik arasında fark yok önemli olan iyi kullanmak ikisinde de iyi kullanan doktorlar önemli olan kim kullanıyor o önemli tekniği kafana takma mevcut saça zarar gelmez.Boşver bırak traş etsinler özellikle seyreksen zorlanırlar.Koray harici 3 yabancı doktor var asmedde bildiğim kadarıyla.Bu estelerle kıyaslanamaz ekipleri hiç bir şekilde onlar tamamen işin ticari boyuntunda olan kasaplar.Bence sıralama bana göre koray,muttalip,hlc ama başkası için bu sıralama değişir saygıda duyarım.Finansted kullanıyorum aklımda ilaç tedaviside son 1 aydır ben rogaine düşünüyorum fakat ilaç tedavisini bıraktığın an tekrar dökülmesi beni geri itiyor işte.

    Anladım hocam yaşnız aynı durum finastada geçerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç ekimi konusun da biraz hassas davranmak lazım iyi araştırmakta fayda var yinede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecmfdn

    saç ekimi konusun da biraz hassas davranmak lazım iyi araştırmakta fayda var yinede.

    Evet mesela arkadaşin link verdigi yere gidilmemesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız benim için önemli ......üst tarafa ekim olamayacağı ilk etapta ön tarafa ekim olacağı söyleniyor..sizce arkadaşlar???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unspokenfear -- 22 Mayıs 2015; 20:30:44 >
  • evet,
    üste ekim yapmazlar. vertex ve ön kısma yaparlar.
  • blufer kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için ...
  • Kardesim gokhan gur derim.tek tek kendi aliyo tek tek kendi ekiyo.eli gayet yetenekli.ben ank 500 kok ektirdim memn7n kaldin.suan ist.diye biliyorum ankarada olsa keske direk ona giderim.
    hlc kluniktede ozgure 750 kok ektirdim kendilerini ove ove bitiremediler 50 tanesi zor cikti.
    hlc ye gidecegine bana gel ben ekiyim o derece birde cok pahali

    Sabki cik iyilermis gibi oxgur alim yapiyo.ekimide 2 doktor aralarin paylasiyolar 350 biri bir tarafa ekti 350 digeri oteki tarafa.

    Sonuc hem iyisi olsun diye o kadar para veriyosun hem donor alanin bitiyor.hemde umudun.neyse biyle iste...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ankarada 500 kok ekecek tek tek alip tek tek ekecek bir yer biliyomusunuz

    Yardim lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim yapan biri var bana bunları kullanmamı istedi kullananlar var mı bunları arkadaşlar ne kadar etkilidir bu ilaçlar
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ixmarit

    Beyler ankarada 500 kok ekecek tek tek alip tek tek ekecek bir yer biliyomusunuz

    Yardim lutfen

    Bu nasil bir çelişki gökhan guru ovuyorsun oraya gitsene işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gothic10 kullanıcısına yanıt
    saçları kuvvetlendirir bunlar, ekimden sonrası için mi kullanman gerekli onu anlamdım? yoksa ekim yaptırmadan mı kullancan bunları, bunlarda etkili ancak tek çare ekim yaptırmak bunlar seni tatmin etmez usta
  • 1,5-2 euro bile cokken 20000-30000 tl dansoz doktorun sac ekimine vermek en hafif tabiriyle "okuzluktur." Ama o kadar hafif gecmemek lazim bu konuyu. Asgari ucretin 1000 tl bile olmadigi, 15-20 milyon insanin aclik sinirinda yasadigi, resmi rakamlara gore bile-ki hilelidir- halkin %12sinin issiz oldugu, gsmh in sisirilmis rakamlara gore bile yillik kisi basi 10000 $ bile olmadigi bir ulkede degil 20000-30000 tl ye 5000 tl ye sac ektirmek fakir halka kufur etmektir. Yabancidan bile alamayacagi paraya bu saci eken ise "haindir". İki tane kelimeyi bir araya getiremeyen "okuzler" sac ekimi yaparsa da olacagi budur. Ulkenin genel halinin sac ekimi tam bir ozetidir. Bu ulkede liyakate degil de reklama, kilifa verilen onemin artik sonu gelmelidir. Pratisyen dansoz bir doktor bozuntusu, hemsireleriyle safa sursun diye o paralari veren kerizler de olsa olsa "reklamci" olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sac ekiminde 1 greft ancak bu ulke kosullarinda 1-1,5 tl olabilir ki sac ekimi yaptirilabilsin. Yoksa buradakilerin sozuyle sac ektirmeye kalkip 'donunu veren' kesinlikle farkli bir muamele gormedigi gibi 'dansozleri' kalkindirir. Bu kafayla giderse adam hastane degil 'ikiz kule' bile diker a.k. !!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmettamer74

    1,5-2 euro bile cokken 20000-30000 tl dansoz doktorun sac ekimine vermek en hafif tabiriyle "okuzluktur." Ama o kadar hafif gecmemek lazim bu konuyu. Asgari ucretin 1000 tl bile olmadigi, 15-20 milyon insanin aclik sinirinda yasadigi, resmi rakamlara gore bile-ki hilelidir- halkin %12sinin issiz oldugu, gsmh in sisirilmis rakamlara gore bile yillik kisi basi 10000 $ bile olmadigi bir ulkede degil 20000-30000 tl ye 5000 tl ye sac ektirmek fakir halka kufur etmektir. Yabancidan bile alamayacagi paraya bu saci eken ise "haindir". İki tane kelimeyi bir araya getiremeyen "okuzler" sac ekimi yaparsa da olacagi budur. Ulkenin genel halinin sac ekimi tam bir ozetidir. Bu ulkede liyakate degil de reklama, kilifa verilen onemin artik sonu gelmelidir. Pratisyen dansoz bir doktor bozuntusu, hemsireleriyle safa sursun diye o paralari veren kerizler de olsa olsa "reklamci" olurlar.

    Soyle nereye ektirecegiz soyle geçiştirme erkek gibj soyle ben 2 senedir araştiriyorum bulamadim 3 kişiden başka, ben gideceğim ve gidenlere saygi duymalisin.Kimin enayi olduğunu zaman gosterecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be crisy yaptiramadin gitti be gulum. Anlamiyor musun yavrum onlar kolay ekim hastasi istiyor. Propecia kullan saclarin artsin azcik ekecek iste dansoz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inan ki gecistirmiyorum daga once de buradan soyledim, kime istersen git! git ama plastik cerrah olsun dedim. Isim verip reklam yapmayacagim sonra laf ediyorsunuz. Belli iste sac ekim dernegi uyesi plastik cerrah sayisi 10-11 kisiler zaten!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inan ki gecistirmiyorum daha once de buradan soyledim, kime istersen git! git ama plastik cerrah olsun dedim. Isim verip reklam yapmayacagim sonra laf ediyorsunuz. Belli iste sac ekim dernegi uyesi plastik cerrah sayisi 10-11 kisiler zaten!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inan ki gecistirmiyorum daha once de buradan soyledim, kime istersen git! git ama plastik cerrah olsun dedim. Isim verip reklam yapmayacagim sonra laf ediyorsunuz. Belli iste sac ekim dernegi uyesi plastik cerrah sayisi 10-11 kisiler zaten!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acba antepte ekim yapan var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmettamer74

    Ah be crisy yaptiramadin gitti be gulum. Anlamiyor musun yavrum onlar kolay ekim hastasi istiyor. Propecia kullan saclarin artsin azcik ekecek iste dansoz!

    Ah be ahmet ne zaman vazgeçiceksiniz boş konuşmaktan.Bir kere proscar 6 ayda saç cikarmaz benim saçlari güçlendirmek için verildi çünkü saçlar seyrek mevcut saçi korumak için op. Olmasına katiliyorum fakat op.ileride görüyoruz doğru düzgün ekim çikaramiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.