Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SümüklüSülo

    quote:

    Orijinalden alıntı: SonatKayahan

    Ya beyler bu şok dökülme beni bitirdi napacaz ya...ekilenler döküldü ne kadar sonra cıkar tekrarşuan 22. Gün

    slm,

    en cok sok dökülmeye önem veriyorum! Ne kadar gec ve az olursa bence o kadar iyi! (bence)

    Bunun az olmasi icin pek birsey yapilamiyor gibi (Bünyeye ve Griftlere bagli diye düsünüyorum)

    Ben Biotin kullanmaya basladim! 90 Tablettik aldim üc ay Biotin 5000 kullancam (kendi kararim)

    Bir Hap disinda bütün Hap'lar bitti bitene kadar o Hapida kullanmaliyim!

    Sac ekimini inanin COK SEVDIM! Hic geciktirmeyin ve olun!

    Benim yirmi gün gecti bile! Geriye yaklasik iki ay kaldi az cok belirmesine! Yirmi gün sanki üc saat gibi gecti!

    Ekim zaten iyiydi sosyal hayata cabuk geri döndüm! Onuncu günlerde hafiften alnimda sislik olustu v.s. ama genel olarak ilk iki üc günü atlatinca is bitiyor! (su ana kadar böyle tecrübe edindim)

    Baslangici cok iyi sonucu nasil olacak bilemiyorum! Insallah, hepsi degilse söyle %60'i filan tutar da emegime yazik olmaz!

    Selamlar.

    NOT: 21 Nisan da ilhan beye ektirdim! 4.000-GRIFT (bos alan doldu) kafam da malasef iki üc santimlik yara tabakasi olustu (ilk günlerdeki sapka dan olabilir) bir oradan korkuyorum kuruyup azaldi ama hala var!

    Aynen usta bende 21nisanda oldum...benim bide kendi saçlarım vardı sıklaştırma yapıldı şimdi tek korkum kendı saçlarım zarar gormeden ekılenlerın uzaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: miyawex

    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: miyawex

    ya su ekimden sonra herkes patır patır atıyor fotografları buraya bir de soruyorlar nasıl olmus, kusura bakmayında arkadaslar tum ekilen kafalar ilk etapta birbirinin aynı gözüküyor bir fark yok hiçbirinin arasında ekimin iyi mi kötü mü oldugunu 2. günü anlamak için kahin falan olmak gerekiyor. İyi olup olmadıgı 3-4. aydan sonra ortaya cıkmaya başlıyor.

    Adam gibi yorum yapılsa bu ilk ekim fotoları daha faydalı,süper olmuş,güzel görünüyor falan yazmasalarda direkt sıklıklarına bakılsa faydalı yorumlar çıkar ortaya,bu fotolara bakıldığı zaman ister inan ister inanma yüzde doksan ekim sonucu çıkar zaten ortaya ,örneğin bu sayfada mir adlı arkadaşın ekimi çilekeşten çok güzel olacak,ben ikisininde sıklığını beğenmedim,özellikle ön tarafın,hele çilekeşin berbat ,cm karede 10, 12 greft var heralde,önde saçı yoksa işi zor,şimdi 10 ,12 greftle ne değişecek ben anlamadım,kötü dediğimiz ekim merkezleri önceden en aşağı 20 greft ekerlerdi ,şimdi bakıyorumda bu sayı onlara düşmeye başlamış,siz bu fotolara bakmayın,hileli ekim sonuçlarına bakın,sonrasındada vay efendim saçım çıkmadı naraları atın,sanki saç ekilmişte çıkan olmamış ,10 tel yahu,çıksa ne çımasa ne,kimsenin morali bozulmasın diye bazı şeyler yazılmıyor ama bunun kimseye faydası yok,sonuçta bugün değil üç ay sonra her şey ortaya çıkıyor...

    Reciproc tamam doğru soyluyonda daha bunun şok dökülmesi var tepe bölgesinin beslenememesi var var da var... O yuzden 2-3 ay diyorum sok dokulme bi atlatılsın kökler tutunabiliyor mu ona bakılsın.
    Bu arada birşey sorucam bu korayın,keserin,demirsoyun özelliği nedir abi sen inceliyosun çözmüssündür belki.Niye diğer ekimcilerin ekimlerinin tutup tutmaması şansa baglıyken bu saydıgım adamların işleri genelde duzgun oluyor.Adamlar nasıl standarta bağlamıslar.

    Tepe bölgesinde ekilen saçların tutması zor beslenmesi zor falan diyorlar kökler ölmeden ekim yapıldıgı için tutmuyor diyorlarda bu adamlar nasıl tutturuyor o zaman benim anlamadıgım olay bu


    Koray ve erkan hoca benzer stilde ekiyorlar,zaten hocalarıda aynı alex gizburg diye bir yahudi,latetal slitle kanalları açıyorlar,kanal açma işinde çok iyiler,özellikle önde çok sık kanal açabiliyorlar,bu ikisinin dışında böyle kanal açabilen başka ekimci yok tr de,iğneli teknikle kanal açan zekeriya ile muttalip keser var bu konuda çok başarılılar,yalnız koray hoca ve erkan hoca bu konuda daha iyi,ikisininde ilk zaman ekim fotolarına bakın benzer tarzda ön çizgide zikzak yok ,düz sık ekilmiş bir hat var,buda ilerde saçlar çıkıp uzayınca arka kısımları perdeliyor ,zaten bir yada iki parmak eninde geri kalan kısmıda sık ekiyorlar,gerisi seyrek bile olsa inan bana o ön iki parmak enindeki bölgedeki saçlar geriye tarandığı zaman kafanın yarısını kapatıyor zaten,arka taraftaki seyrek saçlar onların desteğiyle çok sık duruyor..
    Adamlar finasterid kullandırıyorlar özellikle,özellikle tepe bölgesi ekimine çok yardımı var,hani sende yazmışsın klasikleşmiştir düşüncedir,vertex e ekilen saç tutmaz yada çıkmaz diye,öyle bir şey yok ,tek başına minoxil kullanımı bile vertexe ekilmiş saçı coşturuyor,düşün birde finasterid kullanırsan ekimden sonra üç ay vertex en erken çıkan bölge olur,eskidendi o şimdi özellikle vertex ekimlerine bak,adam minoxil kullanıyorsa ekimde düzgün yapılmışsa kesin çıkıyor...
    Birde bu bahsettiğimiz ekimcilerde ekilen greft sayısında hile olmuyor,koray erdoğanın iki hemşiresi aynı anda greftleri sayıyorlarmış,hemde bir tanesi sesli olarak,bırak greftleri saymayı,çoklumu teklimi istatistikleri bile tutuyorlar,bu bahsettiğim ekimcilerin dışında kalan yerlerin en az yüzde doksanı greft hırsızı,birbirlerine örnek ala ala millete yalan söylüyorlar,greft hırsızlığı miktarı ortalama yüzde kırk tan az değil,o günkü psikolojilerine ve zamanlarına göre bu oran değişiyor ama bu millette bunu hak ediyor,müstehak gerçekten,saç ekim operasyonundan çıkar çıkmaz ,saçım çok güzel olacak psikolojisine giriyor adamlar,başkasının başına gelir bana gelmez ,benim saçım güzel olacak diye şartlandırıyor adam kendini,senin kafada o kadar greft yok desen ,adam başlıyor kafasındaki greft sayısını savunmaya,iyi totem yapmaya devam ,pozitif enerjiyle saçlarınızı çıkarırsınız siz))))
    Sonuç olarak adamlar büyük hatalar yapmıyor ,greft alım ve ekim aşamadında,ekim aşamadında greftleri düzgün yerleştiriyorlar ,düzgün yerleştirilmediği zaman çok fire oluyor ,ekim merkezleri ilk yıkamayı yaptıkları zaman orda gidiyor o greftler,biz göremiyoruz onları,birde saç ekim mağdurlarına bak aslında çoğunda ekilen saçları görürsün,saç çıkmış ama çok zayıf tüy gibi,onları saymaya çalış ekilen greft sayısına yakın saç çıkar ,işte onların hepsi kanallara düzgün yerleştirilemediği için beslenemeyip tüy gibi kalan saçlar,bu konuda forumda örnek tekniker vardı ,birde son zamanlarda resul yamanda ektiren grewt ti galiba,adamın ortalarda sıklaştırma yapılmış,çıkmamış saçı,yan şakaklar yüzde altmış çıkmış ama tüy şeklinde kalmış..
    Daha çok neden var ,şimdilik bu kadar daha merak edersen yazarım...

    Vala hocam dogru söylüyorsun. Bende ekimden 2 3 ay sonra bir sürü tüycük görüyordum kafamda. 7 aydır minoxil kullanıyorum belki cıkarlar diye ama tüycüklerde hafif uzama oldu baska bir cacık olmadı. Saclar cöp oldu malesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert77 -- 10 Mayıs 2014; 21:07:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoda cok azı gözüksede bir sürü tüycük mevcut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert77 -- 10 Mayıs 2014; 22:26:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burqa1

    arkadaşlar estepolden bi kaç hemşire burda üyelik almıs sürekli reklamını yapıyorlar bilginiz olsun zaten türkiyede belli başlıklı doktorlar var reklamcılara paranızı kaptırmayın ..

    Arkadaşım ne reklamı ne hemşiresi.
    Ister oraya gitsinler ister gitmesinler benim hiç umurumda değil.
    Ben bana sorulduğu için estepolun adını verdim.
    Burada bir resim paylaştım. Hemen reklamcı olduk.
    Ben zaten firmayı duymuştum buradan da bir arkadaşı görünce karar verdim.
    Haa isteyen gider isteyen gitmez o beni ilgilendirmez. Ben kendime bakarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gencturkfransali

    105 inci gun isteyim 3 gun sonra kafayi 3 numaraya kestircem
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    8 yasinda ki cocuk bile paint ile yuzunu saklayabilir el ile yuz kapatmak nedir ya, ne guldum yav hahah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stapleton

    quote:

    Orijinalden alıntı: burqa1

    koray erdoğan pahalıya ekmemesi lazım sen nasıl doktorsun ya isini iyi biliyon diye en pahalıyamı ekmek zorundasın nerde kaldı senin insaniyetliğin milleti sömürmekten başka adamsan herkez senin hastan olmalı 15 bin nedir ya zenginlerle uraş sen anca diğerleride senin milletin adamın değilmi insanları cok soyuyor cok yadırgıyorum böyle sömürücü insanları ektiği cıkıyosa cıkıyor ama bukadar pahalı olmamalı arkadaş.

    koray erdoğan bir ekimi bildiğim kadarıyla 2 günde bitiriyor yani haftada 3 kişi demek hem sıkılmadan işini yapıyo hemde özenli bu yüzdende daha başarılı ekimler çıkıyor ve yüksek ücret alıyor diğer ekimciler haftada 15 ekim yapıyor düşük ücret ama sıkılarak özensiz aslında hemen hemen ikiside aynı parayı kazanıyo ama koray erdoğan bunun yanında saygıda kazanıyor facebooktan gördğüm kadarıyla müşterilerinin çoğu italyan birde facebook ta ayşegül hanımın müşterilerine bakın :))evet koray erdoğan pahalı benim gibi 30 unu geçmiş paradan ümidi azalmış züğürtler için bu ücretler imkansız ama hiç değilse insanların hayalleriyle oynamıyor iyi araştırmak lazım arkadaşlar çoğu ekimci saç ön çizgisini berbat yapıyor hekimlik dışında birazda estetik anlayışı ve tarz bilen doktorlar olmalı doktorun kendine bakmak lazım adamda stil yoksa klasik düz bir adamdan iyi ekim çıkmaz yani kafada sadece saçın tutması yetmiyor birde nasıl gözüktüğü önemli dışarda ön çizgiden ekimi çok kolay anlaşılan bir sürü insan görüyorum inanın o saç yerine kafa 1 numara kel olsa daha güzel gözükür sonuçta tip önemli yüz hatlarınız vb. tip yoksa saç olsa ne olur tip varsa saç olmadanda çok bir şey kaybetmezsiniz

    Aynen dediklerine katılıyorum,çoğu saç ekiminde kafada saç çıksa bile görünüme çok bir katkısı olmuyor,sebebide alın çizgisinin ve bir miktar gerisinin sık ekilmemesi,sık ektiklerini sanıyorlar halbuki öyle değil,en iyisinde öne cm karede 20 ekilyorsa arkaya bu oran 15 oluyor,bu oranın çok daha farklı olması lazım,bahsettiğimiz bu üç dört ekimcide bu oran önde cm karede 30 ise eğer gerilerde 15 oluyor,özellikle çizgide mm de bir greft oluyor,sonuçta aynı greft sayıları olsa bile sonuç çok daha iyi oluyor bu ekimcilerin elinden çıkınca,daha estetik daha sık bir görünüm oluyor ...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: miyawex

    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: miyawex

    ya su ekimden sonra herkes patır patır atıyor fotografları buraya bir de soruyorlar nasıl olmus, kusura bakmayında arkadaslar tum ekilen kafalar ilk etapta birbirinin aynı gözüküyor bir fark yok hiçbirinin arasında ekimin iyi mi kötü mü oldugunu 2. günü anlamak için kahin falan olmak gerekiyor. İyi olup olmadıgı 3-4. aydan sonra ortaya cıkmaya başlıyor.

    Adam gibi yorum yapılsa bu ilk ekim fotoları daha faydalı,süper olmuş,güzel görünüyor falan yazmasalarda direkt sıklıklarına bakılsa faydalı yorumlar çıkar ortaya,bu fotolara bakıldığı zaman ister inan ister inanma yüzde doksan ekim sonucu çıkar zaten ortaya ,örneğin bu sayfada mir adlı arkadaşın ekimi çilekeşten çok güzel olacak,ben ikisininde sıklığını beğenmedim,özellikle ön tarafın,hele çilekeşin berbat ,cm karede 10, 12 greft var heralde,önde saçı yoksa işi zor,şimdi 10 ,12 greftle ne değişecek ben anlamadım,kötü dediğimiz ekim merkezleri önceden en aşağı 20 greft ekerlerdi ,şimdi bakıyorumda bu sayı onlara düşmeye başlamış,siz bu fotolara bakmayın,hileli ekim sonuçlarına bakın,sonrasındada vay efendim saçım çıkmadı naraları atın,sanki saç ekilmişte çıkan olmamış ,10 tel yahu,çıksa ne çımasa ne,kimsenin morali bozulmasın diye bazı şeyler yazılmıyor ama bunun kimseye faydası yok,sonuçta bugün değil üç ay sonra her şey ortaya çıkıyor...

    Reciproc tamam doğru soyluyonda daha bunun şok dökülmesi var tepe bölgesinin beslenememesi var var da var... O yuzden 2-3 ay diyorum sok dokulme bi atlatılsın kökler tutunabiliyor mu ona bakılsın.
    Bu arada birşey sorucam bu korayın,keserin,demirsoyun özelliği nedir abi sen inceliyosun çözmüssündür belki.Niye diğer ekimcilerin ekimlerinin tutup tutmaması şansa baglıyken bu saydıgım adamların işleri genelde duzgun oluyor.Adamlar nasıl standarta bağlamıslar.

    Tepe bölgesinde ekilen saçların tutması zor beslenmesi zor falan diyorlar kökler ölmeden ekim yapıldıgı için tutmuyor diyorlarda bu adamlar nasıl tutturuyor o zaman benim anlamadıgım olay bu


    Koray ve erkan hoca benzer stilde ekiyorlar,zaten hocalarıda aynı alex gizburg diye bir yahudi,latetal slitle kanalları açıyorlar,kanal açma işinde çok iyiler,özellikle önde çok sık kanal açabiliyorlar,bu ikisinin dışında böyle kanal açabilen başka ekimci yok tr de,iğneli teknikle kanal açan zekeriya ile muttalip keser var bu konuda çok başarılılar,yalnız koray hoca ve erkan hoca bu konuda daha iyi,ikisininde ilk zaman ekim fotolarına bakın benzer tarzda ön çizgide zikzak yok ,düz sık ekilmiş bir hat var,buda ilerde saçlar çıkıp uzayınca arka kısımları perdeliyor ,zaten bir yada iki parmak eninde geri kalan kısmıda sık ekiyorlar,gerisi seyrek bile olsa inan bana o ön iki parmak enindeki bölgedeki saçlar geriye tarandığı zaman kafanın yarısını kapatıyor zaten,arka taraftaki seyrek saçlar onların desteğiyle çok sık duruyor..
    Adamlar finasterid kullandırıyorlar özellikle,özellikle tepe bölgesi ekimine çok yardımı var,hani sende yazmışsın klasikleşmiştir düşüncedir,vertex e ekilen saç tutmaz yada çıkmaz diye,öyle bir şey yok ,tek başına minoxil kullanımı bile vertexe ekilmiş saçı coşturuyor,düşün birde finasterid kullanırsan ekimden sonra üç ay vertex en erken çıkan bölge olur,eskidendi o şimdi özellikle vertex ekimlerine bak,adam minoxil kullanıyorsa ekimde düzgün yapılmışsa kesin çıkıyor...
    Birde bu bahsettiğimiz ekimcilerde ekilen greft sayısında hile olmuyor,koray erdoğanın iki hemşiresi aynı anda greftleri sayıyorlarmış,hemde bir tanesi sesli olarak,bırak greftleri saymayı,çoklumu teklimi istatistikleri bile tutuyorlar,bu bahsettiğim ekimcilerin dışında kalan yerlerin en az yüzde doksanı greft hırsızı,birbirlerine örnek ala ala millete yalan söylüyorlar,greft hırsızlığı miktarı ortalama yüzde kırk tan az değil,o günkü psikolojilerine ve zamanlarına göre bu oran değişiyor ama bu millette bunu hak ediyor,müstehak gerçekten,saç ekim operasyonundan çıkar çıkmaz ,saçım çok güzel olacak psikolojisine giriyor adamlar,başkasının başına gelir bana gelmez ,benim saçım güzel olacak diye şartlandırıyor adam kendini,senin kafada o kadar greft yok desen ,adam başlıyor kafasındaki greft sayısını savunmaya,iyi totem yapmaya devam ,pozitif enerjiyle saçlarınızı çıkarırsınız siz))))
    Sonuç olarak adamlar büyük hatalar yapmıyor ,greft alım ve ekim aşamadında,ekim aşamadında greftleri düzgün yerleştiriyorlar ,düzgün yerleştirilmediği zaman çok fire oluyor ,ekim merkezleri ilk yıkamayı yaptıkları zaman orda gidiyor o greftler,biz göremiyoruz onları,birde saç ekim mağdurlarına bak aslında çoğunda ekilen saçları görürsün,saç çıkmış ama çok zayıf tüy gibi,onları saymaya çalış ekilen greft sayısına yakın saç çıkar ,işte onların hepsi kanallara düzgün yerleştirilemediği için beslenemeyip tüy gibi kalan saçlar,bu konuda forumda örnek tekniker vardı ,birde son zamanlarda resul yamanda ektiren grewt ti galiba,adamın ortalarda sıklaştırma yapılmış,çıkmamış saçı,yan şakaklar yüzde altmış çıkmış ama tüy şeklinde kalmış..
    Daha çok neden var ,şimdilik bu kadar daha merak edersen yazarım...

    Ozaman şöyle diyorsun kanalla(letral slitle) en iyi ekim yapan erkan demirsoy ve koray erdogan iğneyle ekenlerde keser ve kul? Ve şu görüşüme nedersin bu 4 hocadanda fiyat olarak en ucuzu kul? Sanırım iyi ekim isteyen birinin yaptıracagı en ekonomik kişi zekeriya kul ben böyle düşğnüyorum

    Aynen öyle,sınıflandırma o şekilde,kul için dediğin doğru yalnız demirsoyda pahalı değil aslında,motorla 1 euro manuel 1.5 euro diyorlar ,bugra1 bak bu adam tam senlik ,adam istese fiyatını çok arttırabilirdi,ünlülerin ekimcisi,yabancı hastasıda çok fazla,beş ay dolu,randevu almak çok zor ama inatla aynı fiyata çalışıyor...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoda pek gözükmesede bir sürürü tüycük mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwert77

    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: miyawex

    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: miyawex

    ya su ekimden sonra herkes patır patır atıyor fotografları buraya bir de soruyorlar nasıl olmus, kusura bakmayında arkadaslar tum ekilen kafalar ilk etapta birbirinin aynı gözüküyor bir fark yok hiçbirinin arasında ekimin iyi mi kötü mü oldugunu 2. günü anlamak için kahin falan olmak gerekiyor. İyi olup olmadıgı 3-4. aydan sonra ortaya cıkmaya başlıyor.

    Adam gibi yorum yapılsa bu ilk ekim fotoları daha faydalı,süper olmuş,güzel görünüyor falan yazmasalarda direkt sıklıklarına bakılsa faydalı yorumlar çıkar ortaya,bu fotolara bakıldığı zaman ister inan ister inanma yüzde doksan ekim sonucu çıkar zaten ortaya ,örneğin bu sayfada mir adlı arkadaşın ekimi çilekeşten çok güzel olacak,ben ikisininde sıklığını beğenmedim,özellikle ön tarafın,hele çilekeşin berbat ,cm karede 10, 12 greft var heralde,önde saçı yoksa işi zor,şimdi 10 ,12 greftle ne değişecek ben anlamadım,kötü dediğimiz ekim merkezleri önceden en aşağı 20 greft ekerlerdi ,şimdi bakıyorumda bu sayı onlara düşmeye başlamış,siz bu fotolara bakmayın,hileli ekim sonuçlarına bakın,sonrasındada vay efendim saçım çıkmadı naraları atın,sanki saç ekilmişte çıkan olmamış ,10 tel yahu,çıksa ne çımasa ne,kimsenin morali bozulmasın diye bazı şeyler yazılmıyor ama bunun kimseye faydası yok,sonuçta bugün değil üç ay sonra her şey ortaya çıkıyor...

    Reciproc tamam doğru soyluyonda daha bunun şok dökülmesi var tepe bölgesinin beslenememesi var var da var... O yuzden 2-3 ay diyorum sok dokulme bi atlatılsın kökler tutunabiliyor mu ona bakılsın.
    Bu arada birşey sorucam bu korayın,keserin,demirsoyun özelliği nedir abi sen inceliyosun çözmüssündür belki.Niye diğer ekimcilerin ekimlerinin tutup tutmaması şansa baglıyken bu saydıgım adamların işleri genelde duzgun oluyor.Adamlar nasıl standarta bağlamıslar.

    Tepe bölgesinde ekilen saçların tutması zor beslenmesi zor falan diyorlar kökler ölmeden ekim yapıldıgı için tutmuyor diyorlarda bu adamlar nasıl tutturuyor o zaman benim anlamadıgım olay bu


    Koray ve erkan hoca benzer stilde ekiyorlar,zaten hocalarıda aynı alex gizburg diye bir yahudi,latetal slitle kanalları açıyorlar,kanal açma işinde çok iyiler,özellikle önde çok sık kanal açabiliyorlar,bu ikisinin dışında böyle kanal açabilen başka ekimci yok tr de,iğneli teknikle kanal açan zekeriya ile muttalip keser var bu konuda çok başarılılar,yalnız koray hoca ve erkan hoca bu konuda daha iyi,ikisininde ilk zaman ekim fotolarına bakın benzer tarzda ön çizgide zikzak yok ,düz sık ekilmiş bir hat var,buda ilerde saçlar çıkıp uzayınca arka kısımları perdeliyor ,zaten bir yada iki parmak eninde geri kalan kısmıda sık ekiyorlar,gerisi seyrek bile olsa inan bana o ön iki parmak enindeki bölgedeki saçlar geriye tarandığı zaman kafanın yarısını kapatıyor zaten,arka taraftaki seyrek saçlar onların desteğiyle çok sık duruyor..
    Adamlar finasterid kullandırıyorlar özellikle,özellikle tepe bölgesi ekimine çok yardımı var,hani sende yazmışsın klasikleşmiştir düşüncedir,vertex e ekilen saç tutmaz yada çıkmaz diye,öyle bir şey yok ,tek başına minoxil kullanımı bile vertexe ekilmiş saçı coşturuyor,düşün birde finasterid kullanırsan ekimden sonra üç ay vertex en erken çıkan bölge olur,eskidendi o şimdi özellikle vertex ekimlerine bak,adam minoxil kullanıyorsa ekimde düzgün yapılmışsa kesin çıkıyor...
    Birde bu bahsettiğimiz ekimcilerde ekilen greft sayısında hile olmuyor,koray erdoğanın iki hemşiresi aynı anda greftleri sayıyorlarmış,hemde bir tanesi sesli olarak,bırak greftleri saymayı,çoklumu teklimi istatistikleri bile tutuyorlar,bu bahsettiğim ekimcilerin dışında kalan yerlerin en az yüzde doksanı greft hırsızı,birbirlerine örnek ala ala millete yalan söylüyorlar,greft hırsızlığı miktarı ortalama yüzde kırk tan az değil,o günkü psikolojilerine ve zamanlarına göre bu oran değişiyor ama bu millette bunu hak ediyor,müstehak gerçekten,saç ekim operasyonundan çıkar çıkmaz ,saçım çok güzel olacak psikolojisine giriyor adamlar,başkasının başına gelir bana gelmez ,benim saçım güzel olacak diye şartlandırıyor adam kendini,senin kafada o kadar greft yok desen ,adam başlıyor kafasındaki greft sayısını savunmaya,iyi totem yapmaya devam ,pozitif enerjiyle saçlarınızı çıkarırsınız siz))))
    Sonuç olarak adamlar büyük hatalar yapmıyor ,greft alım ve ekim aşamadında,ekim aşamadında greftleri düzgün yerleştiriyorlar ,düzgün yerleştirilmediği zaman çok fire oluyor ,ekim merkezleri ilk yıkamayı yaptıkları zaman orda gidiyor o greftler,biz göremiyoruz onları,birde saç ekim mağdurlarına bak aslında çoğunda ekilen saçları görürsün,saç çıkmış ama çok zayıf tüy gibi,onları saymaya çalış ekilen greft sayısına yakın saç çıkar ,işte onların hepsi kanallara düzgün yerleştirilemediği için beslenemeyip tüy gibi kalan saçlar,bu konuda forumda örnek tekniker vardı ,birde son zamanlarda resul yamanda ektiren grewt ti galiba,adamın ortalarda sıklaştırma yapılmış,çıkmamış saçı,yan şakaklar yüzde altmış çıkmış ama tüy şeklinde kalmış..
    Daha çok neden var ,şimdilik bu kadar daha merak edersen yazarım...

    Vala hocam dogru söylüyorsun. Bende ekimden 2 3 ay sonra bir sürü tüycük görüyordum kafamda. 7 aydır minoxil kullanıyorum belki cıkarlar diye ama tüycüklerde hafif uzama oldu baska bir cacık olmadı. Saclar cöp oldu malesef


    Dediğim gibi ortalarda kendi saçın olduğu için oraya sıklaştırma ekimi yapılmış,yapılmamadı gerekirdi halbuki,iğneli teknik olsaydı neyse ama slit bu tür bölgelerde işe yaramıyor,var olanada zarar veriyor,senin yan taraftaki saçlar dediğim gibi çıkmış ama tüy gibi kalmış,zaten o alana toplasan sağ sol max 800 greft ekilmiştir,saysan hepsi çıkmıştır aslında ama dediğin gibi tüycük şeklinde ))) ,tahminim kanallara yerşeşim hatadı var,sende neden böyle bir hata yapıldı onu pek anlamadım ,greftler çok yüzeyde ekilmiş,yada kendiliğinden yüzeye çıkmışlar,bu da bir teori))) nasıl sonradan greftler yüzeye çıkar benimde bu konuda bir fikrim yok)))) prp olabilirmi acaba,bak o yeni geldi aklıma,belkide prp nin baskısıyla olmuştur....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto2
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reciproc özellikle 2. Fotoya bakmanı istiyorum. Bazı tüycükler biraz belirgilesti ancak 1 aydır yerlerinde sayıyorlar. Minoxilin etkisi mi bu? Büyümezler mi daha sence???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By Winston B kullanıcısına yanıt
    ben sana demedimki sen niye üzerine alınıyorsun ? bana estepolden bi kaç kişi bu forumdan yazı gönderdi gelin estepole sizin derdinize derman olalım gibisinden bende kısa kestim muhabbeti sana bişey diyen olmadı neden üstüne alınıyosun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burqa1

    ben sana demedimki sen niye üzerine alınıyorsun ? bana estepolden bi kaç kişi bu forumdan yazı gönderdi gelin estepole sizin derdinize derman olalım gibisinden bende kısa kestim muhabbeti sana bişey diyen olmadı neden üstüne alınıyosun ?

    Ya ben resimleri koydum sen böle yazı yazdın. Hal böle olunca bende üzerime alındım.
    Kusuruma bakma o zaman alınganlığım üzerimde herhalde.
    Ben şahsen memnunum ama bakıyorum bu işi araştırıp burada iyi yorum yapan arkadaşlar var.
    Onun için resimleri yükledim.
    Burada herkez derdine derman olmak için birbirinden destek alıyor güzel bir ortam var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwert77

    Foto2
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Senin kaç ay oldu bilmiyorum ama saçlar sanki daha üçüncü ayında gibi bir görüntü içerisinde ,yanılmıyorsam altı ay falan olmuştu senin,o bir mm uzamamış saçlar yeni çıktıysa eğer umut var ama eğer öyle değilse o şekilde gelişmeyip kalma ihtimalleri var,ben birinci yılını doldurup bu mm lik saçların ellerine diken gibi battığını ama hiç uzamadıklarından şikayetçi olan adamlar biliyorum,o saçların bir iki ay o seviyede kalıp bir anda incelip uzamaları gerekirdi,tahminim sana ekilen saçların yarısı kadar çıkmış bazılarıda gelişmemiş tüy kalmış,minoxilin özellikle ön kısımda çok işe yarayacağını sanmam,sana iğneli teknikle sağ ve sol açıklıklara ikinci bir ekim tavsiye ederim,yalnız ekim yapacak doktorun döner alandan aldığı saçların kök durumlarına bakıp kontrol etmesi gerekir,ekim için uygun olmayan kök yapısı varsa ekim o anda iptal edilmeli,yoksa ikinci bir hüsran yaşayabilirsin,nadiren bazı kişilerin saç kökü yapıları saç ekimi için uygun olmayabiliyor,ekim sonucu başarısız olan kişilerde her zaman böyle bir ihtimal olabiliyor,bu ayrıntıyada dikkat edilmeli eğer ikinci bir ekim düşünüyorsan...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yoğun olduğum için forumu uzun zamandır takip edemiyorum. Allah rızası için biri bana hakan doğanay hakkındaki son durumu aktarabilir mi? benim görebildiğim kadarıyla şikayet eden 3-5 kişi var forumlarda.yabancı sitelerde ise herhangi bir şikayete rastlamadım bugüne kadar..Antalyada hakan doğanaya 10 dk lık yürüme mesafesinde oturduğum için ona ektirmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık ve hakan hocayla henüz görüşmüş değilim.fotoğraflarımı erkan hocaya,zekeriya kul 'a ve koray erdoğan gönderdim.sadece koray hoca dönüş yaptı ama fiyat baya tuzlu 10 bin küsür euro kadar bu stres beni öldürecek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By Winston


    quote:

    Orijinalden alıntı: burqa1

    arkadaşlar estepolden bi kaç hemşire burda üyelik almıs sürekli reklamını yapıyorlar bilginiz olsun zaten türkiyede belli başlıklı doktorlar var reklamcılara paranızı kaptırmayın ..

    Arkadaşım ne reklamı ne hemşiresi.
    Ister oraya gitsinler ister gitmesinler benim hiç umurumda değil.
    Ben bana sorulduğu için estepolun adını verdim.
    Burada bir resim paylaştım. Hemen reklamcı olduk.
    Ben zaten firmayı duymuştum buradan da bir arkadaşı görünce karar verdim.
    Haa isteyen gider isteyen gitmez o beni ilgilendirmez. Ben kendime bakarım.

    aynen dediğin gibi özelden msj. atıp yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli arkadaşlar var . banada denk geldi bu arkadaş ,sadece yardımcı olmak istediğini söyledi .sonrasında ekim yapan ve tavsiye üzerine ektirenler cıktı forumda bu yerle ilgili . acıkca söylese ben şu yerin tanıtımını yapıyorum diye anlarım fakat genelde mesajlarda yazdıkları standart ; arkadaşım ektirdi cok cok memnun kaldı bende düşünüyorum, şiddetle sizede tavsiye ederim falan filan... gercekten bunlara inanan insanların olacaklarına inanıyorlarmı yoksa bu kadarmı beceriksizler anlayamadım gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avatar0770

    Çok yoğun olduğum için forumu uzun zamandır takip edemiyorum. Allah rızası için biri bana hakan doğanay hakkındaki son durumu aktarabilir mi? benim görebildiğim kadarıyla şikayet eden 3-5 kişi var forumlarda.yabancı sitelerde ise herhangi bir şikayete rastlamadım bugüne kadar..Antalyada hakan doğanaya 10 dk lık yürüme mesafesinde oturduğum için ona ektirmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık ve hakan hocayla henüz görüşmüş değilim.fotoğraflarımı erkan hocaya,zekeriya kul 'a ve koray erdoğan gönderdim.sadece koray hoca dönüş yaptı ama fiyat baya tuzlu 10 bin küsür euro kadar bu stres beni öldürecek..

    Sanrm açıklıgınız fazla öylemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: qwert77

    Foto2
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Senin kaç ay oldu bilmiyorum ama saçlar sanki daha üçüncü ayında gibi bir görüntü içerisinde ,yanılmıyorsam altı ay falan olmuştu senin,o bir mm uzamamış saçlar yeni çıktıysa eğer umut var ama eğer öyle değilse o şekilde gelişmeyip kalma ihtimalleri var,ben birinci yılını doldurup bu mm lik saçların ellerine diken gibi battığını ama hiç uzamadıklarından şikayetçi olan adamlar biliyorum,o saçların bir iki ay o seviyede kalıp bir anda incelip uzamaları gerekirdi,tahminim sana ekilen saçların yarısı kadar çıkmış bazılarıda gelişmemiş tüy kalmış,minoxilin özellikle ön kısımda çok işe yarayacağını sanmam,sana iğneli teknikle sağ ve sol açıklıklara ikinci bir ekim tavsiye ederim,yalnız ekim yapacak doktorun döner alandan aldığı saçların kök durumlarına bakıp kontrol etmesi gerekir,ekim için uygun olmayan kök yapısı varsa ekim o anda iptal edilmeli,yoksa ikinci bir hüsran yaşayabilirsin,nadiren bazı kişilerin saç kökü yapıları saç ekimi için uygun olmayabiliyor,ekim sonucu başarısız olan kişilerde her zaman böyle bir ihtimal olabiliyor,bu ayrıntıyada dikkat edilmeli eğer ikinci bir ekim düşünüyorsan...

    Doğru her Ekim'den önce 3-5 greft alıp kontrol edilmeli Ekim için uygunmu diye
    Tabi kasablarda fark etmez
    Onlar €$ bakar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: avatar0770

    Çok yoğun olduğum için forumu uzun zamandır takip edemiyorum. Allah rızası için biri bana hakan doğanay hakkındaki son durumu aktarabilir mi? benim görebildiğim kadarıyla şikayet eden 3-5 kişi var forumlarda.yabancı sitelerde ise herhangi bir şikayete rastlamadım bugüne kadar..Antalyada hakan doğanaya 10 dk lık yürüme mesafesinde oturduğum için ona ektirmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık ve hakan hocayla henüz görüşmüş değilim.fotoğraflarımı erkan hocaya,zekeriya kul 'a ve koray erdoğan gönderdim.sadece koray hoca dönüş yaptı ama fiyat baya tuzlu 10 bin küsür euro kadar bu stres beni öldürecek..

    Sanrm açıklıgınız fazla öylemi?

    aslında açıklığımın fazla olduğunu düşünmüyorum. koray hoca 4000-4600 greft arası gerektiğini söyleyince şok oldum. Bilmiyorum belkide fotoğrafları yüksek çözünürlükte yakın çekim ve flaşlı çektiğimiden yanıltıcı olmuştur. yani. bildiğim kadarıyla koray hoca açıklığı fazla olanlara ekim yapmıyor muhtemelen olabilecek en sık ekim için bu rakamı verdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.