Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2061. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu ilaçlar dışında dökülmeye engelleyecek bir şey bulamadılar. Benimde yaş 35 arada kafamı kazıyorum iyi geliyor kalınlaşıyor saçlar seyrelme oldukça var tabi fakat var olanı tutmak için kullanmak istiyorum yoksa hepten kaybedeceğim çünkü baba kel benim saçlar yine iyi dayandı babada 20 de dökülmüş baya.
    Siz kullandığınız süre boyunca söylenen yan etkileri yaşadınız mı arada kan tahlili verip takio ettiniz mi değerleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

    ben yan etki görmedim, sırf bu ilaç için kan tahlili de yaptırmadım. bu arada saçları kazıtmanın saçlara olumlu veya olumsuz hiç bir etkisi yoktur. şampuanlara da çok para verme, şampuanın da etkisi yoktur.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Kazıtmayla ilgili söylenenler evet faydası olmadığını söylüyorlar fakat ben her kazıttığımda incelmiş saçları kalınlaştırdıpunı farkettim yılda bir iki kez kendim kazırım o yüzden. Şampuanlara para vermiyorum bittim sabunu diyorlar hakikisi olanı bulmak gerek falan ama ben denemedim açıkçası
    Bu arada benim kafada yağlı seboraik dermatit var bu da döküyor sanırım saçı. Dermotolojiye gittiğimde konazol sampuan verip gönderiyor birde minoxil ama kullanmadım minoxili

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Bursa da saç ekimi için önerebileceğiniz yer var mı? Özellikle tepe bölgesinde başarılı olmuş

  • azntrl A kullanıcısına yanıt

    Merhaba arkadaşlar,


    Foruma uzun zaman sonra girdim ve bu konuya yazmış olduğum postu güncellemek istiyorum.


    Saç ekimimi yaptım 2020 yılında.


    Antalyada yaptım ve şu an 3 yılı bitirdim. Saç sorununu tamamen ortadan kaldıran bir ekim oldu diyebilirim. Belki de bu yüzden hiç bu tarz konulara bakmadım :)


    Gelelim ekime;


    Ekim 4363 greftten oluştu 1285 tanesi sakaldan alındı gerisi yanlardan.


    Ekimle ilgili bir iki sonuç fotosu eklemek istedim.


    Herkese güzel saçlı günler dilerim.



     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • VALLAHİ valla Değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azntrl A kullanıcısına yanıt

    İlk fotoğraftaki sivri şekilde aralardan çıkan beyazları kısalt çok daha güzel bir görünüm olur. Bu arada ekim öncesi foto atmamışsın.

  • Arkadaşlar,Selamlar

    Saç ekimi için Butik hizmet veriyoruz, vip hizmet en doğru bilgimizle süreç takibi. 12 senelik tecrübe ile bunları yapıyoruz. Ücretsiz ön muayene ve foruma özel fiyatlarla. İlgilenen arkadaşlar dm yoluyla iletişime geçebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photographerclown -- 10 Kasım 2023; 19:9:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle Murat Makascı Klinik'i tavsiye ederim, operasyonları çok başarılı. Sosyal medya hesaplarını ve google yorumlarını incelerseniz görürsünüz zaten. Sitesi de muratmakasci.com inceleyebilirsiniz.

  • en guzel sac ekimi yeri nereledir cok bakmam rahmen ben bu isi nerdeyse 10 yildir izliyorum ama bir turlu karar veremedim nedeni ise cikmamasi olabilir acisi bicimsiz olmasi ve saglik tabii ki merdiven alti islerden kesinlikle kaciniyorum ama daha sonra birde bakmisin o gibi kisilere denk gelmisin onun icin sikca deneyim yasamis kisi veya kisilerden tavsiye beklerim arti yasimda ilerleyinde belki daha az dukulur belki ama o arada bayada kellestim yani tepe tamamen acik yanlaradogruda geldi bir abide gordum kendi 60 var yaptirmis baska sekhirde oldugu icin ben ise istanbulda ariyorum tam olmasada diyelim ki 10 000 lazim ama 6000 ekildi belkide yinde seyrek duruyor tam kapanma sansi yok sanirim ki asil mesele koklerin alindigi yerler cikiyormu tekrar oda onemli bir yeri yaparken diyer yeri acmakda sacmalik olsa gerek tesekkurler

  • Saç simülasyonu ile ilgili önemli bir şey var kafama takılan. Zamanla boya kalkıyor bu bilinen bir şey ama nasıl kalkıyor? Bölge bölge kalkarsa kafan Dalmaçyalı gibi olur. Belli bölge dolarken diğer yerler kalırsa komik olur. Var mı böyle sorun yaşayan?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Çok uzun zamandır foruma girmemiştim tesadüfen bu posta denk gelince biraz bilgi verme gereği duydum.

    Saçların dökülmesi belirli skala değerlerine göre ölçülür. Bazı durumlarda saç ekimi tek seansta yapılırken saç dökülmesinin yüksek ve donör alanının da kısıtlı kapasitede olması sebebi ile 2. operasyon gerekebilir. Tabii donör bölgesi ilave bir operasyonu desteklerse mümkündür.


    Operasyon için karar verdiğinizde ve bu operasyona 6 ay veya daha fazla bir zaman varsa mutlaka Finasterid ve Minoxidil kullanılmasını öneriyorum.

    Finasterid, Testestoron hormonunu baskılar bu sayede saç kökü (Yani Popila) tekrar beslenerek saç kökünü canlandırarak saçın tekrar sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlar. (Yan etki olarak sperm sayısında azalmaya sebep olur ve göğüs bölgesinde de yağlanma yapabilir. Ancak bu etki herkes de olmaz ve kalıcı değildir.)

    Minoxidil ise genelde (Rogaine vs.) gibi markalar adı altında bulunabilir, kafa derisine temas ettiğinde bölgede kan dolaşımının daha rahat olmasını sağlar. Genelde bu kafada kaşınma veya karıncalanma gibi hislerle kendini belli eder. Yan etki yaptı deyipte bırakmamak gerekir. Sadece, Minoxidil operasyondan 2 hafta önce bırakılması gerekir, aksi durumda operasyon esnasından normalden fazla kanama olmasına ve sonrasında da bölgesel nekroz'a sebep olabilir.


    Saç ekimi yaptırmadan önce mutlaka uzman kuruluşlardan da bilgi alın. Hastalığınız varsa doktorunuza önce danışın. 65 yaş ve üzerindeyseniz saç ekimi yaptırmayın. Saç ekimi için düşündüğünüz bir klinik varsa da geçmiş yorumlarına Google üzerinden değil Fake veya satın alma yorum yapılamayan tek adres olan Trustpilot sayfasından bakın.


    Ben kendim 2 yıldır bu sektör içerisindeyim, ve piyasada çok mağdur insan gördüm.

    Donörü parçalayanlar,

    nekroz olanlar,

    Kadına erkek tipi saç ekimi yapanlar.

    neler neler..

    Bu sebeple tavsiyem ömür boyu pişmanlık yaşamamak için mutlaka doğru bir karar vermeniz gerekiyor. Yoksa daha sonra düzelttirmek için bir şekilde bize yolunuz düşer ve alacağınız olumsuz haberle de keyfiniz kaçmasın.

    Ayrıca kesinlikle garanti veren yerlere de güvenmeyin. Hastane ameliyatında bile garanti verilemezken en ufak bir stres veya hastalık gibi durumlarda saç yapısı etkilenirken insana eşya gibi garanti verenlerin samimiyetinden şüphe duyun.


    Sağlıcakla Kalın.

  • Silverbirch® S kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Yolumuzun düşeceği yeriniz/klinik/hastane neresi? Bilelimde belki ilk adım olarak geliriz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 11.03.2024 ekim yaptirtim 5000 greft olarak ekildi yorumlarinizi bekliyorum

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.